אם הם לא, מסתבר שראיון איתם היה פחות מעניין אותך, לא?ולמה הם בטוחים שהם מאד חכמים
שני השורות האחרונות הולכות יחדאם הם לא, מסתבר שראיון איתם היה פחות מעניין אותך, לא?
תקראי מה כתוב כאןהייתי רוצה שבמגזין (אם לא אפשר הזה אז הבא) ישתפו יותר משתמשים פחות בולטים, יותר אנונימיים שיכולים גם לתרום אבל לא כל כך רואים אותם... (אני למשל)
וגם הייתי שמחה אם יהיה אפשר לעשות במגזין הטבות בלעדיות למשתתפים בהכנות (נגיד הגרלה על משתמש פרימיום למי שמשתתף בהכנות או פרס תנחומים למי שההצעה שלו לא זכתה...)
והאם הם מקבלים ממון...?מה שהייתי רוצה לראות במגזין כזה
זה ראיון עם מנהלי הקהילות בפרוג
שיחשפו קצת מאחורי הקלעים
מה מניע אותם לקחת כזה תפקיד
איך מתקבלים להיות מנהל
מה ההליך המקובל כדי לחסום ניק
ולמה הם בטוחים שהם מאד חכמים
אני שלחתי חומרים.הייתי רוצה שבמגזין (אם לא אפשר הזה אז הבא) ישתפו יותר משתמשים פחות בולטים, יותר אנונימיים שיכולים גם לתרום אבל לא כל כך רואים אותם... (אני למשל)
וגם הייתי שמחה אם יהיה אפשר לעשות במגזין הטבות בלעדיות למשתתפים בהכנות (נגיד הגרלה על משתמש פרימיום למי שמשתתף בהכנות או פרס תנחומים למי שההצעה שלו לא זכתה...)
מנהלים נחמדים ויקרים.אם הם לא, מסתבר שראיון איתם היה פחות מעניין אותך, לא?
@איש האשכולותאז הנה סקופ @איש אשכולות
לא לכל בעל חגורת ניהול כלשהי יש הרשאות לחרוץ גורלות כשזה נוגע לניקים.
אלו שיש להם את האחריות והיכולת לטפל בנושא - נסמכו ע"י ההנהלה הראשית, ומסיבה מסויימת.
לי אין.
אבל כצופה מהצד -
כשפונים אל מישהו (בכללי, בעולם, בלי קשר לפרוג)
בנימה וניסוח שגורמים למושא להרגיש לא בנוח
זו טקטיקה ממש גרועה לבקש תגובה, ועוד נחמדה ומנומסת.
בסופו של יום כולנו בני אדם ו'כמים הפנים לפנים'.
נכתב בעקבות הנושא, ולא ביחס לניקים עצמם שאין לי היכרות/מושג איתם או עם פועלם בפורום.
בדיונים אחרונים, בעז"ה הודעה חגיגית בקרוב.בהצלחה, מה שם המגזין?
בתהליכים פעילים צפו להפתעות.מה שהייתי רוצה לראות במגזין כזה
זה ראיון עם מנהלי הקהילות בפרוג
שיחשפו קצת מאחורי הקלעים
מה מניע אותם לקחת כזה תפקיד
איך מתקבלים להיות מנהל
מה ההליך המקובל כדי לחסום ניק
מה זה?
זה התחיל ככה'מאחורי האותיות' של הברכה המצויירת והמרגשת למירי..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: