נכתב ע"י בלון;999647:עבודה יפהפיה.
ההשתקפות במראה נראית לי מוזרה משום מה...
עלית על הפרדוקס - כבוד !!!
הסבר קצקצר - עשיתי תיקון נקודתי ברנדר לטקסטורה של הראי התלוי ולא שמתי לב 'ששכחתי' לתקן גם את ההשתקפות ...
אל תעלב אני באמת מתכוון להחמיא לך.נכתב ע"י התלתסיט;999656:פעם ראשונה שקיבלתי מחמאה פוגעת
בלי להעליב אותך חלילה , אבל אני סולח...
נכתב ע"י trew;999675:אל תעלב אני באמת מתכוון להחמיא לך.
אני יכול ללכת ולהגיד על כל העבודות שהם מעולות והן טובות וכו' וכו' אבל נראה לי שמולי יש בן אדם אינטליגנט שמבין עניין, אדם עם הרבה ידע באזורים שמאוד הייתי שמח ללמוד ולהעשיר את הידע שלי כמו עיצוב פנים, אנו פה כדי ללמד וללמוד מאחרים או בקיצור כדי להרחיב את הידע שיש לנו ולהסתכל על דברים לא מהעיניים שלנו, אם תגובות כמו שכתבתי מפריעות לך אנצור את לשוני.
לא לשכוח הכל בחיוך ורוח טובה
נכתב ע"י אפרתה;999616:הדמיה מהממת.
הפריע לי העומס בצבעים וטקסטורות. זה חייב להיות כך?
נכתב ע"י התלתסיט;999713:ולהערתכם , אני חוזר שוב , כמעט ואין נכון או לא נכון בעיצוב (לא בתכנון אני מדגיש) ובכל זאת החלל הנ"ל 'דרש ממני' משהו מיוחד ויפה ולדעתי עמדתי בדרישתו וגיוונתי לו את החומרים באיזון עדין לטעמי (ולשמחתי גם לטעמם של בני הזוג שהייתי אצלם היום בצהריים...)
נכתב ע"י תלתל;999722:גם אני ראיתי זאת
אך חשבתי בטח הבעיה בי
עבודה יפה מאוד ומקצועית!
אי אפשר לגמור ולהסתכל
איך הכל אמיתי ולא שכחת שום פרט
מגבות, שמפו, גליל של הנייר טואלט
עציצים, מטהר אוויר, הניקוז של המים...
נכתב ע"י ip6;999617:בואו אלי הביתה ותראו את רמת ההשתקפות באמבטיה, בערך כמו בהדמיה וכך גם בריצפה, כשאני הולך בבית אני כל הזמן רואה את התקרה.
נכתב ע"י התלתסיט;999744:מאמין לך - אז כבוד גם לך !!!
ובהקשר למחמאות , תודה רבה , וזה שאני לא 'שוכח' שום פרט , כי אני כמעצב אמור להראות ללקוחות שלי איך תראה המציאות ביום יום , כמה שרק אפשר , ועל כן אני מתאמץ (ובאמת זה מאמץ ניכר לייבא מודלים לטקסטר ולמקם אותם ועוד) לפרוס פריטים שאמורים להיות במציאות חלק מהחלל . מאוד היה קל לי להעמיד קירות ואת הרהיטים\מוצרים סניטריים במקומם , לטקסטר אותם להחיל תאורה ולרנדר אבל אז לא היה ללקוחות שלי את התחושה שכל כך חשובה לי - שאיכפת לי מהם !
נכתב ע"י GolanArt;999735:טוב, קודם כל אתה אומר שאתה מעצב, אני שמח לשמוע.
לגבי נכון או לא, אתה ודאי צודק וזה ענין מורכב שאפשר לפתוח לכבודו חתיכת שרשור שיעפו בו
עגבניות לכל כיוון אפשרי...
אני אישית חשבתי רבות על הענין הזה, והשאלה היא מה עושה אותנו למעצבים? מה עושה אותנו לאנשים שמחליטים מה יפה? שכל אחד יעצב לעצמו!
טוב התשובה מורכבת מאד. קשה לענות עליה בקלות. לענין העומס התכוונתי לעומס החומרים, אני אישית אוחז שריבוי של חומרים (אותו הכלל בכל תחומי העיצוב) גורם
למלחמה. בגרפיקה למשל, החוכמה היא לגרום לעין הצופה ליפול על המלך ומשם לשרים, עוזרים ופשוטי העם. אם כולם מלכים, אז יש לנו מלחמה.
עוד נקודה. מה גורם לחלל להראות גדול יותר אריחים קטנים או אריחים גדולים?
לכאורה היינו חושבים שאם האריחים קטנים, אז יש לנו המון כאלו וזה נראה לנו גדול כי החלל
מסוגל להכיל כמות ולכן הוא גדול. אבל בפועל התשובה היא הפוכה, למה? כי יש פחות פרטים (פחות פוגות) ולכן המראה הנקי יותר נותן תחושה של גודל בדיוק כמו שמראה בהיר נראה גדול יותר. מה עושים כשאין ברירה וחייבים להכניס 10 פילים לחפיסת גפרורים? משתדלים לא להעמיס בפרטים כגון נישה גדולה במקום שלושה קטנות וכ' וכ'
אבל זו רק דעתי, ולרישא, "אין צייר כאלוקינו"
נכתב ע"י נחמי ווייס;999747:עבודה יפה מאוד!
לא שכחת גם את הטקסטורה על הנייר.... (הנייר נראה בגודל A4 )
פשוט מדהים!
נראה לי שהחדר בגודל של החדר ילדים שלי בערך... ו
נכתב ע"י album;999766:אוקי,
כנראה שאחרתי למסיבה
כרגיל- מעולה!!!
(וקצת חשוך....)
נכתב ע"י GolanArt;999760:שמע אני חושב על זה מדי פעם, הבעיה כאן שהלקוח לא חולם כמה עבודה יש כאן, כמה זמן לוקח לאבזר לטקסר וכ'. הכי מצחיק שהוא מתחיל לבקש עוד שלוש הדמיות עם תוספות ושינויים וחושב שזה כמו לשחק ב"מריו"
נכתב ע"י נחמי ווייס;999747:כנראה שיש לך אישה נקייה מאוד!
נכתב ע"י התלתסיט;999654:["עושה לי חשק להיכנס ולא לצאת..." - ציטוט של אמא ל-9 ילדים מהיום בצהריים].
...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: