ועל זה צריך להקים מלחמת עולם!!קו 3 מגיע קצר פשוט כי כך הוא מוגדר במשרד התחבורה!
ועוד משהו מדהים, קו 3 מגיע קצר פשוט כי כך הוא מוגדר במשרד התחבורה?!
לא יעזור לךועל זה צריך להקים מלחמת עולם!!
אני לא מאמין בעצומות אינטרנטיות, אני מאמין בים של תלונות אמיתיות עם פרטים מדוייקים.
בחוה"מ כל הקווי 3 הם דו מפרקיים אז כנראה שיש מצב...לא יעזור לך
כאחד שמכיר את התוואי של קו 3
אין מצב שמגיע קו כפול
הוא לא יוכל לתמרן בכמה מקומות
1. שער האשפות
2. הסיבוב ליד בריכת הסולטן
זה בטוח
אין מצב שעובר שם אוטובוס דו מפרקי (אלא א"כ ישנו את הכביש או התוואי של הקו)
אם באמת תהיה מסה קריטית של תלונות למשרד התחבורה, לא יוכלו להוציא לפחות חלק מהקווים למכרז?אדרבה, אם יש למישהו עצה נוספת איך לקדם את המאבק - בבקשה, נא להציעני באישי.
ומה עם קו 1?אין מצב שמגיע קו כפול
הוא לא יוכל לתמרן בכמה מקומות
1. שער האשפות
2. הסיבוב ליד בריכת הסולטן
בדיוק כך, בדיוק כך.אם באמת תהיה מסה קריטית של תלונות למשרד התחבורה, לא יוכלו להוציא לפחות חלק מהקווים למכרז?
בדיוק.בחוה"מ כל הקווי 3 הם דו מפרקיים אז כנראה שיש מצב...
באסרו חג באמת יש בעיה.מסתבר שכל שנה יש "אירועים ספציפיים".
(מדובר כמובן על אסרו חג)
מעולה.באסרו חג באמת יש בעיה.
אי אפשר לדעת אם התשובה שלהם מוצדקת,
אבל אפילו באלעד שהכול מתקתק, באסרו חג מפרסמים מראש לוח זמנים עם פחות נסיעות, כנראה שיש להם בעיה עם זמינות של אוטובוסים.
זה לא סותר שצריך להציף את משרד התחבורה בפניות על בסיס קבוע.
סביר להניח שמישהו שם טורח למסמס הכל, כי לאגד יש מונופול ששווה מאות מיליונים, כן כן, בירושלים, והם לא יוותרו על זה כ"כ מהר לטובת מכרז.
אבל אם יהיו אלפי מתלוננים כפול מספר נכבד של תלונות לכל אחד, ואצל כל שולח יש רישום במייל שהתקבלה התלונה, יהיה מאוד קשה להתעלם מזה.
אפשר לבדוק פרטי תחנה בגוגל מפות, לוחצים על התחנה ומקבלים את כל הפרטים כולל מתי יגיע האוטובוס הבא!לא שלחתי להם מספר תחנה כי לא ידעתי, הם התקשרו לברר, הסברתי להם בדיוק איפה התחנ נמצאת ושאני לא יודעת את מספרו ועכשיו אני מקבלת מכתב שהיות ולא הבאתי פרטים מדוייקים ואני לא זמינה בטלפון, הם לא יכולים לטפל בפניה.,
אז מה? נשלח להם עכשיו שוב?? ואם אני לא זוכרת את השעה המדוייקת ובדיוק כמה זמן חיכיתי בתחנה, אז זה לא פרטים מדוייקים................
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: