מוטי נאוראפשר לדעת אצל מי למדת?
מוטי נאוראפשר לדעת אצל מי למדת?
אצל מי את לומדת היום?מתוך ניסיון משמעותי בתחום, שווה להמתין למומחית. שימי לב כשאת פונה למורה, האם אזור הלמידה הוא באזור הטסטים. נכון שצריך לדעת לנהוג בכל מקום, אבל תחושת הביטחון משמעותית וחזקה יותר בזמן הטסט כשמכירים את המקום. אחת מהמורות שמאוד מומלצות כאן, אזור הטסט הוא פתח תקוה, הלמידה בבני ברק והטסט הפנימי ברמת גן...
ואם רוצים ללמוד באזור הטסטים צריך לקחת שיעור כפול, כחצי מהשיעור הולך על הלוך חזור, ואולי חצי מהזמן באזור הטסטים.
מה גם שתוך כדי הלמידה שמתי לב שתלמידות נכשלות בטסטים ומגיעות ל5 6 טסטים.... מה שמגדיל את חוסר הבטחון תחושת תיסקול ומרחיק את ההצלחה מהטסט
בשל כך החלטתי לעזוב ולעבור למורה אחרת, לא היה קל למצוא מקום אצל מורה אחרת טובה, אבל עם הרקבה ס"ד העניין הסתדר עברתי ללמידה באזור אילון והטסט באיזור אילון, קרוב לביתי וזה מאוד משמעותי לי.
ממליצה להמתין לטובה אחרת זה עולה ביוקר
אשמח לדעת מי זו המורה הזואחת מהמורות שמאוד מומלצות כאן, אזור הטסט הוא פתח תקוה, הלמידה בבני ברק והטסט הפנימי ברמת גן...
אשמח לשמוע עם יש לך המלצות בשבילי....אני מבני ברק ומחפשת מורה טובה , סבלנית, שמרוכזת בי ולא בטלפון...
ושיודעת ללמד ולהעביר טסט בלי למרוח...
אשמח להמלצות ,תודה רבה!
r0548532906 ההמשך שטרודל...
או להגיב פה.
תותחית עלהיום אני לומדת אצל סימה נחום. יסודית מאוד מלמדת בדרך מאוד טובה נעימה וסבלנית
שמעתי עליה מהרבה בנותתותחית על
לדעתי שווה לחכות. היא ישרה אמינה ויסודית יש לה שיטות פרקטיות ללמידה. אני חושבת שתתקשרי מדי כמה זמן ותנדנדי לה, כך אני עשיתי.שמעתי עליה מהרבה בנות
אבל היא עמוסה כל החודשים הקרובים
השאלה אם היא כזו תותחית שכדאי לחכות כמה חודשים?
או לחפש מורה אחרת על אף שהיא פחות טובה
מה אתן אומרות?
לדעתי שווה לחכות להשמעתי עליה מהרבה בנות
אבל היא עמוסה כל החודשים הקרובים
השאלה אם היא כזו תותחית שכדאי לחכות כמה חודשים?
או לחפש מורה אחרת על אף שהיא פחות טובה
מה אתן אומרות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: