שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
במחיר הזה את יכולה לקנות רכב..
ככה המחירים עלו??? לפני שנתיים שילמתי 140אני שילמתי 240. אחכ העלתה ל260 והבנתי ממנה שעכשיו לחדשות זה המחיר.
אולי כדאי שכל אחת תכתוב כמה היא משלמת..
@במבה נוגט:)@במבה נוגט
שניה לפני שקבעתי סופית עם שירה אבידור, ראיתי את האשכול
חייבת לשמוע אינפורמציה ממי שלמדה אצלה.
כל מידע יעזור. תודה
יש לך דרך לפנות אליי באישי?@במבה נוגט
שניה לפני שקבעתי סופית עם שירה אבידור, ראיתי את האשכול
חייבת לשמוע אינפורמציה ממי שלמדה אצלה.
כל מידע יעזור. תודה
מעדיפה לא לפרסם כאן מייליש לך דרך לפנות אליי באישי?
יש לי הרבה מה להגיד ולא רוצה לכתוב כאן
אני כאן, מוזמנת לכתוב מיילמעדיפה לא לפרסם כאן מייל
אא"כ את כאן ואוכל מיד למחוק
יכולה למחוק. אשלח עוד מעט בעז"ה.תלייקי שראית ואמחק
זה הכשרה של מורות לנהיגה, לא של לימודראיתי פרסומת בעיותון הכשרת נשים ללמוד נהיגה, בעיתון לעניין.
כן, אבל לפי הביקוש מי שתלמד תרוויח... ולא שהמלצתי רק הבאתי לידיעתכן.זה הכשרה של מורות לנהיגה, לא של לימוד
מסתבר שדרישות סף להיכנס לקורס כזה, הוא רשיון ונהיגה בפועל מס' שנים על הכביש.כן, אבל לפי הביקוש מי שתלמד תרוויח... ולא שהמלצתי רק הבאתי לידיעתכן.
אשמח אם תוכלי לתת לי פרטים על שירה או אם מישהי אחרת יכולה לפרט לי אם היא מתקתקת, מסבירה טוב וכו'אם תרצי עוד פרטים על שירה- אפשר באישי בשמחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: