איפה? אני זוכרת שזה עולה בערך 50 ש"חכוס קסם עולה בארץ 20 ₪, יש הרבה דברים שלא משתלמים...
אני חייבת לדעת כי אני באמת רוצה לקנות אחד כזה
וכתבתי שזה לא משתלם, העליתי רק בשביל הרעיון
איפה? אני זוכרת שזה עולה בערך 50 ש"חכוס קסם עולה בארץ 20 ₪, יש הרבה דברים שלא משתלמים...
יש עוד כמה חנויות פוטו בבני ברק שעושות את זה תמורת 20 שח בערך, לא יודעת להגיד שם מדויק, שנים לא השתמשתי בפוטו.איפה? אני זוכרת שזה עולה בערך 50 ש"ח
אני חייבת לדעת כי אני באמת רוצה לקנות אחד כזה
וכתבתי שזה לא משתלם, העליתי רק בשביל הרעיון
מייד אחרי שאתה מבצע את ההזמנה אתה פונה בהודעה למוכר דרך האופציה לשליחת הודעות למוכרים ושם יש אופצי להעלות את התמונה (מניסיון)@Mmiri
כשאני רוצה להזמין מוצר על הדפס עליו אפוא אני שם את הלוגו?
הרי אין כאן מקום להעלות קבצים
צפה בקובץ המצורף 542847
מצאתי משהו, אני לא בטוח שזה קרטון, ובכל מקרה נראה לי שיותר זול בארץ
איפה קונים את הכרית עצמה? כי זה רבוע ולא מלבןכרית שהגיעה לי השבוע ,עלה פחות 10שח התמונה קצת צהובה אבל שווה
http://s.click.aliexpress.com/e/nLFsqxcM
הגיע אחרי חודשיים,אבל חפרתי הרבה עד שמצאתי מישהו עם משובים טובים כי במוצרים עם הדפסה האיכות מאד חשובה
הקישור שלי גם שיווקי אבל אני מעולם לא שמתי קישור למוצר שלא קניתי והייתי מרוצה
אמור להיות בעליאקספרס מילוי לכרית (הבסיס). יש כאלה בפרוג שהזמינו פעם, תשאלי באשכול הכללי שם אני מקווה שיתנו לך.איפה קונים את הכרית עצמה? כי זה רבוע ולא מלבן
והנה עכשיו מצאתי תגובה שיש שם מילוי לכרית, זה יקר קצת.איפה קונים את הכרית עצמה? כי זה רבוע ולא מלבן
אשמח גם לקישור משתלם
והנה עכשיו מצאתי תגובה שיש שם מילוי לכרית, זה יקר קצת.
אבל במhttps://www.prog.co.il/threads/קניות-מוצלחות-ברשת-כנסו-שתפו-ותזכו-למצוות.161431/page-649#post-6466860
במקום אחר @קופצנית אמרה שיש במקס ושות' את הכרית עצמה (מאמינה שלא יקר) אבל זה נחמד כי ככה בכזה מחיר של כיסוי אפשר להחליף כל פעם למשהו אחר שרוצים.
כן יש ג'ינה גם בירושלים ביפו ובגאולה, תודההיום קניתי בג'ינה בתל אביב כרית ריבוע 45*45 עם ציפית שאני מורידה ושמה איזה ציפית שבא לי
עלה 10 שח, הרבה יותר זול ממילוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: