להפעלת כרטיס התקשרו 0777711175קיבלתי כרטיס, ריק, איך אני מעדכן את זה?
באתר וכדו'
עיריית בית שמש מעבירה אחת לשבוע-שבועיים רשימותעיריית בית שמש עדיין לא מסרה את כל הרשימות לאשל חב"ד
לפי ההודעה שלהם משבוע שעבר "זה עתיד לעבור בימים הקרובים"
לבדוק מולם שלא נפלתם כשגוי והשם שלכם אכן עבר.בחיוג לאשל חב"ד הודעה שאיננו זכאים על אף שיש לנו הנחה בארנונה (ההנחה נתנה לפני כ8 חודשים לפחות,עיריית בית שמש)
יש מושג מול מי ניתן לברר מה קורה עם תווי המזון?
קשקושעיריית בית שמש מעבירה אחת לשבוע-שבועיים רשימות
קשקוש זה לאקשקוש
אני קיבלתי הנחה כבר באמצע ספטמבר וזה ההודעה מהעירייה שקיבלתי בימים האחרונים:
" קיבלתם הנחה של 80% בארנונה מיום 21/9/23 יום הגשת הבקשה. לגבי תווי מזון- נמצאת זכאי לתווי מזון, פרטיכם יועברו לעמותת אשל חב"ד בימים הקרובים יש להמתין בסבלנות. "
צריך לשים לב להתחיל להקיש ת"ז רק בסיום התקליט .מישהו קיבל בבני ברק לפני מעל חודש קבלתי אישור שאנחנו זכאים ומאז אין שום מידע לא בפתחון לב ולא בכרטיס (בודקים מיד פעם.......)
איך רודפים אחריהם?צריך לשים לב להתחיל להקיש ת"ז רק בסיום התקליט .
ובאמת בבני ברק זה סיוט עד שמעבירים
אני רדפתי אחריהם המון עד ששלחתי מייל גם ללשכת ראש העיר
ופתאום זה הסתדר
בדרך כלל הכרטיס מגיע בתוך מעטפה.סוף סוף נטען לי ב"ה.
אשמח אם יש מישהו שיודע איזה רשתות מכבדות את הכרטיס.
בעיקר האם זול ובגדול-(כל זול),מעיין 2000, רמי לוי, ואם יש רשימה....
תודה!
זה הכרטיס הישן שקיבלתי בפעימת הקורונה וכעת נטען שוב.בדרך כלל הכרטיס מגיע בתוך מעטפה.
ויש שם גם כן דף שבצד אחד זה שפה זרה ובצד השני רשימה של כל החנויות המכבדות בכל הארץ.
ולמטה כתוב את כל הרשתות שמכבדות את הכרטיס, ביניהם כל רשת רמי לוי ועוד הרבה.
אשמח לדעת למי ניתן לפנות בעיריית בני ברק,צריך לשים לב להתחיל להקיש ת"ז רק בסיום התקליט .
ובאמת בבני ברק זה סיוט עד שמעבירים
אני רדפתי אחריהם המון עד ששלחתי מייל גם ללשכת ראש העיר
ופתאום זה הסתדר
מה המספר שבו יש מענה אנושי?אם זה קשור לאשל חב"ד אפשר להתקשר ויש מענה אנושי. אם אתם מירושלים, יש אופציה לבוא לקחת את זה אצלם בשכונת מאה שערים... תבדקו מולם.
את ובעלך גרים ב2 בתים? הזכאות שלכם אוטומטית מכח הנחה בארנונה או שהגשתם בקשה לקבלת תווים@אשל חב"ד
הכרטיס שלי הונפק ב 20/11/2023 והוא עדיין לא הגיע אלי, יש אפשרות לדעת מה אתו?
דבר נוסף בזכאות לבעלי אומרים (במספר שלכם) כבר שלושה חודשים שהוא זכאי, אך רישום המידע מול מרשם האוכלוסין טרם הסתיים, יש מה לעשות בעניין?
תודה.
אם אתם מופיעים אצלנו כזכאים, אתם מגיעים היום למענה אנושי במוקד 0777711174.מה המספר שבו יש מענה אנושי?
אנחנו גרים בבית אחד ב"ה,את ובעלך גרים ב2 בתים? הזכאות שלכם אוטומטית מכח הנחה בארנונה או שהגשתם בקשה לקבלת תווים
אני אפנה אלייך בפרטי לקבלת פרטיםאנחנו גרים בבית אחד ב"ה,
רק שאני הוגשתי בהתחלה כתושבת העיר ובעלי רק אחרי שהוא העביר כתובת, לכן הוגשנו בשתי פעמים,
והיינו זכאים מכח ההנחה בארנונה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: