מורות ז' וח' בחינוך העצמאי, האם שווה לנו לעבור ל"אופק חדש"???

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
השאלה היא איפה הוא עובד.
כי אם הוא עובד בבי"ס של חט"ב, ולא ביסודי א-ח, לא הפחיתו לו כלום.
ולכאורה אם הוא עובד בבי"ס יסודי א-ח גם לפי החוזר לבעלויות שפורסם לא היו אמורים להפחית לו את ה12.5%, אלא כן לתת איתם, רק על בסיס של מקדם המרה של יסודי, במקום מקדם המרה של חט"ב.
הוא מורה ז-ח ביסודי רגיל (א-ח)

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
השאלה היא איפה הוא עובד.
כי אם הוא עובד בבי"ס של חט"ב, ולא ביסודי א-ח, לא הפחיתו לו כלום.
ולכאורה אם הוא עובד בבי"ס יסודי א-ח גם לפי החוזר לבעלויות שפורסם לא היו אמורים להפחית לו את ה12.5%, אלא כן לתת איתם, רק על בסיס של מקדם המרה של יסודי, במקום מקדם המרה של חט"ב.
שווה לו לערער?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
שווה לו לערער?
לכאורה הוא אמור לקבל עוד 2.5% למקדם ההמרה (מקדם של מחנך ביסודי- 20%+12.5% תוספת ז-ח).
יכול להיות שזה משפיע בחצי דרגה, שווה לבדוק.

אלא אם הוא עובד לפי מבנה שבוע עבודה של חט"ב גם אחרי המעבר לאופק, ואז לא כדאי לו להעיר שדים מרבצם.

איש את רעהו

משתמש פעיל
לכאורה הוא אמור לקבל עוד 2.5% למקדם ההמרה (מקדם של מחנך ביסודי- 20%+12.5% תוספת ז-ח).
יכול להיות שזה משפיע בחצי דרגה, שווה לבדוק.

אלא אם הוא עובד לפי מבנה שבוע עבודה של חט"ב גם אחרי המעבר לאופק, ואז לא כדאי לו להעיר שדים מרבצם.
לפי חישוב שלי גם אם מוסיפים לו עוד 2.5 אחוז להמרה הוא נשאר בדרגה 3.5
כפי שכתבתי לא הבנתי למה נתנו לו דרגה 4 ולא 3.5.
בכל אופן לפי הנ"ל ודאי שלא כדאי לו לערער ולרדת לדרגה 3.5.

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
לפי חישוב שלי גם אם מוסיפים לו עוד 2.5 אחוז להמרה הוא נשאר בדרגה 3.5
כפי שכתבתי לא הבנתי למה נתנו לו דרגה 4 ולא 3.5.
בכל אופן לפי הנ"ל ודאי שלא כדאי לו לערער ולרדת לדרגה 3.5.
לא זוכר כעת
אבל גם חישוב שעשיתי לו בזמנו יצא 3.5 לפי איזה שהוא חשבון מסויים
ולכן אמרתי לו שיש כמה אופציות שיכול להיות שמגיע לו 4.5 אבל גם להוריד ל3.5

אבי2021

משתמש מקצוען
עוד דבר מוזר בהמרה הזו, זה שלפי השכר שנתקבל מהמרה (8361) , השכר הכי קרוב בטבלת השכר של מ.א. זה דרגה 3.5 שזה 8,584.91, ואילו לו נתנו דרגה 4 שזה 8895.
בכל אופן לפי חישוב שלי (נראה לי מדויק) אין שום סיבה לקבל יותר מ3.5.
אולי יש מצב שלתואר שני יש תוספת גם במקדם ההמרה או משהו כזה???
מכאן ראיה - קביעת דרגה לבעלי MA נעשית לפי טבלת BA וכמו שמופיע בחוזה (2008), שזה לעצמו בשורה טובה לבעלי תואר שני, דובר כאן רבות כולל עם @טילון בעניין הזה.
רק מה פלא א"כ על משרה"ח למה הם הוציאו טבלת המרה לMA (מה שבטבלאות הקודמות באמת לא קיים טבלת ma להמרה)?
מה שאני עוד רואה כאן בשורת השכר אינו כלול "גמול תואר" גמול שאותו מזוכה בעלי ma???

בעניין אחוזי המקדם באותו חישוב שהבאת, וכמו שדנו כאן אתמול ישנו סתירה ואי בהירות....
יתכן שכל החישוב נעשה בחיפזון ואינו מדויק כלל!

בכל מקרה לטובת הכלל מומלץ להביא כאן עוד דוגמאות (למי שיש) של קביעות דרגה, כך שאפשר ללמוד מזה הרבה.

איש את רעהו

משתמש פעיל
מכאן ראיה - קביעת דרגה לבעלי MA נעשית לפי טבלת BA וכמו שמופיע בחוזה (2008), שזה לעצמו בשורה טובה לבעלי תואר שני, דובר כאן רבות כולל עם @טילון בעניין הזה.
לא ידעתי מזה, אם זה נכון זה מתאים ממש, כי לפי חישוב של טבת BA יוצא דרגה 4.
אגב אם באמת מחושב לפי טבלת BA, שווה למיודענו לערער ולבקש שיחושב לו מקדם המרה של 32.5 אחוז (ז-ח יסודי) לכל הפחות, כי לפי חיושב שערכתי אם מקדם ההמרה הוא 32.5 הוא מקבל דרגה 4.5 (לפי טבלת BA).
ואולי לזה התכוון יועץ שיצא לו דרגה 4.5.

רק מה פלא א"כ על משרה"ח למה הם הוציאו טבלת המרה לMA (מה שבטבלאות הקודמות באמת לא קיים טבלת ma להמרה)?
מה שאני עוד רואה כאן בשורת השכר אינו כלול "גמול תואר" גמול שאותו מזוכה בעלי ma???
לא הבנתי מה קשה, צריך טבלת MA בשביל שאחרי שהתקבלה דרגה לפי BA נדע כמה שכר בפועל מגיע לו.
(למשל אם נקבעה לו דרגה 3.5 לפי טבלת BA, צריך טבלה של MA עם דרגה 3.5 בשביל לחשב לו שכר בפועל.
בעניין אחוזי המקדם באותו חישוב שהבאת, וכמו שדנו כאן אתמול ישנו סתירה ואי בהירות....
יתכן שכל החישוב נעשה בחיפזון ואינו מדויק כלל!
באמת ענין לא מובן איך מגיעים ל 30 אחוז, זה מתאים לחט"ב בלבד.
בכל מקרה לטובת הכלל מומלץ להביא כאן עוד דוגמאות (למי שיש) של קביעות דרגה, כך שאפשר ללמוד מזה הרבה.
מצטרף...

איש את רעהו

משתמש פעיל
שכחתי לציין בתגובה הקודמת - לא הבנתי על איזה גמול תואר התכוונת? הרי מופיע שם גמול כפל תואר, ואין עוד גמול לבעל תואר MA.
זה בגלל תוספת של 3.4 אחוז נוספים שכתוב בתחילת המסמך.
הסכום של 8361 זה אחרי התוספת האמורה, כך שזה לא מסביר את הענין.
ההסבר כנראה הוא כפי שכתב אבי.

מיכי82

משתמש פעיל
שכחתי לציין בתגובה הקודמת - לא הבנתי על איזה גמול תואר התכוונת? הרי מופיע שם גמול כפל תואר, ואין עוד גמול לבעל תואר MA.

הסכום של 8361 זה אחרי התוספת האמורה, כך שזה לא מסביר את הענין.
ההסבר כנראה הוא כפי שכתב אבי.

אבי2021

משתמש מקצוען
במושכל שניה, אני רואה שלא כ"כ דייקתי בחלק ממה שכתבתי.
הכן כן רואים בחישוב הנל שנעשה חישוב בטבלת BA והראיה לכך שסכום הסופי 8895 נלקח מטבלת BA.
לא ידעתי מזה, אם זה נכון זה מתאים ממש, כי לפי חישוב של טבת BA יוצא דרגה 4.
אגב אם באמת מחושב לפי טבלת BA, שווה למיודענו לערער ולבקש שיחושב לו מקדם המרה של 32.5 אחוז (ז-ח יסודי) לכל הפחות, כי לפי חיושב שערכתי אם מקדם ההמרה הוא 32.5 הוא מקבל דרגה 4.5 (לפי טבלת BA).
ואולי לזה התכוון יועץ שיצא לו דרגה 4.5.

לא הבנתי מה קשה, צריך טבלת MA בשביל שאחרי שהתקבלה דרגה לפי BA נדע כמה שכר בפועל מגיע לו.
לא דיברתי על טבלת שכר MA שזה בוודאי צריך, התכוונתי לטבלת המרה MA,
אם תשים לב בטבלאות של 2016 אינו מופיע טבלת המרה לMA.
(למשל אם נקבעה לו דרגה 3.5 לפי טבלת BA, צריך טבלה של MA עם דרגה 3.5 בשביל לחשב לו שכר בפועל.

באמת ענין לא מובן איך מגיעים ל 30 אחוז, זה מתאים לחט"ב בלבד.
מסכים.

אבי2021

משתמש מקצוען
גמול תואר אינו כפל תואר.
גמול תואר ניתן לבעלי MA ומעלה, תבדוק במחשבון היוניק ותגלה שורה של גמול תואר.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה