משהי מכירה סימה כהן?
באיזה איזור?עמנואלה יוסף 0522673300 - מורת נהיגה מעולה!!! סופר מקצועית, מעצימה ואנושית!!!
יחס נפלא - מלמדת ומתקנת מתוך אוירה רגועה ונעימה!!!
מעניקה תחושת בטחון, רצינית, דייקנית מבחינת הזמנים, ממוקדת ולוקחת אחריות על התקדמות מהירה.
מורה שווה!!!
סימה כהן היא מירושליםבאיזה איזור?
יש מישו??מנצלת גם את השרשור... תרשישה צברי מישהי מכירה? נשמעת נחמדה אבל הם מריצה ענינים? מקצועית?
אשמח לכל תגובה
איזה מורה?אגב מה המחיר לשיעור עם מורת נהיגה עכשיו?
המורה שלי לוקחת 180 ש"ח וב-1/7/22 מעלה ל-190!!!!
פשוט הזוי!
רק שלי כזו יקרה?
אגב רשימת ההמתנה שלה היא בערך חצי שנה
בירושלים ?דפנה לסניק דווקא מורה ממש טובה
פחות נראה לי על ערביהיש מורה ערבייה פנויה אם את רוצה (רציני כמעט הלכתי אליה מרוב ייאוש ואז התחילה תקופת הפיגועים...)
תנסי אולי להתקשר למורות מידי שבועיים עד שיתפנה להם מקום
באמת סיוט
אני מקווה בשבילך שתמצאי מהר מורה טובה וזולה
כמו שרשמתי בהודעה הזו, יש לי מורה מעולה ממש נותנת ביטחון בנהיגה, השם שלה דפנה לסניק אבל היא לוקחת 190 ש"ח ורשימת המתנה לאחר החגים-פלאפון שלה: 050-2376142אגב מה המחיר לשיעור עם מורת נהיגה עכשיו?
המורה שלי לוקחת 180 ש"ח וב-1/7/22 מעלה ל-190!!!!
פשוט הזוי!
רק שלי כזו יקרה?
אגב רשימת ההמתנה שלה היא בערך חצי שנה
אני סיימתי לפני חודש וחצי אצל מורה ממש טובה.מישהי לומדת כרגע אצל מורת נהיגה ומרוצה? אשמח לשמוע פרטים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: