יש גם מרצותמעורב, אתה יכול לשבת קדימה וליד גבר
להערכתי רוב המרצים גברים
היי, בא לך לבדוק את הקישור שצירפת??
האם יש מזכיר קלפי ותיק שעבר ראיון בזום ועדיין לא קיבל זימון להדרכה בועדת דן?
כי עברתי ראיון ואמרו שאקבל זימון ועדיין לא הגיע.
כנ"ל אני אמרו לי גם אותו דברבן אני באותו מצב
התקשרתי אליהם ואמרו לי שבגלל שהם רוצים לעשות קבוצת הדרכה למזכירים ותיקים הם מתעכבים עם ההודעות
הקישור למערכת גיל ואחרי שאתה מכניס את הסיסמה שנרשמתהיי, בא לך לבדוק את הקישור שצירפת??
פשוט לא עובד לי....
אני יודעת, זה מה שעשיתי, אבל לא הראה לי שום אפשרות למיקום וזמנים אפשריים.הקישור למערכת גיל ואחרי שאתה מכניס את הסיסמה שנרשמת
עם המייל אתה יכול לבדוק אפוה אפשר לעשות ראיון
כנראה כבר אין להם אפשרות ולכן תתקשרי לטלפון של הוועדהאני יודעת, זה מה שעשיתי, אבל לא הראה לי שום אפשרות למיקום וזמנים אפשריים.
???
בשלב זה מגויסים מזכיר/ת ועדת קלפי לתחומי הוועדות האזוריות הבאות בלבד: צפת, עכו, קריות, חדרה, השרון-נתניה, רמלה-לוד, רחובות, איילון, אשקלון, מרכז צפון וכרמיאל. מועמדים שיירשמו לקבלת תפקיד בוועדות אזוריות אחרות – מועמדותם תידחה, שכן ועדות אלה לא נדרשות למועמדים נוספים.
לא הבנתי למה שלא יקבלו אותך?אם נרשמתי היום למחוז דן ואופציה שניה למחוז פתח תקוה, האם ודאי לא יקבלו את המועמדות שלי???
והאם מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה???
תנסה באתראם מפסידים מועד ראיון, למזכיר/קולט/מפקח,
ניתן לתאם חדש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: