עזרה מושב חרדי

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
כולם פה
מסקרן אותי נורא הכתבה מקטיפה
אם יש מישהו בעולם שמוכן להעלות אותה
אני אתן לו לייק שכוייח
1679498297576.png

הי אני אפרת

משתמש סופר מקצוען
פגשתי כעת מישהו שסיפר לי שבקוממיות עובדים כעת על הרחבה משמעותית, אולי יעניין אותכם.
אני מאמין שוועדת הקבלה ישמחו לעבוד עם קבוצה אחת איכותית שתרכוש את כל הבתים החדשים.
עם מי אפשר ליצור קשר לגבי ההרחבה הזו?

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בלתק חלקי, מה הצפי למחיר הסופי כולל הכל?

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אגב בקהילה של החג עשו כתבה על דיור עם השר החדש
היו שם כמה דיבורים על מושבים לחרדים - חיפשתי את בצלאל ולא ראיתי...
אם כל מה שנכתב שם באמת מתקדם כל כך יפה - זה נשמע כאילו לילדים שלנו כבר יהיה מלא מלא איפה לגור...

חיים שיש בהם

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עריכה תורנית
אגב בקהילה של החג עשו כתבה על דיור עם השר החדש
היו שם כמה דיבורים על מושבים לחרדים - חיפשתי את בצלאל ולא ראיתי...
אם כל מה שנכתב שם באמת מתקדם כל כך יפה - זה נשמע כאילו לילדים שלנו כבר יהיה מלא מלא איפה לגור...
יש מצב להעלות את הכתבה?

דירה בבית שמש

משתמש פעיל
בלת"ק חלקי מעוניין ברצינות לשמוע פרטים
איך אפשר להצטרף עם מי מדברים איפה זה אוחז וכו'??

כהנים

משתמש פעיל
בוקר טוב לכולם!
אנחנו ממשיכים בכל המרץ.
כרגע ממש נשמח אם יש עוד מצטרפים רציניים. הקבוצה גדלה והולכת...
מי שרציני, מוזמן להתקשר אלי- 0556790274
אני רק מזכירה פרטים בסיסייים לכל הבלתקים:
1 אנחנו קבוצה חרדית שמנסה להקים ישוב חרדי קהילתי בסגנון כפרי.
2 כרגע מה שעומד על הפרק זה נסיון להקים את אחד היישובים המדוברים במבואות ערד- צפון הדרום, נגב.
3 קבוצתינו מונה כבר למעלה מ20 משפחות איכותיות מכל הריכוזים החרדיים. הגילאים נעים בין 20 ללא ילדים ל35, 40 עם הגדול בר מצווה.
4 להקים ישוב בימינו, כולל לגור לפחות חמש שנים בקרווילה ולעבוד קשה על השגת כל האישורים הדרושים להקמת הישוב.
5 מעלות המצטרפים (חובה): יכולת להבין שאין ודאות גמורה בתהליך. חלוציות. יכולת אירגון, כושר עבודה בקבוצה, רצון לעבוד ולהיות חלק פעיל לפחות בועדה אחת, חלום אמיתי למגורים מחוץ לעיר, ניידות לפחות של אחד מבני הזוג, עבודה שאפשר למצוא במקום אחר או מהבית.
6 בקיצור, מי שמעוניין באמת ובעל כל המעלות לעיל, אנחנו מחכים לכם!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה