הבעיה שזה יהיה כבר אחרי סגירת ההרשמה למזכירי קלפילכשאסיים מבחן ויתאמו לי ריאיון, אברר מולם.
יש לי קשר עם מנהל וועדת דן
הבעיה שזה יהיה כבר אחרי סגירת ההרשמה למזכירי קלפילכשאסיים מבחן ויתאמו לי ריאיון, אברר מולם.
יש לי קשר עם מנהל וועדת דן
לפי מפלגותאיפה ומתי נרשמים להיות יושב ראש ?
מזכיר וקולט לא צריך קשרים רק שכל וסייעתא דשמיא נרשמים בקישור המצורף:סליחה אם שאלו את זה כבר.
לא הספקתי לעבור על כל ה21 עמודים,
בשביל להתקבל ליו"ר או למזכיר צריך קשרים וכדו'?
ואם כן עם מי והיכן?
תודה!
אולי @Violinistמישהו יודע לעזור לי?
אחרי שגמרתי את כל הלומדה אני בא להיכנס למבחן והוא כותב לי ניסיונות מקסימליים וזה פעם ראשונה (אולי בגלל שזה לא מחשב אישי אלא ציבורי?) מצורף צילום מסך
מזכיר וקולט לא צריך קשרים רק שכל וסייעתא דשמיא נרשמים בקישור המצורף:איפה ומתי נרשמים להיות יושב ראש ?
על זה שאלתי עם מי צריך קשרים?מזכיר וקולט לא צריך קשרים רק שכל וסייעתא דשמיא נרשמים בקישור המצורף:
יו"ר וחברי ועדה ומשקיפים זה דרך המפלגות וצריך קשרים
@משתדל להיות יהודי טואולי @Violinist
תודה
אפשר לפנות במייל לועדה.אולי @Violinist
תודה
מחר אברר , שכן הוועדה כבר פנו אלייהבעיה שזה יהיה כבר אחרי סגירת ההרשמה למזכירי קלפי
מה הטלפון? ושל איזה ועדה?אפשר לפנות במייל לועדה.
או להתקשר מחר בשעות הבוקר
פעם שעברה השכר ברוטו היה 2278 בקירובלהוי ידוע
א. אפשר להירשם גם לבעלי טלפון כשר
ב. שכר מזכיר וועדת קלפי עמד בשנה שעברה על2,800 ברוטו והשנה צפוי לעלות בוודאות
ג. עד שבוע הבא אפשר להירשם
קישור להרשמה (פשוט מאד):
נכון, טעות בחישוב סליחהפעם שעברה השכר ברוטו היה 2278 בקירוב
הפעם הוא 2800 בקירוב
מישהו יודע לעזור לי?
אחרי שגמרתי את כל הלומדה אני בא להיכנס למבחן והוא כותב לי ניסיונות מקסימליים וזה פעם ראשונה (אולי בגלל שזה לא מחשב אישי אלא ציבורי?) מצורף צילום מסך
ניסיתי עכשיו מתי זה קורה@משתדל להיות יהודי טו
האם נכנסת פעם אחת והפסקת באמצע?
אם לא תנסה לצאת ולהיכנס שוב או להיכנס ממחשב אחר
או להירשם על שם קרוב שלך ולהחליף ביניכם אחכ בועדה
לפני כמה פעמים הייתי באמצע ונתקעתי אז עשיתי על שם קרוב משפחה ולאחר מכן אמרתי להם כשהם התקשרו אלי שנתקעתי וככה וככה היה וסידרו לי את זה
אם בכא לא ילך תנסה ליצור קשר עם ועדת הבחירות האיזוריות שלך שיפתחו לך את זה שוב כבר עכשיו
למרות שקצת קשה להשיג אותם עכשיו כי הם עוד לא פירסמו את הטלפונים של הוועדות
יש להם איך לדעת?אגב מי שבשלוש השנים האחרונות [בחירות 23-24] עבד רשמית מטעם מפלגה כלשהי
(כולל משקיף/חבר ועדה)
לא יוכל לעבוד בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: