אשמח גםהאם יש אפשרות להשיג ציפית לשמיכה למיטה עם תמונה אישית?
א. יותר קל לי לחפש שם@תקוע נראה לי שהרבה אנשים ישמחו אם תשימי גם קישורים לעליאקספרס, לדעתי הרוב משתמשים בעלי ישיר ולא בזיפי, ולי זיפי חסום. תודה מראש.
אם למשהו יש רעיונות מעניינים לראש השנה ?
בקשר לכוסות קפה, אני לא יודעת מה תקוע העלתה
אני ראיתי את זה:
https://he.aliexpress.com/item/3286...4.0&pvid=69f618ff-d3b9-4392-942d-fc0138e71df0
אני מקבל גם קאשבאק וגם החזר, הבחזר מגיע בזיכוי לחשבון הבנק מישרכר ואפשר לראות אותו בפירוט החיובים בישרכרטיש למישהו מושג לגבי ההחזר שמקבלים מאלי אקספרס בקנייה עם כרטיס אשראי ישראכארט-אלי אקספרס,
האם ההחזר הוא בקנייה דרך קישורים משותפים שאנשים מרוויחים עליהם?
או שזה רק אם קונים ישירות?
ההגיון אומר שזה רק אם קונים ישירות, מישהו יודע?
אפשר קישור לאליאקספרס?
בבקשהאפשר קישור לאליאקספרס?
יש למשהו קישור לצמידים מניסיון??
סט 3 צמידים שמגיעים יחד, עם תליונים של לבבות, אנחנו לקחנו בצבעים זהב כסף ונחושת , יש אפשרות לזהב או כסף או מיקס. במחיר מצחיק... הגיע בתוך חודש, הגיע בדיוק מה שמופיע,
* זה קצת קטן - לא מתרחב מספיק אם היד גדולה יותר.
* המראה יפה, אבל לא משהו יוקרתי.
קישור לצמידים בזיפי.
קישור לצמידים באליאקספרס.
*קישורי שותפים*
איזה סגנון? כזה גומי? כמו לשון הרע לא מדבר אלי?סליחה לא דיקתי אני מחפשת עם הדפסה
כן תודה!
עריכה: לא רלוונטי, אין לי מנסיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: