עזרה מזגן שלא פועל

sap13

משתמש מקצוען
מישהו מכיר את המציאות שמדליקים את המזגן אבל הגלגל בפנים לא פועל ולכן המזגן לא עובד, ורק עם עזרה לגלגל כמו דחיפה קלה (צריך זהירות רבה) זה עובד?
בעבר תיקנתי מזגן כזה שהחליפו לו כרטיס או משהו כזה, אבל לאחרונה יש לי מזגן שקרה לו ככה אבל באופן עראי, ורוב הפעמים עובד לבד, יש הסבר?

A052

משתמש סופר מקצוען
אם כשאתם עוזרים לו זה מתחיל להסתובב אז לכאורה זה לא בעיה בכרטיס (הכרטיס נותן את הפקודות לכל רכיב פיזי מה לעשות, אם הוא לא היה נותן פקודה למאוורר להסתובב לא היתה עוזרת הדחיפה שלכם).
אולי יש שם משהו תקוע?

sap13

משתמש מקצוען
לא ידוע כ"כ על משהו תקוע, אבל זה הגיוני שלפעמים פועל כרגיל לפעמים לא?
דרך אגב, באחד המזגנים שזה קרא לי פשוט הפעלתי אותו מעיקרא על פאן גבוהה והוא כן נדלק.

מיימון ב

משתמש פעיל
אני בעבר לקחתי צינור מים כסיתי כל את החוטי חשמל וחיבורים הורדתי את המסננים והשפרצתי בזרם מים ונתתי יומיים לייבש ואז הכל הסתדר כמובן שלפעמים חלק תקע או שיש בעיה אחרת לי זה עזר

sap13

משתמש מקצוען
אני בעבר לקחתי צינור מים כסיתי כל את החוטי חשמל וחיבורים הורדתי את המסננים והשפרצתי בזרם מים ונתתי יומיים לייבש ואז הכל הסתדר כמובן שלפעמים חלק תקע או שיש בעיה אחרת לי זה עזר
היית לכם אותה בעיה?

sap13

משתמש מקצוען
זה אמור היות קשור למסננים? לא לגלגל?

NIVDFB

משתמש פעיל
ככל הנראה הקבל של המאוורר היושב על הכרטיס מקולקל.
זה הגיוני שלפעמים כן עובד ולפעמים לא
בשביל להחליף קבל צריך להוציא את הכרטיס ולהלחים עליו קבל אחר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה