מה כולל ליוי אישי ?אני ממש לא סגור כרגע על רוית כי
א.המחיר 800 שח זה ללא ליוי אישי
ליוי אישי בתוספת 1000 שח.
ב.עבדה בעבר בחברת הבקרה.זה פלוס שהיא מכירה אותם אבל גם מינוס כי עלול ליצור קרבה יתרה מדי וקבעון מחשבתי
ג.אם יפעלו כמה עורכי דין במקביל תיווצר תחרות בינהם מי יותר טוב
הערנ קטנטנה וקטנונית: המחירים ללא מעמ
חיברתימישהו יכול לחבר אותי לצ'אט?
המייל:menachem3943אין לכתוב כתובת מייל
תודה מראש
לא רואה את זה ברשימת הצאטים?למה אני לא רואה?
תודה רבה
מישהו יכול לחבר אותי לצ'אט?
המייל:menachem3943אין לכתוב כתובת מייל
תודה מראש
צריך לקחת בחשבון שהתנגדות לתוספת שב"ס כחלון. עלולה לתקוע את הפרויקט לזמן רב.וכן יתכן מאוד שהתנגדות להוספת דירות שהם הולכים לקבלן למחיר חופשי הוא נגדנו מכיון שמי שיקנה שם זה חרדים וריק יוסיף לצביון חרדי לשכונה אנחנו צריכים לקחת בחשבון את כל זה וזה לכאורה לא מעניין נציגים מהאוכלוסייה הכללית
צריך לקחת בחשבון שהתנגדות לתוספת שב"ס כחלון. עלולה לתקוע את הפרויקט לזמן רב.
מישהו יכול לשים אותו בדרייב בגלל זה חסום
התחילו כבר אם התשתיות (מים חשמל), אחד התנאים של הערייה לקבלת היתר בניה זה שהמדינה תבנה קודם את גשר הרלינגמשהו יודע אם משהו התקדם אם התאגדות הזוכים וכן בפרויקט פשוט נראה שמה הרבה כלי חפירה ובידור המקום אבל אותנו לא מעדכנים כלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: