נכתב ע"י מר נחמיאס;999975:
אני חושב שכדאי לך למקם את הראש מקלחת (אינטרפוץ) בקיר הצר של המקלחת [דרך אגב, למה לא אמבטיה?]
וכן את מתקן המגבות (בהנחה שתרצה שם מגבות יבשות) להתקין בקיר מול האסלה.
והמטהר אוויר במקלחת... תחליף לפחות לדאודורנט - - -
ואם תגזום את העצים בחוץ יכנס לך קצת יותר שמש (כנראה, לא יודע מה הצדדים).
ועוד משהו קטן, למה בגבס לא קטמת גם את פינות האמצעי? אה, ועוד משהו פיצי, כמות התאורה ששמת אמורים לתת הרבה, הרבה יותר, אור ממה שנראה.
בס"ד.
בוקר טוב לך מר נחמיאס .
אענה לכבודו על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון , ובכן ...
מיקום ראש המקלחת ברוחב המקלחת הייתה בכוונת מכוון בצד זה ואינני מבין מדוע לדעתך יש להעדיף למקמו בצד אחר ממיקומו הנוכחי ?! ובני הזוג העדיפו מקלחון רחב על פני אמבטיה צרה ...
מתקן המגבות הממוקם במקלחונים\אמבטיות בגובה ראש הטוש (ראה כנ"ל במלונות יוקרה שמתקן המגבות ממוקם מעל האמבטיה) נכון מאוד (בשביל הנוחות כמובן) ומגבות ששם לעולם לא נרטבות ומקסימום במקלחת 'רותחת' במיוחד הן סופגות טיפה לחות.
אתה צודק ב-100% לגבי המטהר אוויר במקלחת (אם עלית לרזולוציות כאלה בבחינה שלך את הסצנה , כנראה שנורא אהבת אותה או שממש חיפשת אותה\אותי בפינה ... תרתי משמע...
) אבל מה שנכון נכון , אתה צודק - עצלות שלי שלא 'הלבשתי' את הספריי במקלחת בטקסטורה של דאודורנט , אלא פשוט עשיתי העתק הדבק מהשירותים ...
לגבי גזימת העץ - אני כמעצב ותלתסיט מחקה בהדמיות שלי את המציאות ובמציאות העץ בהרחבה מחדר הורים ל-'יחידת הורים' יהיה צמוד מאוד לחלון (וגם כך יש להם לגזום ממנו מעט בכדי שלא יהיה בתוך החלון , אבל לגזום אותו לגמרי הם לא יכולים כי הוא שתול בחצר בניין דירות ...) ובכלל ... בהדמיה אם לא שמנו לב מדובר בשעת לילה כשכל התאורה מופעלת ואפילו אור שיוצא מחלון חדר הרחצה נופל ומאיר חלק מנופו של העץ הצמוד ...
באותה מידה ששאלת למה לא קטמתי את הגבס האמצעי היית יכול לשאול למה לא עשיתי בכלל גבס עגול ?
זו כמובן שאלה של טעם בעיצוב וזהו טעמי ...
אני כמעצב פנים ותאורה יכול לומר לך ש'כמות' האור שמוקרנת מגופי תאורה אינה בהכרח זהה לגודלם , ובסצנה הנוכחית כמות התאורה מדויקת מאוד (על הגרמים של הוואט) אפילו שבעין נראה שישנם הרבה גופי תאורה , כל גוף תאורה לעצמו מאיר באור חלש , ורק ביחד הם נותנים את כל עוצמת התאורה שניראת בהדמיה .( דרך אגב בגלל שביקשתי בחלל שכזה לפזר את עוצמת תאורה (הנמוכה יחסית) בצורה שווה אך יחד עם זאת לשמור על עוצמת אור 'רכה' אשר תשרה רוגע על הבאים לפוש מעמל יומם בכל ליל , ולא תזכיר להם בעוצמתם שהם נכנסו לאולם נשפים...)
עוד משהו לא מובן מיסטר נחמיאס ...
נ.ב.
תגובות כמו שאתה כתבת עושות לי טוב , א' - כי אני רואה שאנשים שמים לב לכל פרט...(מה שמהנה אך גם מחייב) ו-ב' , הטרחה הזאת שלא רק לראות את הבעיה אלא גם לעזור לי להבין מה טעון שיפור ושינוי לדעתכם גורמת לי לחוש שאתם מכבדים אותי ועל כך אני אסיר תודה לכולכם (וגם אם אני מצדיק את חשיבתי וטעמי , אין זה אומר שדעתכם אינה נכונה , כי כפי שכבר כתבתי בעיצוב [לא בתכנון] אין נכון ולא נכון יפה או לא יפה כי הכל בסופו של עניין , עניין של טעם וכמו שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות ...)