היי ממתי מתחילה העבודה הזאת ומה צריך לעשות שם ואיזה שעות המשמרותטלדור מגייסת בקרים/יות לעבודה זמנית
בבחירות לכנסת ה-24
העבודה בקרה על פרוטוקולים
תעריף שעתי בליל הבחירות 80 ש"ח לשעה + נסיעות
יתר המשמרות 40 ש"ח לשעה+ נסיעות
לפרטים במייל: SHANIAV * TALDOR.CO.IL
טלדור מגייסת בקרים/יות לעבודה זמנית
בבחירות לכנסת ה-24
הראיון היה בזמן שקבעו איתך או שהיית צריך לחכות?אתמול עשיתי ראיון בזום בערך כ-5 דקות שאלו אותי מלבד הראיון שני שאלות מקצועיות פשוטות ונאמר לי מהמראינים שלמזכירים וותיקים בבחירות אלו תהיה הדרכה מקוצרת של עד כ 2.5 שעות במקום כ5.5 שהיה תמיד ושיהיה גם הפעם למי שלא מזכיר וותיק
אני עשיתי היוםהראיון היה בזמן שקבעו איתך או שהיית צריך לחכות?
לא חכיתי דקה מיד בשעה שהזמנתי נכנסתי לראיוןהראיון היה בזמן שקבעו איתך או שהיית צריך לחכות?
נאמר לי שההדרכה תהיה פרונטלית, אבל הרבה יותר קצרה, כי יעשו קבוצות קטנות.נחמד מאוד מקווה שגם ההדרכה תהיה בזום.
אחרי שעה המתנה התקשרתי אליהם (ירושלים), הם אמרו שחבל לי לחכות כי יש עומס מטורף עדיף להתנתק והם ישלחו קישור לפעם אחרת.כדאי שכל אחד שמביא את הרשמים שלו יכתוב באיזו ועדה איזורית הוא.
אני בועדת ירושלים חיכיתי בזום שעה ורבע ואז התקשרתי אליהם למספר הישיר 02-6598352 ואמרו לי שיש עיכובים ויחזרו אלי בוואצפ, אמרתי להם שאין לי וואצפ אז קידמו אותי ואחרי 2 דקות נכנסתי לראיון בזום.
שאלו שאלות טכניות איך היה בבחירות הקודמות ומה אני מציע לשפר.
שתי שאלות של ידע (מה זה זהותון ומה זה אלפון).
ושאלו אם אני מעדיף הדרכה בוקר או ערב, שאלתי אם זה פרונטלי או מקוון אמרו שפרונטלי בלבד.
איך זה יכול להיות מה הם כבר שיבצוהיה ראיון של כעשר דקות וכבר אמרו לי איפה אני משובץ ואיפה תהיה קליטה קדמית
הם אמרו עד סוף השבועהגיוני שעדיין לא קיבלתי הזמנה לריאיון?
תענו גם תשובות.... יחכים את כולםאותי שאלו אם כמה צריך לפתוח את הקלפי בבוקר
וכמה ומי חותמים על המעטפות
אמרו גם שהדרכה פרונטלית כ2.5 שעות
?????????????????????טלדור מגייסת בקרים/יות לעבודה זמנית
בבחירות לכנסת ה-24
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: