קורונה מזעזע: "אילצו אותי לעזוב את המלונית בגלל שדיווחתי מהנעשה שם"

מצב
הנושא נעול.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא הבנתי מה משנה ממה בדיוק התמוטט חולה מיובש שגרר את עצמו לברז כדי לספק לעצמו קצת מים.
זה לא משנה.
עצוב שהוא נפטר ולא משנה ממה.
אבל- אם מספרים סיפור, כדאי להיצמד לאמת ולא לכתוב שמישהו נפטר כי שתה יותר מדי מים במכה ונפטר מהרעלת מים מהר. כי זה לא קורה. וכשמספרים דברים כאלו האמון בסיפור יורד.

sari11

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
זה לא משנה.
עצוב שהוא נפטר ולא משנה ממה.
אבל- אם מספרים סיפור, כדאי להיצמד לאמת ולא לכתוב שמישהו נפטר כי שתה יותר מדי מים במכה ונפטר מהרעלת מים מהר. כי זה לא קורה. וכשמספרים דברים כאלו האמון בסיפור יורד.

לי הייתה תחושה שהיה נוח להיצמד לפרט הלא מקצועי, כדי לא להתעמת עם המסר המרכזי שהניקית ניסתה להעביר...

sari11

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
בעקבות הטענות כלפי הצוות המסור של בתי החולים
מי שלא רוצה שלא יתפנה לבית חולים,
שישאר בבית אף אחד לא מכריח חולי קורונה ללכת לבית חולים !

ושוב נתחיל מבראשית... ;)
הטענות הן לא על הצוות, אלא על מקבלי ההחלטות

רינהרינה

משתמש מקצוען
בעקבות הטענות כלפי הצוות המסור של בתי החולים
מי שלא רוצה שלא יתפנה לבית חולים,
שישאר בבית אף אחד לא מכריח חולי קורונה ללכת לבית חולים !
אף אחד לא רוצה ללכת לשם...
אנשים לא הולכים לשם לנופש.

sari11

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
כלומר?מי הם??
לפי מה שקראתי כאן כותבים נגד הצוות וחרה לי.

לא ממש יודעת, יש לי השערה כלשהי, אבל אני לא אומר, כדי שאם היא טעות- לא יבולע לי...
מה שברור- לא האחיות קובעות את סדר היום בבית החולים...

רינת גבאי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אף אחד לא רוצה ללכת לשם...
אנשים לא הולכים לשם לנופש.
נכון שלא רוצה, אבל אם כבר מטפלים בו שיגיד תודה ולא יחפש תלונות!
הכי נורא שכותבים שבנאדם נפטר מחולשה ושתיית מים...הוא נפטר כי ככה ה' רצה בטח ובטח לא בגלל שהצוות לא נתן לו לשתות.

רינת גבאי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
חרה לך שאנשים חולים שוכבים שעות בלי שתיה
או חרה לך שמישהו מעיז להגיד את זה?
על השורה הראשונה חרה לי מאד.
וחרה לי על העובדה שמאשימים את הצוות אולי אפשר להאשים את בן משפחה של אותו חולה שלא דאג לו לבקבוק מים שיהיה לו קרוב לידו...

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
על השורה הראשונה חרה לי מאד.
וחרה לי על העובדה שמאשימים את הצוות אולי אפשר להאשים את בן משפחה של אותו חולה שלא דאג לו לבקבוק מים שיהיה לו קרוב לידו...
כאן באמת נחזור לתחילת הדיון האם אפשר להכנס למחלקות קורונה או לא

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
חרה לך שאנשים חולים שוכבים שעות בלי שתיה
או חרה לך שמישהו מעיז להגיד את זה?
יש צדק שמי שמתלונן על הצוות שילך לחפש לו בית חולים אחר עם צוות אנושי.
נשמח שגם יעדכן כאן באיזה בית חולים יש צוות אנושי (כנראה תנאי קבלה לבית חולים זה תעודת רוצח)

zahav1

משתמש מקצוען
שמעתי מעובד אחד מבתי החולים. שדיבר עם רופא במחלקת קורונה( או מנהל המחלקה. לא זוכרת בוודאות ולא רוצה לכתוב סתם)שאמר שהסיבה שהמחלקות כל כך עמוסות, זה בגלל נהלים מחמירים מאד של משרד הבריאות לשחרור חולי קורונה. או טען שאלמלי הנהלים הנ"ל היו יכולים לשחרר הרבה מאד מהחולים ולהקל על המחלקות.

אידישע מאמע

משתמש מקצוען
שפינו אותו לבית חולים היה צריך לתת לו שישית מים קטנים שיהיה לידו כמו שבטח הביאו לו מחזורים לתפילות וכו..
ברור, אורזים תיק כמו לטיול, גם נותנים לו 20 שקל לקנות ממתקים.

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
שפינו אותו לבית חולים היה צריך לתת לו שישית מים קטנים שיהיה לידו כמו שבטח הביאו לו מחזורים לתפילות וכו..

כשמדובר על אישפוז למספר ימים לפחות. אין אפשרות לצייד כל חולה בכמות אוכל ומים הנצרכת.
מה גם ששמעתי לאחרונה שחולי קורונה זקוקים לאכילה ושתיה מרובה לצורך האצת הריפוי.
ובנוסף לכל, חולי קורונה לעיתים כל כך חלשים, שאם לא יסעדו אותם ויעקבו אחר כמות האוכל והשתיה שהם צורכים, יש סיכוי גדול שיסבלו מחסר.
מעניין אם אפשר היה לחבר כל חולה קורונה מאושפז וחלש, גם לא בטיפול נמרץ לאינפוזיה לקבלת נוזלים בכמות מתאימה.

נערך לאחרונה ב:

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

תשובה נהדרת לאנשים שבוכים מחוץ למחלקה בלי לדעת מה קורה לאמא שלהם בת השבעים.
שהגיעה בגלל חבלה ברגל, על הדרך אובחנה כחיובית ונשלחה בלי גינונים מיותרים למחלקת קורונה, כשילדיה שהיו איתה - נשלחים לבידוד.

אותו בן משפחה צווח פה בכל אשכול אפשרי, שלא נותנים!!! לא נותנים לו להכנס לאמא שלו המאושפזת!!! והיא בוכה לו בטלפון שכבר יומיים היא לא אכלה!!!

ואז @shira bira תגיד שבטיפול נמרץ של אחותה, כן נותנים להכנס. לא עוזר לו. אמא שלו בבית חולים אחר.
והיא תגיד שבמחלקת קורונה של אחותה, יש בר אוכל 24/7 לחולים. לא עוזר לו. כנ"ל.

והוא יתחנן כאן שיקבעו נוהל ליווי למאושפזים במחלקת קורונה. כי אמא שלו ר ע ב ה.

ויצווחו עליו: איך אתה מעז להכפיש אחיות.

והוא יאמר חלושות: לא הכפשתי שום אחות, ברור לי שהאחיות עמוסות מעבר לראשן, ועובדות בפרך משמרות מייגעות וארוכות, ואין להן אפשרות להגיע לכל החולים בזמנן המוגבל. רק ביקשתי שיתנו לי ולאחיי להכנס, עם מיגון, או בכל דרך אחרת שתתקבל על דעתו של משרד הבריאות.

ויצעקו עליו: מכחיש קורונה.

אפשר להתייאש רק מלראות את סגנון השיח פה.

וכל הכתוב לעיל, מידיעה אישית ומהיכרות אישית כתבתי.

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
תשובה נהדרת לאנשים שבוכים מחוץ למחלקה בלי לדעת מה קורה לאמא שלהם בת השבעים.
שהגיעה בגלל חבלה ברגל, על הדרך אובחנה כחיובית ונשלחה בלי גינונים מיותרים למחלקת קורונה, כשילדיה שהיו איתה - נשלחים לבידוד.

אותו בן משפחה צווח פה בכל אשכול אפשרי, שלא נותנים!!! לא נותנים לו להכנס לאמא שלו המאושפזת!!! והיא בוכה לו בטלפון שכבר יומיים היא לא אכלה!!!

ואז @shira bira תגיד שבטיפול נמרץ של אחותה, כן נותנים להכנס. לא עוזר לו. אמא שלו בבית חולים אחר.
והיא תגיד שבמחלקת קורונה של אחותה, יש בר אוכל 24/7 לחולים. לא עוזר לו. כנ"ל.

והוא יתחנן כאן שיקבעו נוהל ליווי למאושפזים במחלקת קורונה. כי אמא שלו ר ע ב ה.

ויצווחו עליו: איך אתה מעז להכפיש אחיות.

והוא יאמר חלושות: לא הכפשתי שום אחות, ברור לי שהאחיות עמוסות מעבר לראשן, ועובדות בפרך משמרות מייגעות וארוכות, ואין להן אפשרות להגיע לכל החולים בזמנן המוגבל. רק ביקשתי שיתנו לי ולאחיי להכנס, עם מיגון, או בכל דרך אחרת שתתקבל על דעתו של משרד הבריאות.

ויצעקו עליו: מכחיש קורונה.

אפשר להתייאש רק מלראות את סגנון השיח פה.

וכל הכתוב לעיל, מידיעה אישית ומהיכרות אישית כתבתי.
שיפנה למשטרה שחטפו אותה.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
שיפנה למשטרה שחטפו אותה.

אף אחד לא רוצה להסתבך עם הבית חולים, כל עוד יקירו מאושפז שם.
מה כבר מבקשים?! נוהל ליווי מינימלי. פעם ביום, פעמיים ביום, מה שיגידו.
ואם יש בתי חולים שמאפשרים לקרובים ללוות את המאושפזים, כמו שתואר פה לגבי עין כרם, חשוב לפרסם על כך כמה שיותר, ולקוות שבתי חולים נוספים יבואו בעקבותיהם.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה