כן. ביום חמישי האחרון.יש משהו בועדת דן שכבר הגיעה להדרכה מההרשמה השניה?
אתה לבד ?קיבלתי עכשיו,
ועדת דן
ערב טוב מזכיר/ת קלפי,
אנו שמחים להודיעך כי שובצת בבני ברק לתפקיד מזכיר קלפי.
את מזוודות החומר הרגיש וכתב המינוי תתבקש לאסוף ביום חמישי ה 18 למרץ (ה' ניסן תשפ"א). החלוקה תתרחש בבית הספר בית יעקוב לבנות זכרון מאיר, רחוב האדמור מגור 29, בני ברק. החל מהשעה 15:00 עד 16:00.
באחריותכם לעדכן במייל חוזר בלבד באם אינך יכול\ה להגיע.
יש להתעלם מההודעה הקודמת בנוגע לשיבוצך, הועדה שומרת לעצמה את הזכות לשנות שיבוצים בהתאם לצרכי הועדה.
מזל"טקיבלתי עכשיו,
ועדת דן
ערב טוב מזכיר/ת קלפי,
אנו שמחים להודיעך כי שובצת בבני ברק לתפקיד מזכיר קלפי.
את מזוודות החומר הרגיש וכתב המינוי תתבקש לאסוף ביום חמישי ה 18 למרץ (ה' ניסן תשפ"א). החלוקה תתרחש בבית הספר בית יעקוב לבנות זכרון מאיר, רחוב האדמור מגור 29, בני ברק. החל מהשעה 15:00 עד 16:00.
באחריותכם לעדכן במייל חוזר בלבד באם אינך יכול\ה להגיע.
יש להתעלם מההודעה הקודמת בנוגע לשיבוצך, הועדה שומרת לעצמה את הזכות לשנות שיבוצים בהתאם לצרכי הועדה.
????אתה לבד ?
14/2מתי עשית את הדרכה?
מסתמא הוא התכוון לשאול האם אתה יודע אם אתה מזכיר יחיד או שיש אתך מזכיר נוסף????
בסבב הנוכחי אין כזה דבר שלכתחילה אין שני מזכיריםמסתמא הוא התכוון לשאול האם אתה יודע אם אתה מזכיר יחיד או שיש אתך מזכיר נוסף
גם אניקבלתי שיחה מטל קלפי
ממספר0747820240
ועדין לא הודיעו לי על שיבוץ
ועדת ירושלים
כן מאותו מספר כמו של ירושליםכנ"ל בועדת יהודה
כרגע קיבלו עוד שיחה לעדכן מספר מצביעים
גם אני עוד לא קיבלתי שיבוץ, למרות שאתמול קיבלתי טלפונים ממערכת טל-קלפיזה נורמלי שיש פחות משבוע לפתיחת הקלפיות ועדיין לא התקבלו שיבוצים למזכירי קלפיות?
מעניין אותי האם אני היחיד שלא קיבלתי, או שגם אתם מחכים עדיין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: