בלת"ק חלקי.
נכון אמרו פה הרבה,
הסוד טמון בנקודה הבוערת הזו: דיבור ללא הפסקה עם הסביבה.
עם יסודות תומכים של שיפור עצמי עקבי של הדקדוק, רמת הגיית המבטא, רמת המשלב הלשוני- כל זה באמצעות כל הרעיונות הנפלאים שהעלו פה כולם.
אני אישית למדתי אצל יונית, היא אכן תותחית, ואכן יש לך סיכוי גבוה מאד לצאת ממנה דוברת שוטף אנגלית. (אפילו רק מרמה 2).
חשוב לי לומר לך כמה דברים בנוגע עליה:
1. הקורס מיועד לבנות לא נשואות.
2. כבר אמר פה מישהו שצריך לפתח עור של פיל, בואי על סמך זה שאת לא שמה עליה בכלל בנוגע להערותיה, בכלל!!
3. אל תבואי אם יש לך שאיפה "לדעת לדבר שוטף" בלי מוכנות להקרבה של זמן, רוק כח ואוויר.... בואי רק אם את רוצה לכבוש את המקום הראשון בקבוצה. (כמובן שגם אם את לא תהיי מקום ראשון, החתירה לשם היא היא הנותנת לך את התוצאה המדהימה), וזה כולל השתתפות בכל המבצעים שהיא נותנת- בחתירה להיות מקום ראשון זוכה בתחרות, וכו'. (היו לי בנות בקבוצה שיצאו עם אפס / אחוזים בודדים של התקדמות, לעומתי ולעומת חברותי- שזינקנו לרמה גבוהה ממש.
4. דבר קריטי!!!
אני הייתי ברמה מאד מאד גבוהה - למדתי אמנם רק 3.5 חודשים, אבל תארי לעצמך שכל היום הייתי עסוקה בטלפון רק בלדבר אנגלית (בחורה משועממת...), זה יוצר לך רצף של ימים של דיבור לא פוסק באנגלית, עד כדי שאת מתחילה לענות באנגלית לאנשים, ואפילו גם לחשוב באנגלית - טסתי מיד אחרי הקורס לחודש בארה"ב להדרכה בדיי קמפ,
ואח"כ המשכתי מיד בלימודי מסלול אנגלית,
ובסוף, התוצאה היא שכיום, כמה שנים אחרי, אני כמעט לא נוגעת באנגלית, ולצערי-
השפה מידרדרת אם את לא משמרת אותה בכח!!!!!
יש לי בסביבתי דוברי אנגלית רמת שפת אם, אני דוברת לעיתים עם משפחתי הסובבת (מחו"ל), ועדיין---
זה לא אותו דבר! הרמה של הדיבור וכן הידיעות באנגלית שלי - כאין וכאפס לעומת מה שהיה אז!!
5. יש לה עוד רמות, זה ממשיך וממשיך הלאה, אבל לדעתי אין עוד טעם לשפוך את הכסף יותר מדי על זה, לכי לקורס שניים אצלה וזהו, את היתר תמשיכי בכוחות עצמך באינטראקציה ישירה עם אמריקאים / בריטים (תלוי איזה מבטא את יותר אוהבת...).
6. מבטא - לא תמצאי שם. בני בכוחות עצמך...