נערה יהודיה
משתמש מקצוען
שלחתי
אשמח למספר של רויטל דבוש -EFRATPOP שטרודל גימייל נקודה קום
אשמח למספר של רויטל דבוש -EFRATPOP שטרודל גימייל נקודה קום
תכתבי כתובת מייל ואשלח לךאין לי אפשרות לפנות באישי
איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
שלחתיתכתבי כתו
תכתבי כתובת מייל ואשלח לך
אני גם הייתי אצלה ואני מאוד ממליצה עליה היא לא אחת שמורחת אותך היא הקדימה לי את הטסטים כדי שנסיים מהר היא סבלנית מפרגנת ומרימה את הביטחון למי שהוא קצת מעורער...מושלמתרויטל דבוש - הגעתי אליה אחרי המלצות,
צריך להירשם אצלה ברשימת המתנה
אפשר לקבל את המספר שלה?אני גם הייתי אצלה ואני מאוד ממליצה עליה היא לא אחת שמורחת אותך היא הקדימה לי את הטסטים כדי שנסיים מהר היא סבלנית מפרגנת ומרימה את הביטחון למי שהוא קצת מעורער...מושלמת
אשמח לקבל את המספר של רויטל דבושאשמח למספר של רויטל דבוש
0504795123אפשר לקבל את המספר שלה?
נכון מאוד על שתיהםרויטל דבוש-0504795123
הבנתי שעכשיו מחכים קצת יותר משו כמו חודשיים אבל זה שווה
כשאני בררתי לפני כחצי שנה לא היתה אף מורה באזור עם זמינות מיידית,מחפשת בשביל חברה מורה באיזור בני ברק עם זמינות מיידית.
לצערי אורנה פנויה רק עד חודש..
תודה מראש
אפשר לדעת אצל מי למדת?מה זה? אי אפשר לשלוח הודעה פרטית? לא רוצה לכתוב פה על מורות שלילי, רק באישי
אבל שתדענה, מורה רק עם עם המלצה! שאני עשית ש"ב ועשיתי הרבה! רחלי זילברמן מעולה!
אפרת בר אור מצוינת! בד"כ עמוסה, פזית מעולה! לא מאד סבלנית, סימה נחום מעולה גם היא.
ובסוף למדתי אצל מישהוא שלא כתבתי פה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: