לא נכון, המזכירים מצבעים במעטפה כפולה, ולא רק הם אלא כל מי שעבד באותו קלפי לפחות 6 שעות (משקיפים, חברי ועדה)איך הצבעת במעטפה כפולה?
אסור, גם מזכירים צריכים לצאת להצביע בקלפי שלהם
לא נכון, המזכירים מצבעים במעטפה כפולה, ולא רק הם אלא כל מי שעבד באותו קלפי לפחות 6 שעות (משקיפים, חברי ועדה)איך הצבעת במעטפה כפולה?
אסור, גם מזכירים צריכים לצאת להצביע בקלפי שלהם
עד עכשיו זה היה ככה.לא נכון, המזכירים מצבעים במעטפה כפולה, ולא רק הם אלא כל מי שעבד באותו קלפי לפחות 6 שעות (משקיפים, חברי ועדה)
לא נכון, המזכירים מצבעים במעטפה כפולה, ולא רק הם אלא כל מי שעבד באותו קלפי לפחות 6 שעות (משקיפים, חברי ועדה)
ליתר דיוקעד עכשיו זה היה ככה.
הפעם לא
אצלנו בכל אופן, לא היתה אפשרות להצביע במעטפה כפולה, כל אחד לקח הפסקה והצביע בקלפי שלו
זה לא מדויקליתר דיוק
בעבר בעלי תפקידים [מזכירים, חברי וועדה, סדרן, אב בית ועובדי וועדת הבחירות] היו מצביעים בקלפי שלהם במעטפה כפולה, הפעם שינו את זה והם יכלו להצביע במעטפה כפולה בקלפיות ייעודיות או בקלפי שלהם, בכל אשכול היה אמור להיות קלפי שמיועד לבעלי תפקידים.
כמדומני שמשקיפים לא נחשבים בעלי תפקיד והם אמורים להצביע בקלפי שלהם.
אצלנו בכל אופן, לא היתה אפשרות להצביע במעטפה כפולה, כל אחד לקח הפסקה והצביע בקלפי שלו
זה תלוי בעיר,מזכיר- רק אם עובד בקלפי ברשות מקומית שאינו תושב שלה, וגם זה צריך להציג אישור ממנהל הבחירות, שלא תמיד נותן.(כמו שהיה אצלנו)
השאלה מה קרה בפועל עם הקולות הללו.אני הייתי יו"ר קלפי בירושלים בבית ספר עם עשרה קלפיות
האחראי מטעם וועדת הבחירות הורה לכל העובדים כולל כולם שאפשר להצביע במעטפה כפולה בקלפי נכים(במקרה הקלפי בה עבדתי) גם אם גרים מחוץ לירושלים.
לדוג' אם אני גר בביתר אני רושם על פתק חלק את הרשימה\מועמד שלי בביתר ואני שם במעטפה כפולה בקלפי נכים.
רוב הסיכויים שהם נשלחו לכיכר ספרא ונספרו כקולות פסולים.השאלה מה קרה בפועל עם הקולות הללו.
כי באופן רשמי היו רק 4 קלפיות בכל ירושלים שהיו מיועדות לבעלי תפקידים מחוץ לירושלים.
גם החילים הצביעו ככהרוב הסיכויים שהם נשלחו לכיכר ספרא ונספרו כקולות פסולים.
אני לא רואה שום דרך איך מיינו אותם לפי עיר.
אני מדבר כמובן על תושבי חוץ לי-ם שהצביעו במעטפות כפולות בקלפי רגיל או נגיש.
החיילים הצביעו בקלפי מיוחד שכמותו היו בודדים ממש בכל עיר, ואת המעטפות משם סימנו לפי עריםגם החילים הצביעו ככה
וכן ממינים לפי עיר
זה לא כזה קשה
יש להם הרבה עובדים
בסיבוב השני זה 1958 ברוטוהשכר הוא 2,421 ברוטו
1958.השכר הוא 2,421 ברוטו
אם המזכיר או חבר הועדה מתגורר באותו ישוב הוא יכול להצביע במעטפה כפולה.עד עכשיו זה היה ככה.
הפעם לא
1958.
כי זה יום מקוצר.
2421 זה ברוטו.
אתה קיבלת כזאת הודעה?בצפת כתבו למזכירים שיבואו לקחת ש'קים.
כמה זמן קיבלת הודעה לפני סבב א?הודיעו למישהו בבית שמש?
מאוד מאוחר....כמה זמן קיבלת הודעה לפני סבב א?
(זה נראה שהוא מחכה לרגע האחרון).
איך פונים אליהם?למי שמעוניין בחיפה עדיין מחפשים מזכירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: