שוק הנדל"ן הולך לכיוון שלילי מאוד מבחינת המשקיעים עד כדי כך שחלק ממחירי הקרקעות נחתכו בשני שליש!@3040
האם אתה חושב שכדאי להשקיע בפינוי בינוי והתחדשות עירונית או שגם שם הירידה תקטין את הרווח?
לא מעבר לשנה האחרונה@3040
כמה זמן אתה מדבר על זה שמחירי הדיור ירדו
30 שנה
או 40 שנה??
מהניסיון שלי,כל מי שמדבר על ירידות דרמטיות
זה אנשים ששנים מדברים על זה...
1. גם בית שמש היא יעד אטרקטיבי לתושבי חו"ל.בירושלים הסיפור שונה בגלל תושבי חו"ל שיש להם כסף שחור
בארה"ב אין כלום מה לעשות עם זה שמה זה לא משחק ילדים זה טרנד רווח להשקיע את הכסף השחור בדירה יפה בירושלים.
בבית שמש אכן תהיה ירידה משמעותית מאוד
אבל אני מסייג מחירי הבניה התייקרו לכ 5,500 ממוצע למטר בבניה חוקית (כולל מע"מ)
וכן בית שמש חווה התפתחות עירונית מדהימה בסקטור החרדי זה עדיין לא מצדיק את המחירים המופקעים
אבל זה לא יחזור לגמרי למחירי העבר
בדיוק ככה דברו ב2008שוק הנדל"ן הולך לכיוון שלילי מאוד מבחינת המשקיעים עד כדי כך שחלק ממחירי הקרקעות נחתכו בשני שליש!
לא כדי להשקיע בכלום עד שמסך העשן יירד וכמות העסקאות תעלה משמעותית
אז המחירים יהיו ברורים הרבה יותר ובאופן כללי המידע יהיה מדויק יותר
זהו שהמסך ירד וכמות העסקאות תעלה מרב הסיכויים שיעלה איתו המחירשוק הנדל"ן הולך לכיוון שלילי מאוד מבחינת המשקיעים עד כדי כך שחלק ממחירי הקרקעות נחתכו בשני שליש!
אין לי מידע מדויק זה מפי השמועהאשמח למידע בעניין הדירות בפרדס כץ
הם בנויות כבר או על הנייר ?
יש ערבות בנקאית לפחות?
אנו מחפשים דירה באיזור ונשמח למידע
מחזקת את דבריך.קשה להתרגל אבל גם ההורים שלנו חבו עלית מחירים סבים וסבתות וגם הילדים שלנו והנכדים
נשמח מאוד למידע יש לך אפשרות לשלוח לי בפרטי?אני יודע על שיכון ה'
כן...זה מגוחך
בירושלים הסיפור שונה בגלל תושבי חו"ל שיש להם כסף שחור
בארה"ב אין כלום מה לעשות עם זה שמה זה לא משחק ילדים זה טרנד רווח להשקיע את הכסף השחור בדירה יפה בירושלים.
עצוב רק על התמימים שיחשבו שאכן כך ועוד שנתיים ימרטו את שערותיהםהסיבה היחידה שמחירי השכירות עולים תלויה בקיפאון בשוק הנדל"ן
ככל שהרכישות מצטמצמות הביקוש לשכירות גובר, ומנגד עקב בריחת משקיעים מהשוק ורצון למכור את הנכס ההיצע לשכירות ארוכת טווח (מעל 5 חודשים) מצטמצם דרסטית
זה מסמן את הפיצוץ הקרב ובא (5-6 חודשים) במחירי הנדל"ן שהירידה המסתמנת באיזורים רבים היא עד 35%
האמת היא שהמחירים כבר ירדו, אך המוכרים מתעקשים להשאיר את המחיר על כנו ולכן הקיפאון בשוק הנדל"ן
כשהמוכרים ישברו ויורידו את המחיר, אזי השוק יתעורר לאיטו וגם מחירי השכירות יתאזנו אט אט וירדו למקומם הטבעי
כל הכתבות של בעלי חברות נדל"ן הם פייק מוחלט הם בלחץ וחלקם על סף פשיטת רגל
ממליץ לכל מי שמתעניין ברצינות בתחום להקשיב רק לגורמים רשמיים או לכלכלנים נטולי אינטרסים (למשל לא להקשיב לאחראי המשכנתאות בבנק כזה או אחר או נשיא התאחדות הקבלנים וכדו')
ממש ככהעצוב רק על התמימים שיחשבו שאכן כך ועוד שנתיים ימרטו את שערותיהם
שעלה להם בעוד 200K מחיר הדירה ....
זה תופעה מאוד רווחת וכל מי שמתעסק בתחום תולה את הסיבה בזהחשבתי שמדובר באדם רציני עד להודעה הזאת............
כן...
כל הקונים ברוממה זה כסף שחור..........
הזוי שכל איזה "טרול" מקפיץ פה את כולם
דיי אתם אנשים בוגרים מכדי להסתמך על כל איזה ניק.....
אם אין לכם את ההיגיון והשכל מה לעשות קחו איש מקצוע שלפחות אח"כ יהיה לכם את מי להכות על העצה שנתן לכם
ולא להסתמך על ניק עלום
האמת שלא חשבתי שמישהו מסתמך עד שאני מדפדפת ורואה את סוג השאלות שמופנות זה פשוט מגוחךךךךך
האמת זה די קל.....זה תופעה מאוד רווחת וכל מי שמתעסק בתחום תולה את הסיבה בזה
אני מכיר אישית כאלו תופעות במיוחד בדירות חדשות שהקבלנים נואשים לכסף מזומן
אל תבלבלו את המוח אם אתם לא מכירים את התחום זה מאוד קל לבטל משהו שהשני אומר רק על סמך זלזול בו
יש עשרות אלפי דירות שמוצעות למכירה?האמת זה די קל.....
בפרט שיודעים שיש עשרות אלפי דירות באזור רוממה וזה די ברור שאפי' עשירית מזה לא בכסף שחור
יש עשרות אלפי דירות שמוצעות למכירה?
אני מדבר על תופעה רווחת ב 8 שנים האחרונות
שוק הנדל"ן הולך לכיוון שלילי מאוד מבחינת המשקיעים עד כדי כך שחלק ממחירי הקרקעות נחתכו בשני שליש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: