מידע שימושי מוסף חג פסח - מה הייתם רוצים לראות בו?

מענדיל טרייסטער

משתמש פעיל
עריכה תורנית
יש לי רעיון, אבל זה יותר מתאים אם המגזין יהיה דיגיטלי:
לעשות מאמר/סיפור שיהיה בנוי ע"פ כל הניקים שבפרוג
לדוג': ל: @מענדיל טרייסטער יש לא רק @חיים יפים אלא @חיים יפים מאד
וכן הלאה על זו הדרך, אפשר כמובן לעשות סיפור בן 50 פרקים עם 70.000 המשתמשים- ניקים שיש בפרוג, אבל לא חייבים...

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
מה הכי יעניין אתכם?
סיפורים,
כתבות,
מאמרי אקטואליה
מאמרי צרכנות / כלכלה
הומור
מתכונים
רעיונות נוספים?
עוד מישהו חושב ככה ?
חובה לגייס את קהילת המאיירים.
גם איורי רקע, וגם קומיקס למבוגרים.

• צריך לבדוק איזו תרומה יכולה לתרום כל קהילה בתחומה, ולגייס פטריוטים מהקהל. חוץ מכתיבה לסוגותיה, ואיור כנ"ל.
    למשל: עיצוב, פרסום, עימוד, צילום (שליחת תמונות בלעדיות, אתגר צילומים מרתק).
  • לעשות אתגר בכל קהילה, שהיצירות יראו אור לראשונה בפרינט, ורק אח"כ יעלו באשכול מסודר. צריך לחשוב על צורת שיפוט מקהל הקוראים (לייקים? נדוש...), אולי אפילו נושא פרסים (למתמודדים).
    זה יכול להיות אתגר מרתק באיור, בפמ"ג, בצילום, וכו'. (למשל סגנון השלט המרגש בפרויקט המאיירים).
  • אתגר כתיבה, סיפורים קצרצרים מחברי קהילת הכותבים בלבד. והקהל צריך לנחש את זהות הכותב.
  • פורום הפסקת אוכל, שיפתחו אשכול לקישורים מומלצים (פסחיים כמובן) בדגש על פרקטיים, וכך יאספו את המתכונים הכי מומלצים בפורום, למגזין מתכונים הכי שימושי בפסח.
  • חיה בהיגיון - ישלחו חידות פרוגיות, שיפוזרו בין דפי המגזין. שליחת תשובות כאן בפרוג.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
ראיון עם ליבי קליין.
כתבת עומק על התופעה חסרת תקדים של פורום פרוג האגדי!! (איך קם ונהיה. נתונים מרתקים על הניקים, שעות פעילות מוגברת [בשרשורים של המלחמה בשעות ה'סדרים' העסק שם יבש לכמה שעות... בפורומים בעלי חגורות אדומות מרובות כמעט תמיד יש פעילות..]
. ואולי פעם אחת ולתמיד לגעת בעדינות ובהתיכנות בנושא של התכתבות אנונימית בין ניקים אדומים לשאינם?:unsure:
האם 'לייקים' מעודדים תגובות נוספות? מי שהגיב מרצונו הנדיב לשאלה בפורום - מדוע ממשיך לעקוב לאורך כל חיי האשכול? (חוץ מההתרעה האוטמטית שמאלצת..)
עולם ה'ספוילרים' ומהותם. מפורסמים שנמצאים כאן בהחבא... (ראשי כוללים? מנהלות סמינר? ראש הממשלה? מי מוכן ליחשף במגזין?!)
'מאחורי האותיות' של הברכה המצויירת והמרגשת למירי..
פרוזה משעשעת של גלנט לקינוח.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
ראיון עם המפעל הענק 'קול הלשון', עדיין לא ראיתי שום עיתון שראיינו אותם
לא ילך.
לפני כמה שנים דיברתי אישית עם מקים ויוזם קול הלשון (הוא גם אחראי עליו בפועל, כמובן).
הוא אמר לי: טוב שהתקשרת. אני רוצה לבקש ממך שתדאגי שבחיים לא יכתבו עלי בהקשר לארגון.
התחננתי, ביקשתי. האדם נשאר נעול. מוכן להתראיין (אולי) על נושאים אחרים. לא על קול הלשון. הוא די מאחורי הקלעים ולא מפרסם את שמו(למרות המימון האדיר שזה דורש...)הוא מרגיש שזה דבר כ"כ בעל ערך וזכויות, שאינו מוכן לבזבז על הרווחים של העוה"ב תמורת יח"ץ וכבוד...

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא הבנתי איך יעבוד ענין ה"כתבים". בשם מלא? בשמות ניק?
ניק אמור לראיין בעלי מקצוע לכתבה שהוא חתום עליה בתור @גג אדום, למשל?
אם יש לי רעיונות אמתיים לכתבות עומק, איך אני אמורה להתניע אותן?
על סמך מה אני מחפשת מרואינים/ות?

מחלימה

משתמש מקצוען
אם יש לי רעיונות אמתיים לכתבות עומק, איך אני אמורה להתניע אותן?
על סמך מה אני מחפשת מרואינים/ות?
צודקת

מ. י. פרצמן

סופרת ועורכת, מנהלת קהילת כתיבה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
תודה רבה לכל המעלים רעיונות!
חלקם מבריקים בכל קנה מידה.
אנחנו עוברים על הכל ועורכים סיעורי מוחות סוערים, כדי להוציא בריף מסודר ואז נוכל להתחיל להריץ את זה בפועל.
הולך לצאת לנו גיליון מדהים, בעזרת השם.

• צריך לבדוק איזו תרומה יכולה לתרום כל קהילה בתחומה, ולגייס פטריוטים מהקהל. חוץ מכתיבה לסוגותיה, ואיור כנ"ל.
    למשל: עיצוב, פרסום, עימוד, צילום (שליחת תמונות בלעדיות, אתגר צילומים מרתק).
  • לעשות אתגר בכל קהילה, שהיצירות יראו אור לראשונה בפרינט, ורק אח"כ יעלו באשכול מסודר. צריך לחשוב על צורת שיפוט מקהל הקוראים (לייקים? נדוש...), אולי אפילו נושא פרסים (למתמודדים).
    זה יכול להיות אתגר מרתק באיור, בפמ"ג, בצילום, וכו'. (למשל סגנון השלט המרגש בפרויקט המאיירים).
  • אתגר כתיבה, סיפורים קצרצרים מחברי קהילת הכותבים בלבד. והקהל צריך לנחש את זהות הכותב.
  • פורום הפסקת אוכל, שיפתחו אשכול לקישורים מומלצים (פסחיים כמובן) בדגש על פרקטיים, וכך יאספו את המתכונים הכי מומלצים בפורום, למגזין מתכונים הכי שימושי בפסח.
  • חיה בהיגיון - ישלחו חידות פרוגיות, שיפוזרו בין דפי המגזין. שליחת תשובות כאן בפרוג.
אדיר, אדיר.
הבעיה היחידה שאנחנו בלחץ של זמן. יש שבוע אחד להפקת חומרים, ושלושה ימים בלבד לעריכה...
מה שלא נספיק נצטרך לשמור לפעם הבאה, כי אלו רעיונות טובים מדי כדי לא להוציא אותם לפועל.

כל אדם יחליט באיזה שם הוא חותם, לפי ההעדפה שלו.
יש את אלו שרוצים להזדהות בשמם המלא, בלי קשר לניק, יש את אלו שמוכרים כניק, ואין להם שום קשר לשם המלא. הכל לפי העדפת הכותב.
כמובן שברור שיש עדיפות מוחצת לשם מלא, כי הוא מכבד הרבה יותר, אבל אין חובה כזאת.

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לא ילך.
לפני כמה שנים דיברתי אישית עם מקים ויוזם קול הלשון (הוא גם אחראי עליו בפועל, כמובן).
הוא אמר לי: טוב שהתקשרת. אני רוצה לבקש ממך שתדאגי שבחיים לא יכתבו עלי בהקשר לארגון.
התחננתי, ביקשתי. האדם נשאר נעול. מוכן להתראיין (אולי) על נושאים אחרים. לא על קול הלשון. הוא די מאחורי הקלעים ולא מפרסם את שמו(למרות המימון האדיר שזה דורש...)הוא מרגיש שזה דבר כ"כ בעל ערך וזכויות, שאינו מוכן לבזבז על הרווחים של העוה"ב תמורת יח"ץ וכבוד...
הנה כתבה מושלמת.... "כתבה על אנשים שרוצים להישאר מאחורי הקלעים"

הדוויג

עורך תוכן ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עריכה תורנית

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אנחנו עוברים על הכל ועורכים סיעורי מוחות סוערים, כדי להוציא בריף מסודר ואז נוכל להתחיל להריץ את זה בפועל.
רציתי להציע הצעה שלא קשורה לכתבות אלא לפרסומות
שהפרסומות יהיו בעדיפות ראשונה לחברי פורום פרוג שירצו לפרסם את עצמם ואת המוצר שהם מביאים
כך גם דואגים לאנ"ש (אנשי שלומינו חברי פרוג :) )

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען

אדיר, אדיר.
הבעיה היחידה שאנחנו בלחץ של זמן. יש שבוע אחד להפקת חומרים, ושלושה ימים בלבד לעריכה...
מה שלא נספיק נצטרך לשמור לפעם הבאה, כי אלו רעיונות טובים מדי כדי לא להוציא אותם לפועל.

כל אדם יחליט באיזה שם הוא חותם, לפי ההעדפה שלו.
יש את אלו שרוצים להזדהות בשמם המלא, בלי קשר לניק, יש את אלו שמוכרים כניק, ואין להם שום קשר לשם המלא. הכל לפי העדפת הכותב.
כמובן שברור שיש עדיפות מוחצת לשם מלא, כי הוא מכבד הרבה יותר, אבל אין חובה כזאת.
מה, בעצם, הרווח של פרוג מהמגזין הזה? מה האינטרס להוציא כזה מגזין?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה