יש לכם אמצעי קשר לאור עקיבא?נכון לאתמול חיפשו מזכירים בחיפה ואור עקיבא
אגב בקרית אתא שולמו המשכורות ,2352 ש"ח בתחילת השבוע
יש לכם אמצעי קשר לאור עקיבא?נכון לאתמול חיפשו מזכירים בחיפה ואור עקיבא
אגב בקרית אתא שולמו המשכורות ,2352 ש"ח בתחילת השבוע
שלחתי בפרטייש לכם אמצעי קשר לאור עקיבא?
תוכל לשלוח לי במייל את כל הכתובות מייל ששלחת אליהםאין לי מושג ולא עבדתי שם
שלחתי מייל לכל המנהלי בחירות שמתקיים סבב ב ושובצתי לרחובות
ואחרי זה שלחו לי מחיפה אם אני רוצה לעבוד שם
אשמח גםשלחתי בפרטי
אור עקיבא כבר לא רלוונטי
אולי בחיפה , ,048654203
מאמין שגם שם כבר לא רלוונטי אבל אולי.
אשמח גם
יש מה לנסות להיות שם מזכיר?קבלתי הודעה מחיפה שהתקבלתי כמזכיר.
היה כתוב להגיע ב12 להיכל הספורט רוממה.
מה זה אומר? מה יש שם?
תשובות למישהוא?מחפשים מזכירים בחיפה ?
יש טלפון עם מי לדבר
פה ניתן לחפש ולמצוא את הפרטים
הצבעתי בקלפי נגישה מיוחדתאיך הצבעת במעטפה כפולה?
אסור, גם מזכירים צריכים לצאת להצביע בקלפי שלהם
בקלפי נגישה מיוחדת.אני הייתי יו"ר קלפי בירושלים בבית ספר עם עשרה קלפיות
האחראי מטעם וועדת הבחירות הורה לכל העובדים כולל כולם שאפשר להצביע במעטפה כפולה בקלפי נכים(במקרה הקלפי בה עבדתי) גם אם גרים מחוץ לירושלים.
לדוג' אם אני גר בביתר אני רושם על פתק חלק את הרשימה\מועמד שלי בביתר ואני שם במעטפה כפולה בקלפי נכים.
זה היה קלפי נכים , לא נראה לי קלפי נכים מיוחדת מדי...בקלפי נגישה מיוחדת.
ומי שגר בירושלים ועבד בקלפי בירושלים יכול להצביע בקלפי נגישה רגילה במתחם בו עבד.
בקלפי נגישה מיוחדת.
ומי שגר בירושלים ועבד בקלפי בירושלים יכול להצביע בקלפי נגישה רגילה במתחם בו עבד.
יש לכם קצת בילבול במושגיםזה היה קלפי נכים , לא נראה לי קלפי נכים מיוחדת מדי...
קלפי נגישה - בזה הייתיקלפי נגישה - קלפי רגילה לחלוטין עם רשימת בוחרים סגורה, רק מודיעים לך שתדע שהיא "נגישה" נמצאת בקומה ראשונה בלי מדרגות (וכך אדם מוגבל יודע שהקלפי שלו נגישה והוא יכול ללכת להצביע בה ולא צריך לחפש נגישה מיוחדת)
קלפי נגישה מיוחדת - קלפי שניתן לכל אדם [תושב העיר] להצביע בה במעטפה כפולה, מיועד לאלה שהקלפי הרשומה שלהם לא נגישה או שהם רחוקים ממנה.
לא יודע אם תספיק לראות את זה בזמן, אבל אמורים להביא לך שם את ה'כתב מינוי' שם בעצם כתוב איפה שובצת.קבלתי הודעה מחיפה שהתקבלתי כמזכיר.
היה כתוב להגיע ב12 להיכל הספורט רוממה.
מה זה אומר? מה יש שם?
קחו בחשבון שבאיזור הצפון יש בעיות קשות (בכוונה) עם הוייז, הוא לא פועל בחלקים בחיפה...לא יודע אם תספיק לראות את זה בזמן, אבל אמורים להביא לך שם את ה'כתב מינוי' שם בעצם כתוב איפה שובצת.
הם היו ממש בבלאגן שם ביום חמישי כי היה חסר להם מזכירים ומכל הארץ ניסו להגיע אליהם והיה להם קשה לוודא שמי שפנה אליהם היה באמת מזכיר בסיבוב הראשון איפשהו (המערכות לא מסונכרנות) היו הרבה שניסו להתפלח.. בסוף הם נתנו למי שהגיע לשם ולמי שהיו בטוחים שהיה מזכיר הזמינו אותו עוד קודם, ואת החוסרים הם השלימו בשליחת ההודעות ביום שישי, אני עדיין לא בטוח שלא יהיה להם חסר כי הם סומכים שמי שכתבו לו באמת יגיע לא הבנתי אם היה צריך לאשר או לא. קיצור בלאגן.
בכל מקרה הכניסה למקום שלהם זה כאילו מסביב לחזית הבניין צריך לעלות מדרגות משמאל לכיוון כניסה צדדית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: