שעתיים קודם הברית התינוק לא פותח עין ימין, כידוע כשיש דלקת עיניים אסור למול, המוהל טוען שרופאת ילדים ספציפית במאוחדת רובע ז אשדוד יכולה לבדוק את זה ואין צורך לפנות לרופא עיניים, יצוין שהבדיקה היא ע"י הסתכלות בעין ולא אורכת יותר מדקה, הרופאה לא הסכימה להכניס את היולדת (אחותי) עם התינוק בתחילה היא טענה שאין לה תורים ( ע"פ חוק יולדת כמדומני עד חודש פטורה מתור) אז מישהי שהמתינה בתור אמרה לרופאה שהיא מוותרת יש כאן שאלה האם עושים ברית או לא, אנשים מתחילים לצאת מהבתים כדי לנסוע לאשדוד ואם אין צריך לעדכן אותם, ואז הרופאה טענה שהיא לא פציינטית שלה, אחותי הסבירה לה שהיא גרה בבית שמש ונמצאת אצל אמא שלה כיולדת וכו' וכו' והתחילה לבכות הרופאה יצאה מהחדר באומרה לא מעניין אותי הברית שלכם ואני לא מוכנה לשמוע בכיות בחדר שלי, למקרה היו עדים רבים שהזדעזעו מאוד אך מנהלת הסניף לא נקפה אצבע למקרה המזעזע, אחראית קשרי לקוחות אמרה לאחותי שאין להם ברירה היא רופאה טובה ואין מה לעשות כי אז קופת חולים אחרת תיקח אותה, הם קיבלו עליה הרבה תלונות על יחס מזלזל וכו', מה אתם אומרים יש מה לעשות??? יש איך לעצור את הפשע הזה??