אדרבא איך עושים את זה?נשמע שכדאי לבדוק את קוממיות...
אדרבא איך עושים את זה?נשמע שכדאי לבדוק את קוממיות...
בשביל לקנות דירה לא צריך להתחתן, מומלץ לקנות גם קודם אם יש אפשרות.רק צריכה עוד להתחתן
אני ממש חולמת להקים ישוב חרדי בגולן או בגליל, הבעיה שזה בריוקרטיה ארוכה
בדיוק כמוניאני ממש חולמת להקים ישוב חרדי בגולן או בגליל, הבעיה שזה בריוקרטיה ארוכה
וכשניסיתי לפנות לישובים לבדוק האם יש היתכנות לקבל קרקע, הבנתי שזה פרוצודורה ארוכה שכוללת ועדות קבלה גם של הישוב וגם אזורי
ושבתות שצריך לבא ויכירו אותך ואז יחליטו אם אנחנו מתאימים, מה שרב הסיכויים שלא יקרה כי אנחנו חרדים
בגל אזור הצפון אין שום ישוב שהוא חרדי קלאסי, לא שאני מאשימה מישהו, כי באמת עד היום רב החרדים העדיפו את המרכז
היום יש ממש שינוי, והרבה אנשים היו רוצים לגור בגולן באיזה מקום מדהים רגוע ושלו
הבעיה שזה באמת תהליך ארוך ולא קל
זהו שלחיות משפחה לבד בישוב חילוני לא עושה לנו את זהבדיוק כמוני
היינו כבר בועדת קבלה, אבל התייאשנו.
הלוואי שבמסגרת ייהוד הגליל מישהו יקח יוזמה ויקצה קרקע ליישוב חרדי
ניסיתם לדבר עם החכי"ם מעוצמה?זהו שלחיות משפחה לבד בישוב חילוני לא עושה לנו את זה
הרעיון זה שלפחות 20-40 משפחות יקבלו אם לא ישוב שלם אז לפחות איזה הרחבה של ישוב שיקצו אותה לחרדים
לא צריך יותר מזה,
רק צריך קשרים... שאין לנו........ לדעת למי לפנות, לשגע להם תשכל......
כרגע אני בודקת את זה לאט לאט
אולי יום יבא וזה יקרה..
אני מתפללת שלפחות לילדים שלנו כבר יהיה משו כזה
אנחנו אנשים פשוטים.. לא מכירה חברי כנסת....ניסיתם לדבר עם החכי"ם מעוצמה?
פשוט יש עכשיו עניין סביב הגליל,אנחנו אנשים פשוטים.. לא מכירה חברי כנסת....
למה שירצו משפחת חרדיות בישובים דתיים לאומיים?פשוט יש עכשיו עניין סביב הגליל,
שמנסים להוסיף עוד משפחות ליישובים עם ועדות קבלה...
ובציונות הדתית מאד חשוב להם העניין הזה..
לא הכוונה שיכנסו ליישובים דתיים,למה שירצו משפחת חרדיות בישובים דתיים לאומיים?
לבד לבד זה לא יהיה כי יש כמה משפחות שגרות בישובים התורניים, אבל צריך גרעין של כמה משפחות שיבואו לגור באחת ההרחבות ואז לבאים יהיה יותר קל.זהו שלחיות משפחה לבד בישוב חילוני לא עושה לנו את זה
הרעיון זה שלפחות 20-40 משפחות יקבלו אם לא ישוב שלם אז לפחות איזה הרחבה של ישוב שיקצו אותה לחרדים
לא צריך יותר מזה,
רק צריך קשרים... שאין לנו........ לדעת למי לפנות, לשגע להם תשכל......
כרגע אני בודקת את זה לאט לאט
אולי יום יבא וזה יקרה..
אני מתפללת שלפחות לילדים שלנו כבר יהיה משו כזה
על סמך מה הקביעה הנחרצת הזאת?לדעתי יש נושא חשוב שלא נלקח בחשבון, והוא קרבה לבית חולים איכותי ומקצועי.
כולנו מקווים שלא נזדקק לכך, אך כשבאים להקים יישוב צריך לקחת בחשבון גם מקרי חירום, ולצערנו בתי החולים בצפון הם ברמה מקצועית נמוכה מאוד.
בלי שמות, אבל התכוונתי לצפון צפון...רמב"ם
לא הבנתי את הכוונהבלי שמות, אבל התכוונתי לצפון צפון...
זה ידוע שבתי החולים בצפון לא נחשבים כבתי חולים מפותחים. הלל יפה , העמק וגם נראה לי זיו . הרבה מחדלים והרבה חוסר מקצועיות ברמה של פשיעה ונזק.לא הבנתי את הכוונה
אני מתגוררת בצפון ואני רוצה ברצינות לדעת איזה בי"ח נחשב לבי"ח לא מקצועי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: