כן
התכוונת אליי?
התכוונת אליי?
באזור בני ברק-תל אביב
@כל הזמן הזה יש מצב שאת שולחת לי במייל את שמות המורות? אני רוצה לסגור עם מורה בבני ברק ורוצה לוודא שזה שזה לא אחת מהן... eti.zekbach בג'ימלמרים פוגל לא מכירה
עברתי 2 מורות נוראיות בבני ברק
ממליצה בכל פה על אורנה מפתח תקווה מעולה מעולה מעולה
כן, רלוונטי מאדאיך לחזור אלייך? עדיין רלוונטי? לא הבנתי את המייל
לא נותן לי כתובתכן, רלוונטי מאד
אשמח שתרשמי לי למייל:
Eti.zekbach שטרודל גימל נקודה קום....
מוזר...לא נותן לי כתובת
כל מילה.סימה נחום, אין כמוה. יסודית רגועה וסבלנית, מסבירה טוב!!
אני חושבת שבסיס של נהיגה טובה זה לכל החיים. שווה לחכות לה ולהתחיל איתה..
לתועלת כולן אני רושמת כאן את המורות שקיבלתי עליהם המלצות חמות (מי שלא היה לגביה המלצות או היו המלצות לא טובות הורדתי מהרשימה)
ואלו הן:
שרה בן משה לוקחת 160 ש"ח לשיעור (לא רשמתי את הנייד)
אפרת בר אור, נייד: 0547-359735 לוקחת 160 ש"ח לשיעור, המתנה חצי שנה
סימה נחום, נייד: 0522-895119 לוקחת 160 ש"ח לשיעור, המתנה של חודש
אורנה גרין, נייד: 0505-481827 לוקחת לשעה (שיעור וחצי) 240 ש"ח, לא אוספת מהבית
רחלי זילברמן, נייד: 0523-987899
אירית, נייד: 0503-556373 לוקחת 160 ש"ח לשיעור
אני לקחתי את סימה נחום ואני מרוצה מאד!!!
יש לכם מושג לגבי סימה נחום ורחלי זילברמן מאיזה שעה עד איזה שעה עובדות ? מה זמן המתנה ? הם דתיות ? מקבלות באזור בני ברק ?בבני ברק סימה נחום מומלצת בחום
תיאוריה - לא חייבים לעשות את המבחן לפני שמתחילים ללמוד, אבל כדאי לא להתעכב עם זה. זה חשוב לנהיגה המעשית ולהבנת הדרך וסביבתה בכללותה.
לקחת מהבית, תלוי במורה. בכל אופן לתוך בני ברק לא שווה להיכנס זה מבזבז את כל זמן השיעור.
סימה נחוםיש לכם מושג לגבי סימה נחום ורחלי זילברמן מאיזה שעה עד איזה שעה עובדות ? מה זמן המתנה ? הם דתיות ? מקבלות באזור בני ברק ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: