נכון, שני המזכירים צריכים לבוא לאסוף את החומר, המזכיר הראשי מקבל חומר רגיש, והמזכיר השני מקבל רק כתב מינוי.שבוע טוב
בהדרכה בוועדת דן למזכירים וותיקים אמרו ששתי המזכירים צריכים לבוא יחד לקחת את המזוודה.
ועכשיו קיבלתי שיבוץ לבוא לקחת ביום חמישי את המזוודה בבני ברק.
איך אדע מה לגבי המזכיר השני והאם זה אומר שאני מזכירה ראשית?
ובדרך כלל אפשר לשאול את הראש אשכול.....שבוע טוב
בהדרכה בוועדת דן למזכירים וותיקים אמרו ששתי המזכירים צריכים לבוא יחד לקחת את המזוודה.
ועכשיו קיבלתי שיבוץ לבוא לקחת ביום חמישי את המזוודה בבני ברק.
איך אדע מה לגבי המזכיר השני והאם זה אומר שאני מזכירה ראשית?
מניסיון העברובדרך כלל אפשר לשאול את הראש אשכול.....
גם אני קיבלתי הודעה זו, ולאחר שעתיים שלחו הודעה מתוקנתלא לשריין את התאריך 23/03/2021 לעבודה.
הגיוני מאוד, בהרבה ועדות עדיין לא הודיעו לאף אחד.הגיוני שעדיין לא קיבלתי הודעה שהתקבלתי?
הייתי בהדרכה לפני כחודש ועדיין לא קיבלתי כלום
ידוע לכם איזה ועדות עדיין לא הודיעו?הגיוני מאוד, בהרבה ועדות עדיין לא הודיעו לאף אחד.
הדד ליין הוא היום האחרון לפני הבחירותידוע לכם איזה ועדות עדיין לא הודיעו?
כי אם אני לא מזכיר אז אני יחפש תפקיד או עבודה אחרת.
מה הדד ליין שאם לא קיבלתי תשובה אבוד על זה? מישהו יודע?
אני נרשמתי ועשיתי את המבחן באינטרנט רבע שעה לפני שההרשמה נסגרה בפורים המשולשיש משהו שנרשם בפעם השניה שההרשמה נפתחה והיה כבר בהדרכה?
אז איך אני לוקח את החומרים אם אני יום לפני הבחירות מקבל תשובה?הדד ליין הוא היום האחרון לפני הבחירות
לא נראה לי שיש להם עודפי מזכירים, כך שרוב הסיכויים תקבל את זה.ידוע לכם איזה ועדות עדיין לא הודיעו?
כי אם אני לא מזכיר אז אני יחפש תפקיד או עבודה אחרת.
מה הדד ליין שאם לא קיבלתי תשובה אבוד על זה? מישהו יודע?
זה לקלפי רגיל, נכון?אני נרשמתי ועשיתי את המבחן באינטרנט רבע שעה לפני שההרשמה נסגרה בפורים המשולש
לזה אתה מתכוון
כי אין לי מושג מתי זה פעם ראשונה ומתי זה פעם שניה
הייתי כבר בהדרכה בשני שעבר ועדיין לא קיבלתי תשובה אם עברתי או לא
בהחלט לקלפי רגילזה לקלפי רגיל, נכון?
לא למבודדים/קורונה?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: