הייתי אצל סופר בירושלים טיפול ראשון עלה 300 אח"כ כל טיפול נוסף עולה 250 (מקווה שאני לא טועה)אני יכולה לשאול לאיזה אוסתאופט הלכת?
אני באותה סיטואציה, עם ילדונת חכמה שנגמלה בקלות ומוקדם, וכל הזמן רטובה.(לא מפספסת, רק רטובה) מרגיש לי שמשהו אצלה לא מספיק עובד טוב. אחת אמרה לי שהלכה לאוסתואפט סופר עם ילדה בגיל 9 להרטבת לילה והוא עזר לה אחרי 2 טיפולים.
למשהו יש בבקשה את המס' של המטפל סופר המדובר מרמת אשכול- ירושלים,הייתי אצל סופר בירושלים טיפול ראשון עלה 300 אח"כ כל טיפול נוסף עולה 250 (מקווה שאני לא טועה)
המזכירה של סופרלמשהו יש בבקשה את המס' של המטפל סופר המדובר מרמת אשכול- ירושלים,
אני כבר כמה ימים מנסה להשיג אותו במס' שיש לי ואין מענה,כנראה זה מס' ישן,
כמו"כ אשמח לדעת מתי שעות הקבלה אצלו (אולי אני מתקשרת בזמנים שהוא לא נותן בהם מענה..)
תודה רבה מראש!
אין לי מילים!! תודה ענקית!!המזכירה של סופר
0543063653
האם ידוע למשהו אם יש החזר מקופת חולים על כזה טיפול?המזכירה של סופר
0543063653
אני עושה את זה לבני ולא אכפת לו הוא בעצמו אומר היום את לא מורידה לי כי אני רטוב, אני שואלת אותו מתי אני יוכל כבר להוריד לו (כלומר שיהיה יבש) והוא לא עונהאם זה נראה לך התנהגותי הייתי מעבירה את האחריות אליו, אתה רטוב? תוריד בגדים לבד תתנקה אולי להביא לו סמרטוט שינגב את הריצפה, בלי כעס אלא תוצאה טבעית למה שקרה.
כמובן רק אם זה התנהגותי.
קודם כל שזה אכן יקרה לא רוצה לייאש אותך..אבל גם הבן שלי כל היוםםםם רק מבטיח שהוא לא "יפספס" והוא חוזר מהגן רטוב אחר שכבר החליף לעצמו בגן והרטיב פעם שנייה כבר...אני עושה את זה לבני ולא אכפת לו הוא בעצמו אומר היום את לא מורידה לי כי אני רטוב, אני שואלת אותו מתי אני יוכל כבר להוריד לו (כלומר שיהיה יבש) והוא לא עונה
היום בבוקר הבטיח שחוזר מהחיידר יבש עד הלילה במידה וזה יקרה האם להכין לו פרס רציני?
מישהי יכולה לכתוב מה תהליך הטיפול שלו ? זה נשמע שמאד עוזרלקחת אותו לטיפול אצל סופר,
אשמח לשמוע רשמים אם התחלת לטפל. או התרשמות כללית מהשיטה.אין לי מילים!! תודה ענקית!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: