אצלי לאאני לא מבין, התג לא בתוך המזוודה?
אצלי לאאני לא מבין, התג לא בתוך המזוודה?
התג היה במעטפה המצורפת, שבה יש את רשימת הנפטרים כתבי המינוי וכו'אני לא מבין, התג לא בתוך המזוודה?
זה אמור לתת לך אפשרות כניסה עם הרכב לאזור הקליטה (המשטרה חוסמת את הרחובות הסמוכים, כדי לשמור, ולאפשר רק למזכירים להתקרב)אבד לי התג זיהוי שהביאו לי בקבלת החומר הרגיש, זה חשוב?
לא מדויקממש לא,
המזכיר הוא בעל הסמכות היחיד לזהות,
והוא מעביר את אמצעי הזיהוי ליו"ר שישמור עד לאחר ההצבעה
אז מה תפקיד היו''ר במהלך ההצבעה של מצביעיםלא מדויק
המזכיר הוא בעל הסמכות לזהות את המצביע
והוא הבלעדי שמחליט אם יש חשש או לתת לו להצביע...
אבל, היו"ר מקבל את הת.ז. כדי לאפשר לו ג"כ לזהות, אם ירצה בכך
לא סתם נותנים לו את הת.ז. רק בשביל לשמור...
אם היו"ר חושש מקומבינה שהמזכיר עושה, ומאפשר לאנשים להצביע שלא כחוק, זו הדרך שלו לבדוק את זה... (ואם יטען שיש בעיות, יוכל לדרוש לכתוב את זה בפרוטוקול...)
בפועל, היו"ר אף פעם לא פותח את הת.ז.
הלוואי ויצליח להתמודד עם המשימה שלו למצוא את הבוחר, ולמחוק...
אני קיבלתי 2 דברים. 1. דף עם אישור חניה. 2. תג לשים על הבגד שכתוב "מזכיר" נראה לי רק בשביל הרשמיות לא נראה לי כ"כ חשוב.זה אמור לתת לך אפשרות כניסה עם הרכב לאזור הקליטה (המשטרה חוסמת את הרחובות הסמוכים, כדי לשמור, ולאפשר רק למזכירים להתקרב)
זה לא אמור להפריע, תגיד שאתה מזכיר, וזהו.
כמו שאר חברי הועדהאז מה תפקיד היו''ר במהלך ההצבעה של מצביעים
נכון,לא מדויק
המזכיר הוא בעל הסמכות לזהות את המצביע
והוא הבלעדי שמחליט אם יש חשש או לתת לו להצביע...
אבל, היו"ר מקבל את הת.ז. כדי לאפשר לו ג"כ לזהות, אם ירצה בכך
לא סתם נותנים לו את הת.ז. רק בשביל לשמור...
אם היו"ר חושש מקומבינה שהמזכיר עושה, ומאפשר לאנשים להצביע שלא כחוק, זו הדרך שלו לבדוק את זה... (ואם יטען שיש בעיות, יוכל לדרוש לכתוב את זה בפרוטוקול...)
פעם שעברה קיבלו 1890 וזה הסכום גם הפעם רק אל תשכח שיורד מזה מס בשווי 25% סה"כאתה מקבל 1417.5הסכום המלא לחבר סגן או יו"ר מטעם המפלגות הוא כ1900 ברוטו כולל זמן ספירת הקולות.
סכום זה עדכני מהבחירות הקודמות.
לחבר וסגן אין כלל שום אחריות, מה שכן יש קצת ליו"ר כולל ליווי קלפי למרכז איסוף האזורי.
אני שובצתי במודיעין בבית ספר קשת .אשמח לעזרה האם יש כאן מזכירי קלפי ממודיעין עילית
שמשובצים בקלפיות במודיעין: בית ספר אסיף , או בבית ספר דרכי יהודה ?
תגידי תהילים.מחפשת רעיונות מה לעשות בזמן שאין מצביעים....
היה בשבוע שעבר.האם כבר אמורים לקבל שיחה קולית מטלקלפי?
מערכת טלפוניתמה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: