מותגים איך מתמודדים?

חני ואלי

משתמש פעיל
ביתי בגן חובה הודיה לי חגיגית כי לפתיחת כיתה א' היא מעוניינת בילקוט.....נ י ק י
מחברות, עטיפות, קלמר עפרונות מחק ומחדד-גם הם ללא יוצא מן הכלל
אני לא ממש אוהדת מותגים, אבל אם זה מה שביתי רוצה-אני אקנה לה
רק מה בעניין המחיר????? לא חלמתי שזה כזה יקר------
270 ש"ח לילקוט??
60 ש"ח לקלמר??
נראה לי יקר מידי, בכל אופן ליכולות שלי.
הבו עצות ועזרה לאמא מתוסכלת, כבר בתחילת החופשה.....

שעת חלון

משתמש רשום
אם זה רלוונטי,
ראיתי ילקוט ניקי במכירה באולם גם ב-200 ש"ח.
ובחנות אי המטמון עלה 270 וקיבלו החזר של 100 ש"ח לרכישת מכשירי כתיבה בחנות.

כמו כן ניתן למצוא תיקי ניקי מדגמים של שנים קודמות במחיר זול עוד יותר.

עץ השדה

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אני קניתי ניקי בשנה שעברה במחסן התיקים (בני ברק) - עלה באזור ה 200 ש"ח.
זה פחות או יותר המחיר של הילקוטים האיכותיים (מודן / קל גב), גם ללא מותג.

לגבי עטיפות וכו' - שימי לב שיש את מוצרי ניקי המקוריים ויש הרבה מוצרים עם דמויות ניקי, שעולים בערך כמו מוצרים ללא מותג.
אני מתארת לעצמי שהבת שלך לא דורשת דווקא את המותג המקורי...

כנ"ל קלמרים - לא ראיתי הבדלים משמעותיים במחיר בין דמויות המותגים לאחרים. (בשנים שעברו שילמתי על קלמר באזור ה 30-40 ש"ח, קיטי / ניקי)

בהצלחה!

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
באי המטמון יש את המבצע 100 שח מתנה ככה שזה יוצא שקנית תיק ב170 שח ו100 שח גם ככה יעלו לך כל המכשירי כתיבה. הם הסכימו גם שאקח צבעים ולורדים עבים לבית. וקניתי חלק מהדברים כפול כדי שיהיה להמשך השנה.
קניתי תיק של קל גב ב200. גיסתי קנתה אותו דבר ב180 ככה שהמבצע באמת משתלם

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י רבקי1;n5017158:
שימי לב שיש את מוצרי ניקי המקוריים ויש הרבה מוצרים עם דמויות ניקי, שעולים בערך כמו מוצרים ללא מותג.
אני מתארת לעצמי שהבת שלך לא דורשת דווקא את המותג המקורי...
בדיוק מה שבאתי לכתוב, ויש גם ילקוטים כאלה.

ST86CH

משתמש צעיר
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בר' עקיבא פינת חזון איש ובר' עקיבא 66 היה מבצע של ילקוטי ניקי ב79 ש"ח
הצלחות

פרלמן הני

משתמש מקצוען
צריך לשקול לא להרגיל ילדות לרוץ אחרי מותג, התוצאות עלולות לעלות ביוקר ח"ו (תרתי משמע), חוץ ממה שזה גורם תחרות אצל חבירות וכו'.

סטודיו פלאש

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י פרלמן הני;n5017309:
צריך לשקול לא להרגיל ילדות לרוץ אחרי מותג, התוצאות עלולות לעלות ביוקר ח"ו (תרתי משמע), חוץ ממה שזה גורם תחרות אצל חבירות וכו'.

נכון!
זה הזמן לחסן את הילד, בשערי כיתה א'
תשאלי אותה למה היא רוצה ניקי? למה היא חושבת שזה יפה? האם בגלל שיש את זה עכשיו לכולם?
אני בעד להסביר לילדה כמה שזה לא שווה לה להיות נסחפת, תספרי לה שעיזים הולכות אחת אחרי השניה - אותו דבר גם קופים, (ספרי לה את הסיפור עם האיש שרצה חזרה את הכובעים שלו ולכן זרק על הקופים כובע והם - כידוע, או איך קוטפים קוקוס מהעץ? זורקים על הקופים קוקוס והם זורקים קוקוס בחזרה) אבל אנחנו בני אדם, וה' ברא לכל אחד מאיתנו אהבה שונה, טעם שונה, כי אנחנו מיוחדים, אנחנו נבראנו יחידים, כל הבריאה ה' ברא בכמויות, ורק האדם נברא יחידי, תשאלי אותה איזה צבעים היא אוהבת, האם היא אוהבת פרפרים? אולי פרחים? מה היא אוהבת?
בדברים קטנים כאלו תקני לה אישיות עצמאית, אישיות שלא נסחפת אחרי החברה, וזה שווה המון.

מילולית

משתמש מקצוען
הרשי לי לחלוק עליך, בבקשה.
מסכימה לגמרי עם הגישה, אבל לאחר נסיון והבנת הדור ותהפוכותיו, לא הייתי משקיעה את האנרגיות בלחסן את הילדה בענין המותגים.
הייתי משאירה את זה לעניינים עקרוניים יותר ושם מחסנת.
ואת זה אני אומרת כאחת עם נסיון באמהות, בהוראה ובהבנה לנפש הילד בדור הזה.
לגיטימי לגמרי לחלוק עלי. אבל אני חושבת שזו הדעה הרווחת.

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י פרלמן הני;n5017309:
צריך לשקול לא להרגיל ילדות לרוץ אחרי מותג
כל עוד זה ניקי ולא מיקי מאוס למשל, זה בסדר בשבילי. גם אני חושבת שהוא חמוד... :eek:

אורבלי

משתמש מקצוען
כבר היה אשכול בעבר, בדיוק עכשיו לא מצאתי אותו....
באתר ה"קניון הדיגיטלי" כל פה יש חנות מותגים "סטוקי" במחירי חיסול- זה בדיוק מה שאת מחפשת!
אני הזמנתי כמה מכשירי כתיבה של ניקי והלו קיטי במחיר מצחיק והמלצתי גם לסבתא שלי, שבפשטות יכולה להיות הסבתא הטובה היא הזמינה סט מחקים, ארנק, מדבקות, קופת חסכון של ניקי ו...בזיל הזול. לא תהינה מאושרות יותר מהנכדות שיקבלו כאלה צ'ופרים מיוחדים (וממותגים...) על מבחנים, התנהגות טובה ועוד
שולחת לך קישור, את נכנסת מזמינה ו---פותחת את הדלת לקבל את המוצרים.
https://www.kolpo.co.il/product-category/סטוקי/

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n5017522:
נכון!
זה הזמן לחסן את הילד, בשערי כיתה א'
תשאלי אותה למה היא רוצה ניקי? למה היא חושבת שזה יפה? האם בגלל שיש את זה עכשיו לכולם?
אני בעד להסביר לילדה כמה שזה לא שווה לה להיות נסחפת, תספרי לה שעיזים הולכות אחת אחרי השניה - אותו דבר גם קופים, (ספרי לה את הסיפור עם האיש שרצה חזרה את הכובעים שלו ולכן זרק על הקופים כובע והם - כידוע, או איך קוטפים קוקוס מהעץ? זורקים על הקופים קוקוס והם זורקים קוקוס בחזרה) אבל אנחנו בני אדם, וה' ברא לכל אחד מאיתנו אהבה שונה, טעם שונה, כי אנחנו מיוחדים, אנחנו נבראנו יחידים, כל הבריאה ה' ברא בכמויות, ורק האדם נברא יחידי, תשאלי אותה איזה צבעים היא אוהבת, האם היא אוהבת פרפרים? אולי פרחים? מה היא אוהבת?
בדברים קטנים כאלו תקני לה אישיות עצמאית, אישיות שלא נסחפת אחרי החברה, וזה שווה המון.

מסכימה עם החלק האחרון- לפתח אישיות עצמאית דרך שאלה על ההעדפות האישיות שלה.
לגבי השאר- הלימוד הוא חשוב אבל לא בטוחה שזו ההזדמנות

סטודיו פלאש

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מילולית;n5017537:
לגיטימי לגמרי לחלוק עלי. אבל אני חושבת שזו הדעה הרווחת.

הדעה הרווחת, זאת אומרת שאת בדעה להיות בדעה הרווחת? ואם הדעה הרווחת היא שהורים קונים לילד בן 12 אופניים חשמליות, אז גם אין ברירה נבין את נפש הילד ונהיה בדעה הרווחת? אפילו שזה מסוכן? והדעה הרווחת נוצרה בסך הכל מלחץ של ילדים על הורים ולא משום מבוגר אחראי
למה לא ללמד אותו להיות עצמאי בדעותיו ולא להיות נספח לחברה?
זה מתבטא אח"כ גם בתחום העיסוק, אם הילדה תראה שכל החברות החליטו ללמוד הוראה, והיא תנסה לעשות את זה אפילו שהיא תקרטע , וכו' וכו'
למה לא לתת לילד גב כבר בגיל קטן? לתת לילד לפתח את העצמאיות שלו כבר אז.
את חושבת שזה רק תיק קטן, אבל לי זה ברור שזה הדרך שלנו כאמהות ללמד את הילד להיות מוביל ולא מובל, לא להתאמץ כל החיים כדי להיות חלק מהשורה
למשל לי יש בת עם צליאק, והתיעצתי פעם עם מישהי בקשר למתכונים, והיא סיפרה לי שהיא עושה שמיניות באויר כדי שלא ידעו שיש לביתה צליאק.
או חברתי שלא הביאה את חמותה למסיבה, בגלל שחמותה באה מציבור אחר, והיא לא רוצה ל'הרוס' לביתה את המעמד החברתי,
הרצון להיות כמו 'כולם' מתבטא בהמון תחומים בחיים
ואנחנו יכולות כבר בגיל קטן לתת לילדנו חיים איכותיים יותר, נעימים יותר, נכונים ומאושרים.
כן, דרך התיק.

אני בעד לאהוב את הילד בלי גבול ובלי תנאי, לתת את כל הלב, ולחנך אותו כדי שכשיגדל יהיו לו חיים מאושרים ולא יחיה בתחרות ריצה.
עם המון תפילה לסיעתא דשמיא

לא אמרתי שלא אתן לביתי לקנות תיק ניקי... אם היא אוהבת כבשים (גם אני) וזה במחיר הגיוני...
להיות שייך ולהרגיש חלק, זה בסך הכל נחמד... אבל צריך ללמוד לא להסחף אחרי זה

מילולית

משתמש מקצוען
דווקא בגלל שלכולם כבר יש, ומותגים היום אפשר להשיג בזול, לא הייתי מבזבזת אנרגיות על זה.
מהיכן את בטוחה כל כך שזה מה שיגרום לילד חיים מאושרים ונכונים יותר?
אולי הוא לא יעמוד בלחץ החברתי הזה בגיל כל כך קטן ולכשיגדל יעשה "דווקא"?

חני ואלי

משתמש פעיל
תודה לכל העונים והמסייעים.
לא התכוונתי לדיון ברמה האידיאולוגית אלא ממש מבחינה פרקטית .....
תודה שעת חלון ושרינה, אי המטמון-נשמע ממש מענין, אבדוק זאת אי"ה
תודה אורבלי על הקישור, התרשמתי מאד מהמגוון הענק שיש להם באתר ומרפרוף מהיר אכן נראה מחירים זולים במיוחד
האם יש מישהו שהזמין ויכול לדווח לי על טיב השירות, באשכול זה או באישי

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אורבלי;n5017564:
כבר היה אשכול בעבר, בדיוק עכשיו לא מצאתי אותו....
באתר ה"קניון הדיגיטלי" כל פה יש חנות מותגים "סטוקי" במחירי חיסול- זה בדיוק מה שאת מחפשת!
אני הזמנתי כמה מכשירי כתיבה של ניקי והלו קיטי במחיר מצחיק והמלצתי גם לסבתא שלי, שבפשטות יכולה להיות הסבתא הטובה היא הזמינה סט מחקים, ארנק, מדבקות, קופת חסכון של ניקי ו...בזיל הזול. לא תהינה מאושרות יותר מהנכדות שיקבלו כאלה צ'ופרים מיוחדים (וממותגים...) על מבחנים, התנהגות טובה ועוד
שולחת לך קישור, את נכנסת מזמינה ו---פותחת את הדלת לקבל את המוצרים.
https://www.kolpo.co.il/product-category/סטוקי/

בשיטוט מהיר, ראיתי חלק גדול מהמוצרים שנמכרים שם
ב2-3 ש"ח זול יותר לפריט, בחנות שופשופ בחזון איש בבני ברק

לדוגמא - קניתי את המוצר הזה
https://www.kolpo.co.il/product/בקבוק-לורדים/

מתנה לתלמידות שלי ב7 ש"ח ליחידה.

אישה

משתמש רשום
אם כבר קונים מותג - עטיפה / תיק לגן / ילקוט
מה לדעתכן המותג הכי פחות נועז?
הלו קיטי, מיני / מיקי מאוס, ניקי?

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י אישה;n5018473:
אם כבר קונים מותג - עטיפה / תיק לגן / ילקוט
מה לדעתכן המותג הכי פחות נועז?
הלו קיטי, מיני / מיקי מאוס, ניקי?

מה את יותר אוהבת?

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
בכיתה א' חשוב מאד לתת לילדה ללכת עם מותג שתרגיש חלק ולא תחוש מבויישת.
זה לא הזמן לחנך אותה, וגם לא נכון ולא חכם!
גם אם כולן היו הולכות עם גרבים בצבע ירוק הייתי מלבישה אותה ככה למרות הכיעור.
חשוב מאד לא להתחיל לבדל אותה מהסביבה ולחנך אותה על חשבון ההרגשה שלה שכולן מרגישות שוות עם ניקי,
והיא נסחבת איכשהו מאחור.
זה יעיק על המעמד החברתי שלה ועל הביטחון שלה בעיני עצמה.
חפצים הם תפאורה שמשפיעה על ההרגשה האישית שלנו.

ואת זה אני כותבת למרות שאישית אני לא מתלהבת ממותגים,
ולא הסכמתי לקנות לבת ה9 שלי שנה שעברה עיפרון ניקי, כי הרגשתי שהיא יכולה לעמוד בזה.
אבל לילדה בכיתה א' חשוב מאד להגיע מתוך תחושה שהיא שווה, גם אם המותג הוא זה שעושה לה את זה.
החינוך יגיע כשהוא יהיה נכון ויתקבל טוב.

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
אגב, שנה הבאה אני הולכת לקנות בע"ה ילקוט ניקי לכיתה ד'.
הילקוטים בקישור של סטוקי הם אלו שהיו במשנת יוסף באותו מחיר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה