דרוש מידע מזגן - על חשבון מי, שוכר או משכיר?

יוחנן ק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
UX UI
זה אינטרס של המשכיר,
כשלא נעים בדירה, זה גורם לתחלופה גבוהה, + זמנים שהדירה ריקה ולא מנוצלת.

שום שוכר לא ישקיע להתקין מזגן,
הוא פשוט יעזוב את הדירה + טינה כלפי המשכיר.

אם תצליחו להעיר את תשומת לבו של המשכיר באופן לא פוגע, אולי זה יועיל.

רוצה להוסיף

משתמש צעיר
אני חייב להגיב...
[אני לא מצדיק אף צד במיוחד שאני לא מכיר.אבל נשמע מהשירשור שאתם כועסים ויתכן בצדק.אבל לדעתי לא[בצדק] בעניין מחיר השכירות]
אבל עליה של 100 שקל ב4 שנים זה כלום...
וזה לא קשור למשכנתא שאין לו.כי הכל זה היצע וביקוש.ואם להרבה יש משכנתא.והם מעלים.כולם יעלו.
זה שזה לא שווה את המחיר.כנראה שלפני 4 שנים שזה היה 100 פחות.גם זה לא היה שווה.ובכ"ז שכרתם.
אבל מלכתחילה, לפני 4 שנים, בחתימה הראשונה, המחיר היה 300 שקלים יותר ממחיר דירה כזאת באזור שלנו( לא ידענו זאת, וזה סיפור ארוך, ארוך ומורכב) אז העליה של ה100 שקלים הללו לא בדיוק נחשבת חד פעמית ב4 שנים.

רוצה להוסיף

משתמש צעיר
במיוחד אם הוא לוקח לכם יותר ממחיר השוק, ותזכו לגור בדירה ממוזגת וקומה נוחה. מאד מעודדת אתכם לעשות את הצעד הזה, והמשכיר העקשן והקמצן שיחפש שוכרים אחרים
אנחנו מאוד רוצים לעבור דירה, אבל לעיר אחרת לגמרי, ובשנה שנתיים הקרובות לא נוכל לעשות זאת מסיבה מסויימת. לכן לא שווה לנו לעבור לשכירות אחרת באיזור בשביל שנה או שנתיים. אם היינו יודעים שנשאר בדירה הזו כ-6 שנים, היינו עושים דברים אחרת. אבל לא חלמנו ע"כ

רוצה להוסיף

משתמש צעיר
זה אינטרס של המשכיר,
כשלא נעים בדירה, זה גורם לתחלופה גבוהה, + זמנים שהדירה ריקה ולא מנוצלת.

שום שוכר לא ישקיע להתקין מזגן,
הוא פשוט יעזוב את הדירה + טינה כלפי המשכיר.

אם תצליחו להעיר את תשומת לבו של המשכיר באופן לא פוגע, אולי זה יועיל.
אנחנו השוכרים הראשונים שלו, הוא לא יודע להעריך, לא שוכרים בכלל וכנראה לא אותנו בפרט. וגם הגענו מיד כשפירסמו את הדירה, הוא הרוויח על ההתחלה ממש. רק כשנעזוב הוא כנראה ילמד להעריך אותנו, אין לי ספק שלא הרבה שוכרים יתנהגו כמונו. הוא בקלות יכול ליפול על מישהו לא הגון. מה גם שזו קומה רביעית בלי מעלית, והאיזור לא חרדי

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אנחנו מאוד רוצים לעבור דירה, אבל לעיר אחרת לגמרי, ובשנה שנתיים הקרובות לא נוכל לעשות זאת מסיבה מסויימת. לכן לא שווה לנו לעבור לשכירות אחרת באיזור בשביל שנה או שנתיים. אם היינו יודעים שנשאר בדירה הזו כ-6 שנים, היינו עושים דברים אחרת. אבל לא חלמנו ע"כ
אני יודעת שלא בקשתם עיצות, אבל איכות חיים של שנתיים זה גם שווה, וגם אי אפשר לדעת מה יהיה העתיד אולי תשארו עוד?

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית

רוצה להוסיף

משתמש צעיר
אני יודעת שלא בקשתם עיצות, אבל איכות חיים של שנתיים זה גם שווה, וגם אי אפשר לדעת מה יהיה העתיד אולי תשארו עוד?
נכון מאוד
לא סתם כתוב שדירה נאה מרחיבה דעתו של אדם
דירה לא נאה ולא נוחה ולא טובה,
מחריבה דעתו
(-דעתי לפחות, ולא רק דעתי, רוחי, מצב רוחי ועוד)

רוצה להוסיף

משתמש צעיר
שימו לב כי זה לא מתאים לחלונות פה בארץ שנפתחות לצדדים. (התמונה המצורף מגיע מארה"ב)

ואחרי הכל אם זה דירה טובה מי לא @רוצה להוסיף ..?
אני
אני רוצה להוסיף, בטח שרוצה
אבל מתפללת ומייחלת שיהיה לנו סוף סוף נכס ראוי משלנו. לא התחתנו לפני שנה וגם לא לפני שלוש וגם לא לפני עשור..

מזמור שיר

משתמש פעיל
עד מתי החוזה שלכם?
כי מהיכרות עם השוק היום ממש מקובל שיהיו מזגנים באיזורים חמים
ואם לא, אז המחיר של השכירות יורד מעט

echadmishishim

משתמש מקצוען
איך שזה נשמע מהדברים שלכם הבעיות מולו לא צצו היום ולא מסתכמות ב 100 ש"ח לחודש. ואם המחיר גבוה ביחס לדירה אולי שווה לכם לחשוב על מעבר לדירה במחיר משתלם יותר

לעצם המזגן- אנחנו התקנו פעם ברשות המשכיר וכשיצאנו הוא לא רצה לקנות מאיתנו. מכרנו אותו לשוכרים הבאים בדירה.
לנו היה משכיר רשע שלא נתן לנו גם למכור את המזגן שהתרנו שנה לפני רק!
בחוזה היה לו סעיף שמה שאנחנו משפצים בדירה שייך לו- לא קלטנו מה זה אומר
בתכלס הוא לא הסכים לנו למכור את זה לשוכרים הבאים והוא גם לא נתן לנו רשות להוריד את זה הוא איים עלינו שאם נוריד את זה, נצטרך לשלם לו על התיקון של האבן בירושלמי מהקיר החיצוני כי זה לא יהיה אותו דבר כי יהיה שם חור קטן......

רוצה להוסיף

משתמש צעיר
לנו היה משכיר רשע שלא נתן לנו גם למכור את המזגן שהתרנו שנה לפני רק!
בחוזה היה לו סעיף שמה שאנחנו משפצים בדירה שייך לו- לא קלטנו מה זה אומר
בתכלס הוא לא הסכים לנו למכור את זה לשוכרים הבאים והוא גם לא נתן לנו רשות להוריד את זה הוא איים עלינו שאם נוריד את זה, נצטרך לשלם לו על התיקון של האבן בירושלמי מהקיר החיצוני כי זה לא יהיה אותו דבר כי יהיה שם חור קטן......
חצוף מגעיל. איכס
אל תדאגי, מה שאדם עושה ואיך שהוא מתנהג חוזר אליו בסוף, אני מאמינה בזה בכל ליבי.
(את יודעת למה המשכיר שלי לא העלה השנה אלא רק בשנה שעברה? - כי כנראה הוא הבין משהו-מיד אחרי שהוא העלה ב100 שקלים לחודש, מיד אחרי, נגרם נזק לדוד שמש. וכמה עלה התיקון? - בול 1200 שקלים.. כך שהוא לא הרוויח כלום מההעלאה שכאמור, העלה כי "כולם" מעלים, אז למה אני לא? הריביות לא השפיעו עליי ואם כן אז בעשרות שקלים אם בכלל כמו שכתבתי. הוא לא חשב שאם אנחנו שוכרים טובים אפשר לוותר על זה, מה כבר יעשירו אותו 1200 שקלים בשנה? אבל הנה, ה1200 הלכו על התיקון. לפחות השנה אולי עשה את החשבון, ולא העלה)

echadmishishim

משתמש מקצוען
חצוף מגעיל. איכס
(את יודעת למה המשכיר שלי לא העלה השנה אלא רק בשנה שעברה? - כי כנראה הוא הבין משהו-מיד אחרי שהוא העלה ב100 שקלים לחודש, מיד אחרי, נגרם נזק לדוד שמש. וכמה עלה התיקון? - בול 1200 שקלים.. כך שהוא לא הרוויח כלום מההעלאה שכאמור, העלה כי "כולם" מעלים, אז למה אני לא? הריביות לא השפיעו עליי ואם כן אז בעשרות שקלים אם בכלל כמו שכתבתי. הוא לא חשב שאם אנחנו שוכרים טובים אפשר לוותר על זה, מה כבר יעשירו אותו 1200 שקלים בשנה? אבל הנה, ה1200 הלכו על התיקון. לפחות השנה אולי עשה את החשבון, ולא העלה)
כל כך כואב הלב
לא נראה לי הוא אדם שיכול ללמוד משהו הבן שלו עורך דין והוא מתעסק עם הדירה
יש עוד עוולות שהוא עשה לנו ועבר כבר שנה מאז שעזבנו עדיין אנחנו מרגישים שלא יכולים לסלוח לו.... לא יודעת האם נוכל לעולם....
עוד דוגמא של עוול שיצאנו באמצע חוזה כי ב"ה הדירה שלנו היתה מוכנה וקבענו מראש כששילמנו לו על אותו החודש שברגע שנצא עם יהיו דיירים חדשים הוא יחזיר לנו את הכסף לפי המספר ימים שלא היינו בדירה
בתכלס יצאנו 3 ימים אחרי תחילת חודש חדש והוא לא היה מוכן להחזיר לנו את הכסף
ומדובר בכמה עשרות אלפי שקלים.....

רוצה להוסיף

משתמש צעיר
בעז"ה . אמן שבקרוב, תזכו לקנות דירה משלכם !
אמן! תודה, והמברכת תתברך
כל כך כואב הלב
לא נראה לי הוא אדם שיכול ללמוד משהו הבן שלו עורך דין והוא מתעסק עם הדירה
יש עוד עוולות שהוא עשה לנו ועבר כבר שנה מאז שעזבנו עדיין אנחנו מרגישים שלא יכולים לסלוח לו.... לא יודעת האם נוכל לעולם....
עוד דוגמא של עוול שיצאנו באמצע חוזה כי ב"ה הדירה שלנו היתה מוכנה וקבענו מראש כששילמנו לו על אותו החודש שברגע שנצא עם יהיו דיירים חדשים הוא יחזיר לנו את הכסף לפי המספר ימים שלא היינו בדירה
בתכלס יצאנו 3 ימים אחרי תחילת חודש חדש והוא לא היה מוכן להחזיר לנו את הכסף
ומדובר בכמה עשרות אלפי שקלים.....
אני כ"כ מבינה אותך
גם אני לא אוהבת את המשכיר הנוכחי ומתה לעוף מכאן גם בגללו, הוא ניסה לגזול אותנו כמה פעמים וגם היחס שלו מזלזל ומתנשא. ממש עצוב שאנשים הקרויים חרדים מתנהגים ככה. ממש עצוב. מבינה ממש את הקושי לסלוח..

אאססתתרר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
חצוף מגעיל. איכס
או שהוא אומר לעצמו, מזל שהעליתי להם את השכירות, ככה לפחות כיסיתי את הדוד...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה