לא חייבת להיות התאמה בין מספר המחיקות למספר המעטפות,משהו לא הגיוני כי אם הצביעו על פי אלפון המחיקות 439 זה שיש 441 מעטפות משהו לא תקין ולא חייב להיות שהמעטפות הפסולות זה מאנשים שלא סומנו כי אולי המזכיר הביא מעטפה פסולה אין שום עילה להחליט שהמעטפות הפסולות לא מהמחיקות, ועל כן צריך לרשום בפרוטוקל שיש שני מעטפות נוספות על מספר המחיקות
שלוש מערכות בחירותלא לתמיד.
נדמה לי לשלש שנים.
מוועדת הבחירות:שלוש מערכות בחירות
הרשמה לספירת מעטפות כפולות:
CandidateLogin - מערכת בחירות 24
שלום רב
לכל המתענינים על התפקיד
כל מי שלא הצליח להירשם או שלא הספיק להירשם
יכול להגיע לתחנה מרכזית בירושלים קומה 5 שם מתקיים ראיון פרונטלי
לכל מי שרוצה לעבוד בספירת המעטפות החיצוניות שעות קבלת קהל בין 9.00 בבוקר ל 17.00 אחה"צ
לפרטים נוספים אפשר להתקשר בין 9.00 בבוקר ל 16.00 אחה"צ
050-4042166
050-4042167
050-4042168
050-4042171
הרבה הצלחה
אני מקוה שיורידו מפקחי טוהר הבחירות וישאירו אותם אצל הערבים. זה ישחרר קצת לחץ.'ידיעות': פחות מחודש ליום הבוחר: לוועדת הבחירות חסרים כ־10,000 עובדים לאיוש הקלפיות, מנכ"לית הוועדה: "אנשים מקבלים אבטלה, אז הם אומרים לעצמם 'למה לי לבוא?'"
כל מי שיכול שירשם לכל תפקיד שהוא זה חשוב מאוד
מלבד המשכורת
כי כל אחד שעובד יכול להציל גניבות רבות של קולות
ומי שחשוב לו להצביע בשביל להשפיע
עבודה מטעם ועדת הבחירות שווה לפעמים קולות רבים.
ואל תגידו שאתם אברכים או בחורי ישיבות, אלא סטודנטים. אין בעיה עם זהלא ממליץ לאף אחד ללכת לשם שמעתי מחבר שהיה שם אתמול שהוא נאלץ להמתין שעה עם עשרות בחורי ישיבה, והתיחסו אליו בזלזול מחפיר, לא נתנו להם אפילו מים לשתיה,
ואח"כ הוא נאלץ לחזור על עקבותיו כי לא היה לו צילום של ת. ז. והם לא מוכנים לצלם בעצמם.
(וכל חילוני שהגיע נכנס מיד בלי תור)
לכן תרשמו באתר ואפשר לדרוש לעשות ראיון טלפוני בלבד, לחבר שלי הסכימו
בלוף אחד גדול!!!לא ממליץ לאף אחד ללכת לשם שמעתי מחבר שהיה שם אתמול שהוא נאלץ להמתין שעה עם עשרות בחורי ישיבה, והתיחסו אליו בזלזול מחפיר, לא נתנו להם אפילו מים לשתיה,
ואח"כ הוא נאלץ לחזור על עקבותיו כי לא היה לו צילום של ת. ז. והם לא מוכנים לצלם בעצמם.
אולי תעלה את זה ותוחקק חוק בכנסת???ואל תגידו שאתם אברכים או בחורי ישיבות, אלא סטודנטים. אין בעיה עם זה
לא ממליץ לאף אחד ללכת לשם שמעתי מחבר שהיה שם אתמול שהוא נאלץ להמתין שעה עם עשרות בחורי ישיבה, והתיחסו אליו בזלזול מחפיר, לא נתנו להם אפילו מים לשתיה,
לא יודעים את הציון.הייתי בהדרכה שבוע שעבר ועדיין לא קיבלתי תשובה
אגב, איך יודעים כמה קיבלתי במבחן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: