היא מנהלת הבחירות של כל ירושלים ואין מענה במייל שלה,לכאורה אפשר בזה
אשת הקשר: יפעת שי
yifatshלמחוק רווח@למחוק רווחmoin.gov.il
לכל אזור בעיר יש מנהל בחירות שאחראי על אותו איזור.
יש פרטי קשר של מנהל אזור מזרח ירושלים?
היא מנהלת הבחירות של כל ירושלים ואין מענה במייל שלה,לכאורה אפשר בזה
אשת הקשר: יפעת שי
yifatshלמחוק רווח@למחוק רווחmoin.gov.il
מי לוקח את החומר הרגיש? מזכיר ראשון או מזכיר שני?
ביקשו ששני המזכירים יגיעו לנקודת האיסוף.
בעיקרון המזכיר הראשון אחראי, אבל הוא צריך להגיע עם עוד מישהו (אסור שיגיע מישהו אחד בלבד כי חוששים מזיופים בדרך) והמישהו הזה אמור להיות המזכיר השני, אלא אם כן אחד מחברי הוועדה שהיו בזמן הספירת קולות מתנדב ללכת במקום המזכיר השני.מזכיר ראשון
לי קראו לבא לבד, לא יכול להיות עם מזכיר שני, כי אני וכל מזכיר ראשון לא יודע מי מזכיר שני רק כשמקבל את החומר.בעיקרון המזכיר הראשון אחראי, אבל הוא צריך להגיע עם עוד מישהו (אסור שיגיע מישהו אחד בלבד כי חוששים מזיופים בדרך) והמישהו הזה אמור להיות המזכיר השני, אלא אם כן אחד מחברי הוועדה שהיו בזמן הספירת קולות מתנדב ללכת במקום המזכיר השני.
ככה היה בכל הבחירות האחרונות לכנסת.
היום האחראי אזור עשה שיחת זום עם כל המזכירים באזור ולאחריה שלח מייל על אקסל של כל המזכירים וזמנים לבוא ולקחת את החומר,לי קראו לבא לבד, לא יכול להיות עם מזכיר שני, כי אני וכל מזכיר ראשון לא יודע מי מזכיר שני רק כשמקבל את החומר.
מנהל האזור הינו נעים בדר נייד 053-6670208יש למישהו פרטי קשר של מנהל אזור מזרח ירושלים?
האם ביקשתם לשנות שיבוץ ?שלחתי למייל הגימייל שמפורסם מנהל הבחירות וקיבלתי מענה מיידי
eli10760*gmail.com
אתה צודק.לי קראו לבא לבד, לא יכול להיות עם מזכיר שני, כי אני וכל מזכיר ראשון לא יודע מי מזכיר שני רק כשמקבל את החומר.
הראשון מגיע לקחת את החומר והשני מגיע לקחת את הכתב מינוי,שלום רב,
התקבלת לתפקיד מזכיר קלפי/ קולט בעיר בני ברק
הבחירות יתקיימו אי"ה, ביום שלישי, י"ח באדר א' ה'תשפ"ד (27/2/24)
חלוקת חומר רגיש וכתב מינוי למזכיר קלפי/קולט
תתקיים אי"ה בימי ראשון ושני, ט"ז, י"ז באדר א (25-26/2/24),
בין השעות 2:00 בצהרים עד 6:00 בערב,
במתנ"ס ברחוב ירושלים 1, בני ברק
ההשתתפות הינה חובה!
אם לא אמרו יגידו בחלוקת החומר עם כל המינויים בקלפי שלךמישהוא יודע אם אני מזכירה ראשון או שני
ואיך אני אמור לדעת מי המזכיר השני שאיתי כדי שרק אחד מאיתנו ייסע??לגבי החלוקת חומר אומר לכולם אין באמת צורך ששני המזכירים יסעו ברוב הפעמים והמקומות זורמים לגמרי גם אם רק אחד מגיע
וזה נכון שלצורך האיסוף לפני הבחירות רק מזכיר אחד מגיע.
כמדומני שזה תלוי בוועדות יש כאלה ששני המזכירים מגיעים ויש וועדות שפטרות אחד מהם.מזכיר ראשון מגיע לועדה, והוא מקבל כתב מינוי עבורו ועבור המזכיר השני.
זו פעם ראשונה שלך?הציון אינו פקטור.
יש לנו כ- 400 מזכירים שעברו הדרכות ומבחנים ובפועל יש 143 קלפיות בעיר X 2 מזכירים בקלפי, דהיינו 286 מזכירים.
אנו לוקחים בחשבון שלא כולם יגיעו אשר על כן אנו לוקחים בחשבון רזרבות.
מראש כשעשיתם את הדרכה נכתב במפורש כי משרד הפנים לא מבטיח עבודה בבחירות.
באם יתפנו לנו מזכירים ניקח אותך בחשבון.
המשך ערב נעים
צורי פורת
זה אומר ששלחו לך מייל והתחרטו.צפה בקובץ המצורף 1582391
מה זה אומר לאחזר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: