מצאת?מורַה בצפון - איזור טבריה?
יש לי מישהי, אבל יש כמובן המתנה.
מצאת?מורַה בצפון - איזור טבריה?
יכולה לכתוב מי? שואלת בשביל חברה שהיתה עד עכשיו אצל מורה ולא מרוצה בכלל ולא רוצה שוב ללכת למשהי לא טובה..יש לי דיס רציני על אחת מהרשימה שם. לא להתקרב.
וגם אני החלפתי למורה גבר (ולו רק הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה ולא לשלם לה סתם 16 שיעורים.)
לפחות נכנסת לרשימת המתנה?יש בשורה?
מי זה אוסנת וענת?רק מעדכנת
ראיתי שי לפחות עוד 2 מורות חדשות בבית שמש (חוץ מאורנה אוסנת וענת)
לא זוכרת שמות שווה לבדוק
מעולות עד כמה שהבנתימי זה אוסנת וענת?
הם טובות?
(על אורנה יש המון המלצות אבל לא מקבלת לפחות בחצי שנה הקרובה..)
היית מרוצה אצל שירה? לא מרחה? לא צעקה? היתה נעימה?יקירתי, במחיר של 120 ש"ח את לא תמצאי אף אחת.
הרף היום עומד על 145-150 ל40 דקות!!
לפני כמה חודשים בררתי גם אני על מורת נהיגה בירושלים- הנה לך הטלפונים:
חמדה שגיא 0503460550
איריס ברקוביץ 0544322848
אפרת ברק 0522631881
עמנואלה יוסף 0522673300
דינה כהן 0523748085
סימה 0508422511
אורה נידם
רויטל חלפון050-7341294
שירה אבידור 0523320963
איריס אזולאי- 0524720208
המורות שקבלתי עליהן הכי הרבה המלצות זה איריס ברקוביץ ושירה אבידור.
לאיריס יש רשימת המתנה של 3 חודשים
שירה מקבלת יותר מהר, ואליה הלכתי.
אם תרצי עוד פרטים על שירה- אפשר באישי בשמחה
מי המורה? לתועלת שלא אפול בפחאז ככה,
אני למדתי אצל אחת מהמורות בירושלים, וזה נמשך הרבה זמן, לא תקתקו שיעורים, לא היתה תקשורת ועל כל דבר התעכבה שעות,
בסופו של דבר אחרי 19 שיעורים עברתי למורה, שהיה המורה של גיסתי ושמעתי עליו המלצות,
עשיתי עוד 12 שיעורים, תקתק שיעורים אחד אחרי השני,הכל היה מובן, לא התעכב על מה שלא צריך קבע טסט בלי למרוח וב"ה עברתי טסט ראשון.
לגבי מורה גבר,
א. אני חושבת שתלוי מי המורה, צריך לברר טוב טוב לפני.
ב. יכול להיות באמת שעדיף להתחיל עם מורה אישה ואז לעבור כי אז כל הנהיגה מוכרת לך והוא לא נוגע בהגה.
ג. תמיד בכל מקרה לשאול רב על המקרה הספציפי שלך.
יודעת על תלמידה נוספת שמחכה אצלה לטסט הרבה זמן ועכשיו ביקשה פשוט את המספר של המורה הזה כי כבר נמאס לה. אז זו החלטה שלך
היא היתה נעימה? תקתקה?ממליצה על סימה
מה המספר?עדיין לומדת....
לקחתי את איריס אזולאי - מרוצה מאוד
למדת אצל רויטל? היית ממליצה עליה בחום? נעימה? לא צועקת? מתקתקת? לא מורחת?אני קיבלתי המלצות חמות על רויטל, וגם פעם היתי ברחוב והיא בדיוק החליפה תלמידה והיחסים בניהן היו חמים וטובים-לדעתי זה גם חשוב. (ואז רשמתי לי את הטלפון שעל הרכב וביררתי את שמה המלא-רויטל חלפון)
מספר? היית מרוצה? ממליצה?עדיין לומדת....
לקחתי את איריס אזולאי - מרוצה מאוד
לדעתי מתקתקת, לי באופן אישי לקח הרבה זמן, מרחתי את זההיא היתה נעימה? תקתקה?
בבקשה, מי זו מהרשימה שכדאי להתרחק ממנה? רק לתועלתיש לי דיס רציני על אחת מהרשימה שם. לא להתקרב.
וגם אני החלפתי למורה גבר (ולו רק הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה ולא לשלם לה סתם 16 שיעורים.)
ממליצה עליה בחום?המורה אפרת בר-אור
אישה סבלנית ומדהימה
מלמדת מעולה
טלפון
0547359735
מה זו? לתועלתאני אחותי וגיסתי למדנו אצל אחת המורות בירושלים שהוזכרו פה.
מה שיש לי לומר לגביה, שהיא לא יצאה איתנו מחוץ לעיר. ועד היום כולנו רועדות ליסוע מחוץ לעיר וחבל!!
וגם לא התאמנה איתי על חניות.
לדעתי צריך לשקול את זה.
מדובר על לפני מעל 10 שנים. ייתכן ויש שינוי.
בהצלחה רבה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: