דרוש מידע מה עושים לתולעים במעיים - תינוק בן שנה וחצי?

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום
לשיטת הרופאים: תרופת מרשם - ורמוקס. קטלני, יעיל, תכל'ס עושה את העבודה הכי טוב. אבל זה חומר שאינו בריא מי יודע, ולכן לא מתאים לשימוש חוזר מידי.
לטבעוניים:
קפסולות שום - להכניס מאחורה. מעולה, קטלני ועושה עבודה מצויינת, להשיג בבתי טבע.
שמן למריחה על הבטן - לא מי יודע מה חזק בעבודה, וגם מלכלך ומציק קצת.
גרעיני דלעת - קלופים טחונים, ניתן לשים בלבן / יוגורט / מעדן חלב וכו'. בריא מאד, אבל לא טעים מידי.. (שמעתי שבשנות ה-60 זו היתה המלצת משרד הבריאות).

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
אולי יעזור

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מתוך ייאוש המצאתי "משחה" שפשוט מנעה את הסבל וההדבקה העצמית. אין לי מושג מה קורה בתוך הגוף. אבל את הסבל זה מונע.
לא קיבלתי שום הנחיה כזאת אלא פעלתי פשוט לפי ההיגיון. מערבבים קצת חמאת גרעיני דלעת (יש לקנות בB&D ואולי גם בחנויות טבע. ) עם קצת אבקת שום. אפשר גם קצת שמן זית שאף פעם לא מזיק. למרוח מעט באזור לפני השינה. (כמו משחת החתלה, אבל בזהירות כי לאבקת שום יש קצת חריפות) בדרך כלל תוך כמה יום עד שלושה זה עזר. (ההיגיון שלי אמר שמה שהורג אותן בתוך מערכת העיכול יהרוג אותן כשהן יוצאות)

את החמאה של B&D המקורית אפשר גם למרוח על הלחם יחד עם עוד ממרח, לא אמור להזיק בכלל.
הצמר גפן עם החומץ זה חידוש בשבילי. נראה לי שווה לנסות.

קצרה

משתמש מקצוען
בגלל שהוא בן שנה וחצי ובטח עם טיטול-
תמרחו לו בנדיבות קרם הגנה לטיטולים.
מונע מהתולעים את הטיילת המגרדת.

מצד שני - תחשבו על וורמוקס
התולעים הללו ניזונות ממשהו והמשהו הזה הוא המזון של הילד
אתם רואים כמה בודדים - זה סימן שהמעיים מלאות בהמונים
וזה פוגע בגדילה.
אז עדיף לתת מכת מוות לתולעים.
לדעת הרופאים (בניגוד לתחושה הרווחת בין הורים) וורמוקס אינו נחשב לחומר מסוכן / חזק מדי.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
בגלל שהוא בן שנה וחצי ובטח עם טיטול-
תמרחו לו בנדיבות קרם הגנה לטיטולים.
מונע מהתולעים את הטיילת המגרדת.

מצד שני - תחשבו על וורמוקס
התולעים הללו ניזונות ממשהו והמשהו הזה הוא המזון של הילד
אתם רואים כמה בודדים - זה סימן שהמעיים מלאות בהמונים
וזה פוגע בגדילה.
אז עדיף לתת מכת מוות לתולעים.
לדעת הרופאים (בניגוד לתחושה הרווחת בין הורים) וורמוקס אינו נחשב לחומר מסוכן / חזק מדי.
וודאי שהוורמוקס הוא חזק.
אחרת הוא היה מותר גם לתינוקות.
ככל שיש יותר הגבלות על תרופה זה מראה על העוצמה שלה (אפרופו רקוטן)
אני לא ראיתי שום בעיית גדילה אצל ביתי בת ה4 שסובלת מזה לסירוגין מאז היא תינוקת. אולי אפילו גבוהה מחברותיה. ומנטלית היא מפותחת להפליא.
לגבי אמבטיית סוכר- יש מישהי, נראה לי קוראים לה אידה פוקס. ירושלמית נראה לי. היא בודקת במטוטלת בדיוק כמה סוכר לשים באמבטיה, לכמה זמן לשים את הילד, כמה פעמים לחזור על זה, וכו'. היא עוזרת גם במקרים של שלשולים מתמשכים, לדבריה הם ג"כ נובעים מטפילים שונים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה