נכנסת למחלקת קורונה? דומני שאמרת שאי אפשר להכנס.אני ראיתי גם רופאים וגם אחיות שמתעסקים במכשירים שלהם.
רגע, כתבתי קורונה?נכנסת למחלקת קורונה? דומני שאמרת שאי אפשר להכנס.
ולכן רופאי המשפחה הם אלו שמטפלים בקורונה (מעקב טלפוני אחר הפציינט)קשה, כמו שפעת קשה, אוי ואבוי אם כל אחד היה מתפנה, היו הרבה יותר מתים...
הרבה מהתקשורת בין האחיות/רופאים עוברת במכשירים שלהם,אני ראיתי גם רופאים וגם אחיות שמתעסקים במכשירים שלהם.
לא כתבת וגם לא סייגת.רגע, כתבתי קורונה?
דומני שטעית.
וגם דדד שלה עניתי לא רשמה ספיציפית על קורונה.
ואגב, לא רשמתי שכל הבתי חולים לא נותנים להכנס אלא רובם.
רגע, אמרתי שיש בעיה?הרבה מהתקשורת בין האחיות/רופאים עוברת במכשירים שלהם,
אז מה הבעיה?
את יודעת כמה פעמים זה קורה במחלקות רגילות ומשמחות?את חברה לשי שיכנו בערב שבת
בקומה 14
כשבית הכנסת בקומה -1
כל השבת בעל נשאר למטה בבית הכנסת
והיא ירדה רק לסעודה שלישית
"משחק בטלפון"!רגע, אמרתי שיש בעיה?
דדד כתבה שהיא בחיים לא נתקלה בצוות רפואי שנוגע במכשיר בעבודה. אני עניתי לה בתגובה שנתקלתי ויותר מפעם אחת.
כאילו כל פעם שאת רואה מישהו מהצוות הרפואי נוגע במכשיר בעבודה את בודקת אם זה לצורך או סתם?"משחק בטלפון"!
לא להוציא דבריי מהקשרם!!!
דוקא אני מכירה מקרה של פצע לחץ שהתפתח לנמק, וקרה בבית חולים הרבה לפני הקורונה.הנמק נוצר בגלל הזנחה.
מכירה בני משפחה מבוגרים שהיו מאושפזים תקופות. מעולם לא נתקלנו בתופעות הללו. גם במצב ממושך וסופני.
לא היה מעלית שבת?את חברה לשי שיכנו בערב שבת
בקומה 14
כשבית הכנסת בקומה -1
כל השבת בעל נשאר למטה בבית הכנסת
והיא ירדה רק לסעודה שלישית
דוקא אני מכירה מקרה של פצע לחץ שהתפתח לנמק, וקרה בבית חולים הרבה לפני הקורונה.
ולגבי שאר הציטוט,ברור שזו תופעה שקיימת כל השנים, ולא הקורונה יצרה אותה.
ההדגשה היתה על כך שבגלל המצב הקיים במחלקות הקורונה יש סבירות גבוהה יותר להתפתחות נמק. (חוסר צוות, עומס, פחד מהידבקות ועוד)
עש כאן כמה שבכל אשכול שנפתח בנושא מחווים את דעתם כאילו היו מינימום מנהלי מחלקותוואוו אנשים עפתם לגמרי מהנושא...
אם היתה לו שפעת קשה מישהו היה מגיש לו שתיה ואקמול?קשה, כמו שפעת קשה, אוי ואבוי אם כל אחד היה מתפנה, היו הרבה יותר מתים...
מסכימה.ברור שהנמק הוא תופעה הקיימת כל השנים, ולא הקורונה יצרה אותו.
ההדגשה היתה על כך שבגלל המצב הקיים במחלקות הקורונה יש סבירות גבוהה יותר להתפתחות נמק. (חוסר צוות, עומס, פחד מהידבקות, בידוד החולה מקרובים או מתנדבים ועוד)
ודוד שלי עזב לאחר חצי שנה ו40 קילו פחות.ולגבי שאר הציטוט,
סבא שלי היה בבי"ח כשלוש חודשים, עזב עם כמעט 15 קילו פחות.
לא היה לו תאבון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: