קורונה מזעזע: "אילצו אותי לעזוב את המלונית בגלל שדיווחתי מהנעשה שם"

מצב
הנושא נעול.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לי הייתה תחושה שהיה נוח להיצמד לפרט הלא מקצועי, כדי לא להתעמת עם המסר המרכזי שהניקית ניסתה להעביר.
מסרים לא מעבירים דרך אי דיוקים
בטח לא אי דיוקים שמשמעותם האשמה חמורה כל כך.
כולם פה נזעקים בהיסטריה כשמותחים ביקורת על הציבור החרדי או מאשימים מפרי בידוד.
אבל כשמאשימים צוות רפואי בגרימת מוות ברשלנות וזה לא היה בין השורות זה בסדר. זה מותר.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אבל כשמאשימים צוות רפואי בגרימת מוות ברשלנות וזה לא היה בין השורות זה בסדר. זה מותר.

נראה לי שאת לא מפרשת נכון את ההודעות על ההזנחה.
אף אחד לא מאשים את האחיות. ברור לכולם שהן עושות עבודת קודש. גם אנשים שהיו להם סיפורי-מחלקת-קורונה מזעזעים, ידעו להוקיר ולהעריך את האחיות במחלקות האלו.

כשאומרים 'הזנחה', לא מתכוונים 'האחות לא עבדה מספיק טוב'.
אלא מתארים את המצב הנתון. שאינו תלוי כלל וכלל באחות, שממונה על מספר בלתי אפשרי של חולים בתנאים קשים.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נראה לי שאת לא מפרשת נכון את ההודעות על ההזנחה.
אף אחד לא מאשים את האחיות. ברור לכולם שהן עושות עבודת קודש. גם אנשים שהיו להם סיפורי-מחלקת-קורונה מזעזעים, ידעו להוקיר ולהעריך את האחיות במחלקות האלו.

כשאומרים 'הזנחה', לא מתכוונים 'האחות לא עבדה מספיק טוב'.
אלא מתארים את המצב הנתון. שאינו תלוי כלל וכלל באחות, שממונה על מספר בלתי אפשרי של חולים בתנאים קשים.
נראה לי שאני כבר חודש רואה אשכולות על גבי אשכולות שמדברים בצורה מאד לא יפה על הצוותות הרפואיים.
חלקם הרחיקו לכת בהאשמות קשות למדי. משום מה מחאה אם היתה היתה בקול ענות חלושה.
אני מדברת מגילוי נאות שיש לי קרבה משפחתית ולא מסתירה את זה.
נראה לי שגם אני מכירה את הצד השני של המתרס ועדיין מוחה נגד האשמה גורפת.
נראה לי שאי אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי. כמו שאי אפשר להאשים בית ספר בכשלון חינוכי מבלי שזה יאמר משהו על הצוות.
ונראה לי שמותר להעיר על תיאור מקרה שנלוותה אליו האשמה די ברורה שיש בו חורים.
אם רוצים לשכנע עושים זאת בלי שקרים.

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לי הייתה תחושה שהיה נוח להיצמד לפרט הלא מקצועי, כדי לא להתעמת עם המסר המרכזי שהניקית ניסתה להעביר...
זה לא סתם פרטים לא מקצועיים, זה חורים מהותיים בעלילה.
כמו שלא אפחיד את ילדי שמי שמוציא לשון לאנשים ברחוב עלול למות מזה.
ברגע שהסיפור נשמע שקרי - גם המסר נשמע כזה.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נראה לי שאי אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי. כמו שאי אפשר להאשים בית ספר בכשלון חינוכי מבלי שזה יאמר משהו על הצוות.

אם משרד החינוך דוחס 52 בנות בכיתה, ואני קובלת על כך, זו האשמה של המורות?!
כנ"ל אם שמים 11 פעוטות בקבוצה עם מטפלת אחת. המטפלת - יכולה להיות מדהימה. התקן - גרוע ודורש שינוי.

יוזמתית

משתמש פעיל
בעקבות הטענות כלפי הצוות המסור של בתי החולים
מי שלא רוצה שלא יתפנה לבית חולים,
שישאר בבית אף אחד לא מכריח חולי קורונה ללכת לבית חולים !

אפשר לותר על הציניות.

בראש החסידות אליה אני משתייכת עומד אחד מענקי הדור שלוקח אחריות מאוד גדולה על חסידיו ברוח ובגשם. שהורה לאחרונה לחלק מחסידיו, לא אחד ולא שניים שנדרשו לאישפוז להישאר בבית, תוך היערכות מתאימה שזה אומר היוועצות עם טובי המומחים ולקיחת רופאים פרטיים בכל סכום שיידרש, העיקר, להימנע מאישפוז. בינתיים, כפי הידוע לי כולם הבריאו. גם החולים המבוגרים שנהגו על פי הנחיותיו.
אף אחד לא אמור לקחת המלצה מדברים אלו ושכל אחד יוועץ ברבותיו אבל חשוב לפקוח עיניים גדולות.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אם משרד החינוך דוחס 52 בנות בכיתה, ואני קובלת על כך, זו האשמה של המורות?!
כנ"ל אם שמים 11 פעוטות בקבוצה עם מטפלת אחת. המטפלת - יכולה להיות מדהימה. התקן - גרוע ודורש שינוי.
הלוואי והיו מדברים פה רק על הצפיפות ורק בלשון זהירה ורק על מי שקובע תקנים- דהיינו משרד האוצר.

chaia

משתמש מקצוען
אני לא מפחד לחטוף תביעה
יש לי 2 עדויות מכלי ראשון שהמצב שם מתחת לכל ביקורת,
ויש השתקה גם בתשלום של מנהלי המלון או מישהו שם
נראה שיש כאן דיון על 2 נושאים:
נושא המלוניות
והנושא האם יש הזנחה בבתי החולים ומי אשם

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שהורה לאחרונה לחלק מחסידיו, לא אחד ולא שניים שנדרשו לאישפוז להישאר בבית, תוך היערכות מתאימה שזה אומר היוועצות עם טובי המומחים ולקיחת רופאים פרטיים בכל סכום שיידרש, העיקר, להימנע מאישפוז. בינתיים, כפי הידוע לי כולם הבריאו. גם החולים המבוגרים שנהגו על פי הנחיותיו.
אף אחד לא אמור לקחת המלצה מדברים אלו ושכל אחד יוועץ ברבותיו אבל חשוב לפקוח עיניים גדולות.
גם הקופות מנחות ככה בדיוק.
מפנים רק לאחר התייעצות ורק במצב שחד משמעית דורש אשפוז.

zahav1

משתמש מקצוען
אף אחד לא רוצה להסתבך עם הבית חולים, כל עוד יקירו מאושפז שם.
מה כבר מבקשים?! נוהל ליווי מינימלי. פעם ביום, פעמיים ביום, מה שיגידו.
ואם יש בתי חולים שמאפשרים לקרובים ללוות את המאושפזים, כמו שתואר פה לגבי עין כרם, חשוב לפרסם על כך כמה שיותר, ולקוות שבתי חולים נוספים יבואו בעקבותיהם.
אין כל כך זכות בחירה לחולי קורונה בהפניה לבית חולים. על פי משרד הבריאות מותר להתפנות לבית החולים באותו עיר/ המשויך לעיר. הבחירה היא רק אם יש מספרי בתי חולים באותו העיר.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
שמעתי מעובד אחד מבתי החולים. שדיבר עם רופא במחלקת קורונה( או מנהל המחלקה. לא זוכרת בוודאות ולא רוצה לכתוב סתם)שאמר שהסיבה שהמחלקות כל כך עמוסות, זה בגלל נהלים מחמירים מאד של משרד הבריאות לשחרור חולי קורונה. או טען שאלמלי הנהלים הנ"ל היו יכולים לשחרר הרבה מאד מהחולים ולהקל על המחלקות.
הוא אשר דעברתי
נהלים ותקנים
חס וחלילה לא הצוות

תותחיתתת

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
אדרבא, שמעתי על כמה אחיות מסורות
אני לא חושבת שאי מי התכוון לצוותים הרפואיים שרובם הגדול עושה עבודת קודש, מתוך מסירות ותחושת שליחות,
אבל אין להם אפשרות לעזור

אלא על המדיניות והנהלים שנקבעו במחלקות הקורונה,
ומי שכתב שעדיף לא ללכת לבית חולים - ברור!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה