מה השכר של קולט?
שכר מזכיר: 2151 ש"ח (2868 פחות 25%).יש למישהו מקור ברור לשכר מזכיר ועדת קלפי ?
שכר קולט: 1468.5 ש"ח (1958 פחות 25%).
מקור: ועדת הבחירות המרכזית.
מה השכר של קולט?
שכר מזכיר: 2151 ש"ח (2868 פחות 25%).יש למישהו מקור ברור לשכר מזכיר ועדת קלפי ?
היו אצלנו סדרנים בני 14 נראה לישואלת עבור מישהי. איזו עבודה יש בבחירות שמתאימה לבחורה בת 19+???
ואיך אפשר להירשם לסדרן???היו אצלנו סדרנים בני 14 נראה לי
חושב שזה ניפתח בהמשך דרך ועדת הבחירות, אפשר גם לברר מול המפלגות מה הדרישה אצלם יש מצב שאצלם זה 18+ואיך אפשר להירשם לסדרן???
יש מצב לקישור?? ואיך אפשר לברר דרך המפלגות עצמם???חושב שזה ניפתח בהמשך דרך ועדת הבחירות, אפשר גם לברר מול המפלגות מה הדרישה אצלם יש מצב שאצלם זה 18+
אתה יודע האם זה כולל לשבת עם מסכה ושקף על הפנים לאורך כל היום?שלום וברכה!
היום יצרו אתי קשר מועדת הבחירות האזורית והציעו לי תפקיד של מזכיר קלפי בקלפי לחולי קורונה!
כמובן שהסכמתי והנציג של הועדה שאל אותי אם יש עוד אנשים שמעוניינים ואם אני מכיר שאני יצור איתו קשר
אז מי שמעוניין אלו הם התנאים
*מדובר אך ורק על מועמדים מועדת אזורית חיפה שכבר עברו ראיון קבלה!
עבודה כמזכיר קלפי מ08:00 עד 20:00
קלפי המיועדת לחולי קורונה מה שאומר שהכל מעטפות כפולות!!!
מתחילים מאוחר וגומרים מוקדם!
אין ספירת קולות!
פחות ניירת (אין רשימות בוחרים טופס 1000 וכו')
וכמעט שאין כאלה שמצביעים בקלפי הזאת
שימו לב! השכר בנטו הוא 300 שקל פחות
מי שמעוניין שאני יקשר אותו אם האיש האחראי על השיבוץ שיתייג/ישאיר מייל
בוודאות? בחירות קודמות קיבלתי שכר רגילשימו לב! השכר בנטו הוא 300 שקל פחות
רשמית כן, מעשית היו לנו חמש מצביעים כל היום אז לבשנו כשהגיעו מצביעיםאתה יודע האם זה כולל לשבת עם מסכה ושקף על הפנים לאורך כל היום?
כמה מפקח טוהר הבחירות ?שכר מזכיר: 2151 ש"ח (2868 פחות 25%).
שכר קולט: 1468.5 ש"ח (1958 פחות 25%).
מקור: ועדת הבחירות המרכזית.
איפה אני נרשם לספירת קולות והאם אפשר גם זה וגם משקיף וןחבר ועדה מטעם המפלגות או לא??כרגע רק ספירת קולות
אפשר גם כמשקיף או חבר ועדה - אבל זה רק דרך המפלגות עצמם - קשה להאמין שתשיג בלי קשרים.
רשמית הרישום נסגראיפה אני נרשם לספירת קולות והאם אפשר גם זה וגם משקיף וןחבר ועדה מטעם המפלגות או לא??
דרך הוועדה האזורית ישירות... לא נפתח באתרואיך אפשר להירשם לסדרן???
כל מפלגה צריך לגשת לאחראי באותה עירואיך אפשר לברר דרך המפלגות עצמם???
א"א יש בסוף מבחןהשאלה אם אפשר לבקש מהם שיעשו
הדרכה בזום
אם יש ועדה אחרת שאתה מעוניין לעבוד בה, אתה יכול ליצור איתם קשר, ואם נחה עליהם רוח טובה, הם ימשכו אותך לוועדה שלהם...אם נרשמתי היום למחוז דן ואופציה שניה למחוז פתח תקוה, האם ודאי לא יקבלו את המועמדות שלי???
והאם מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה???
מה שנראה לי שזה רק עם מסכהאתה יודע האם זה כולל לשבת עם מסכה ושקף על הפנים לאורך כל היום?
כך הנציג של הועדה האזורית אמר ליבוודאות? בחירות קודמות קיבלתי שכר רגיל
כמעט ברור לי שזה בלי סמארטפון!@דיויד כץ הם אמרו לך משהו על סמארטפון כי בבחירות קודמות היינו צריכים לסרוק ברקודים למעטפות
לגבי קלפי קורונה מן הסתם שאלו אותך בראיון אם אתה מעוניין או לא, ואם זה קלפי קורונה לא רואה הבדל בין מזכיר ראשון לשני בזמן שאין ספירת קולות.אם כתבו לי שקיבלתי תפקיד מזכיר ראשון יש מה לדבר עם מישהו לשנות את זה למזכיר שני?! כנ"ל לגבי קלפי קורונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: