נו ומה אני אמרתי שהזכיר השני אמור לטפל רק בקלפי הנגישהבקלפי נגישה מיוחדת מתפעל את הקלפי הנגישה המיוחדת
נו ומה אני אמרתי שהזכיר השני אמור לטפל רק בקלפי הנגישהבקלפי נגישה מיוחדת מתפעל את הקלפי הנגישה המיוחדת
הוא לא מטפל רק בקלפי הנגישה הוא מטפל בעוד הרבה דברים, כנראה שלא הבנתי נכון את הודעתךנו ומה אני אמרתי שהזכיר השני אמור לטפל רק בקלפי הנגישה
זה שהוסיפו מזכיר שני רק לאחרונה אני יודעאין כזה הבדל בין רגילה לנגישה מיוחדת,
קח בחשבון שרק בשנים האחרונות נהיה כזה דבר שני מזכירים בכל קלפי.
אז אני שוב שואל במה הוא אמור לטפל עוד חוץ מהקלפי הגישה המיוחדתהוא לא מטפל רק בקלפי הנגישה הוא מטפל בעוד הרבה דברים, כנראה שלא הבנתי נכון את הודעתך
מזכיר שני:אז אני שוב שואל במה הוא אמור לטפל עוד חוץ מהקלפי הגישה המיוחדת
קלפי נגישה רגילה זאת קלפי לרשומים בלבד באותה קלפי שהיא נגישה לבעלי מוגבלויותזה שהוסיפו מזכיר שני רק לאחרונה אני יודע
מה שאני שאלתי
א. מה ההבדל בין קלפי רגילה לנגישה ולנגישה מיוחדת
ב. האם בקלפי נגישה מיוחדת אני יכול לבקש מהמזכיר השני לצאת לעשן
מבלי לעצור את תהליך הבחירות
כן אפשר לעשות הפסקות ואפילו חובה. (אוכל שירותים וכו' )ב. האם בקלפי נגישה מיוחדת אני יכול לבקש מהמזכיר השני לצאת לעשן
מבלי לעצור את תהליך הבחירות
אני שואל כי בעקרון כשהזכיר יוצא מהחדר הוא צריך לנעול את תיבת ההצבעה ולרשום בפרוטוקול את הסיבהכן אפשר לעשות הפסקות ואפילו חובה. (אוכל שירותים וכו' )
קלפי בבית אבות זה רק מעטפות כפולות?אני שואל כי בעקרון כשהזכיר יוצא מהחדר הוא צריך לנעול את תיבת ההצבעה ולרשום בפרוטוקול את הסיבה
השאלה האם גם כשיש מזכיר שני
ממש לא בקלפי שאני הולך להיות הצביעו 390 איש במעטפות רגילותקלפי בבית אבות זה רק מעטפות כפולות?
רק אם כל המזכירים יוצאים מהחדראני שואל כי בעקרון כשהזכיר יוצא מהחדר הוא צריך לנעול את תיבת ההצבעה ולרשום בפרוטוקול את הסיבה
השאלה האם גם כשיש מזכיר שני
מהניסיון שלי אין הרבה שמצביעים במעטפות כפולות כך שהמזכיר השני רוב היום מתפקד רגיל כמזכיר שניממש לא בקלפי שאני הולך להיות הצביעו 390 איש במעטפות רגילות
מניסיון שלי יש מלא שמצביעים במעטפות כפולות ואתה לא מצליח לנשום כל היום וכמו שכתבו פה אולי יהיה חמש דקות הפסקהמהניסיון שלי אין הרבה שמצביעים במעטפות כפולות כך שהמזכיר השני רוב היום מתפקד רגיל כמזכיר שני
אבל יכול להיות שבבית אבות זה לא כך
(אבל אם רשומים שם הדיירים מבית האבות אז אין סיבה שיהיה שם עומס במיוחד)
מסכים עם כל מה שכתבתמניסיון שלי יש מלא שמצביעים במעטפות כפולות ואתה לא מצליח לנשום כל היום וכמו שכתבו פה אולי יהיה חמש דקות הפסקה
ולכאורה מזכיר שני בקלפי נגישה מיוחדת עובד הרבה יותר קשה ממזכיר ראשון
+1מניסיון שלי יש מלא שמצביעים במעטפות כפולות ואתה לא מצליח לנשום כל היום וכמו שכתבו פה אולי יהיה חמש דקות הפסקה
והחלק הכי מבאס פה שלמרות שאני מזכיר שני אעבוד קשה יותר מה'בכיר' הראשוןולכאורה מזכיר שני בקלפי נגישה מיוחדת עובד הרבה יותר קשה ממזכיר ראשון
מהניסיון שלי אין הרבה שמצביעים במעטפות כפולות כך שהמזכיר השני רוב היום מתפקד רגיל כמזכיר שני
אבל יכול להיות שבבית אבות זה לא כך
(אבל אם רשומים שם הדיירים מבית האבות אז אין סיבה שיהיה שם עומס במיוחד)
תלוי אפוה הקלפי ממוקמת עיר ואזורמניסיון שלי יש מלא שמצביעים במעטפות כפולות ואתה לא מצליח לנשום כל היום וכמו שכתבו פה אולי יהיה חמש דקות הפסקה
אסור לו להביא מחליף ללא כתב מינוייש למישהו מידע, האם מותר לבעל תפקיד בקלפי (חבר, סגן, יו"ר, משקיף) לצאת להפסקה של שעה באמצע היום? או שהוא חייב להביא מחליף, ואם כן, מה יקרה אם יצא ולא יביא מחליף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: