בקשה מה עושים כשרופאת הילדים היא אנטישמית גם להגדרת מנהלת קשרי לקוחות במאוחדת

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש באתר של מאוחדת עמוד צור קשר, שם יש כפתור פניות הציבור,
לפני שנה עשיתי בדיקת הריון והבדיקה אבדה להם, השבוע עשיתי משטח גרון והבדיקה לא היה תקינה בגלל מדבקה מוטעית, בקיצור בשני הפעמים פניתי אליהם וקיבלתי מענה תוך יומיים.
ההנהלה הראשית מקבלת את הפניה ומעבירה למנהלת הסניף.
במקרה שלי בשני הפעמים היא רצתה לשלוח לי לבורנטית הביתה לבדיקה חוזרת.
כדאי שתרשמי בפניה מה היה גם עם המנהלת....

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
היה לי מקרה גם עם רופא נשים בתחילת הריון דימום כזוג צעיר.... ורופא אמר לי שאני חייבת הרגע לטוס לבי"ח והלחיץ את בעלי-היינו מפוחדים ובעלי אמר שהוא רוצה לדבר עם הרב שלו... והרופא התעצבן וצעק ושאל למה היה שואה אם היה רבנים?!.... ושהרבנים יעשו אולטרסאונד....
היה שם צעקות בכל המרפאה...
וככה חזר על עצמו כמה וכמה מקרים.
ולא וויתרנו התלוננו, וכל פעם ששמענו שאחד קבל ממנו צעקות כאלה אמרנו להם שיתלוננו.
וב"ה אחרי זה פיטרו אותו-לרווחת כולנו.

אז אני אומרת:
תתלוננו אם יש צורך!
העיקר שהבן יגדל צדיק ובריא.

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
הגיעה בלי תור?
זה לא מקרה מסכן חיים
היא לא מחויבת לקבל אותה עפ"י שום חוק
רק בקטע של אנושיות
וזה כבר תלוי על איזה רופא נופלים
תינוק עד גיל חודש יכול להגיע לא תור, וגם לא צריך לחכות בתור אלא יכול להכנס מיד.

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אני גם השבוע נחשפתי לשירות הזועה של מאוחדת
מזכירות חרדיות אנטיפטיות שלא מענין אותן כלום!
שום רצון לעזור
אפשר לדעת באיזה עיר?
כי גם אנחנו קיבלנו שרות מתחת לכל ביקורת ממנהלת חרדית ואנחנו עדיין שוקלים אם ואיך להתלונן.

שמעון963852741

משתמש פעיל
שבועת הרופאים רק למחבלים!
סיפור מזעזע משבוע שעבר
שעתיים קודם הברית התינוק לא פותח עין ימין, כידוע כשיש דלקת עיניים אסור למול, המוהל טוען שרופאת ילדים ספציפית במאוחדת רובע ז אשדוד יכולה לבדוק את זה ואין צורך לפנות לרופא עיניים, יצוין שהבדיקה היא ע"י הסתכלות בעין ולא אורכת יותר מדקה, הרופאה לא הסכימה להכניס את היולדת (אחותי) עם התינוק בתחילה היא טענה שאין לה תורים ( ע"פ חוק יולדת כמדומני עד חודש פטורה מתור) אז מישהי שהמתינה בתור אמרה לרופאה שהיא מוותרת יש כאן שאלה האם עושים ברית או לא, אנשים מתחילים לצאת מהבתים כדי לנסוע לאשדוד ואם אין צריך לעדכן אותם, ואז הרופאה טענה שהיא לא פציינטית שלה, אחותי הסבירה לה שהיא גרה בבית שמש ונמצאת אצל אמא שלה כיולדת וכו' וכו' והתחילה לבכות הרופאה יצאה מהחדר באומרה לא מעניין אותי הברית שלכם ואני לא מוכנה לשמוע בכיות בחדר שלי, למקרה היו עדים רבים שהזדעזעו מאוד אך מנהלת הסניף לא נקפה אצבע למקרה המזעזע, אחראית קשרי לקוחות אמרה לאחותי שאין להם ברירה היא רופאה טובה ואין מה לעשות כי אז קופת חולים אחרת תיקח אותה, הם קיבלו עליה הרבה תלונות על יחס מזלזל וכו', מה אתם אומרים יש מה לעשות??? יש איך לעצור את הפשע הזה??
למי פונים?
אחותי עוד לא מתאוששת מהאירוע הטראומטי הזה, נציין שאחרי שעה וחצי של חיפושים לרופא אחר רופא ברובע ד קיבל אותה וב"ה לא הייתה דלקת כך שחצי שעה קודם הברית ידעו שיהיה ברית....
לפנות לקשרי לקוחות במאוחדת, לצרף קישור לשרשור הזה, נראה לי מספיק.

רבקה רייזל

משתמש פעיל
תגידי למנהלת סניף שאם זה לא יטופל היחס של הרופאה למטופלים את תעברי קופה
תגידי שאת יודעת על עוד אנשים שרוצים לעבור קופ"ח בגלל יחס מזלזל
אני עברתי קופ"ח ממאוחדת בעקבות יחס מגעיל של רופא נשים
(אני לא היחידה שהגשתי עליו תלונה-דאגתי שעוד אנשים יגישו תלונה עליו)
עד היום רודפים אחרי ממאוחדת שאחזור אליהם ודואגים להגיד לי שהרופא כבר לא עובד וכדאי לי לחזור...
אני לא מבינה אייך רופאים מרשים לעצמם להתנהג ככה ללקוחות
זה לא פעם ראשונה שאני נתקלת ביחס פוגעני עקב השתיכותי הדתית בעיקר אצל פרופסורים
אייך יתכן שאנחנו משלמים סכומים גדולים ומתנהגים אלינו ביחס מחפיר

רבקה רייזל

משתמש פעיל
בית שמש
ושלא תחשבו שהמתאם קשרי לקוחות מאד רוצה לעזור
למי מתלוננים?
אני בלאומית בבית שמש
עברתי ממאוחדת
ואיך שאני מרוצה מהיחס והשירות לא נראה לי שאעבור מהקופה הזאת אי פעם
בלאומית יש מלא צוות חרדים ודתים וגם אלו שלא רובם בסדר גמור יש להם יחס מכבד מאוד לאורח החיים החרדי

צדיק וטוב לו

משתמש צעיר
ממש משמים שאתם מדברים על זה, אני במאוחדת וילדתי עכשיו, דווקא הסתפקתי איזה קופ"ח לרשום את הילד פתרתם לי את הספקות תודה .

צ'ילי מתוק

משתמש מקצוען
הגיעה בלי תור?
זה לא מקרה מסכן חיים
היא לא מחויבת לקבל אותה עפ"י שום חוק
רק בקטע של אנושיות
וזה כבר תלוי על איזה רופא נופלים
עפ"י חוק תינוק עד גיל חודש פטור מהמתנה בתור,
קופת חולים זה מקום שמסתובבים בו חיידקים ונגיפים והוא מועד לפורענות לתינוק כל כך קטן.
כשאני הייתי עם תינוקת בת שלושה שבועות, הרופא כל כך נלחץ, הוא יצא מהחדר והסביר לכולם (המתינו שם 7-8 אנשים) שיש כאן תינוקת קטנה והוא מחויב לקבל אותנו. הוא הורה לי להמתין בצד ולא סמוך לכל השאר עד שהוא סיים עם המטופל הקודם.
זה לא צחוק!
לכן גם ממליצים להגיע עם תינוק קטן לטיפת חלב ולא לקופת חולים.

צמה

משתמש מקצוען
יוצרי ai
מניסיון, אחרי הנהגות לא ראויה מצד רופא ילדים.
פנינו למכבי יחד עם פניה למשרד הבריאות.
פרטתי להם מה שקרה (רופא שצעק בצורה גסה), זה הגיע לכך שהרופא היה צריך להתקשר להתנצל...

אסור לשתוק! יש התנהגות שלא מתקבלת על הדעת, ודאי שלא מצד רופא.

ולא-לפעמים מאוד קשה לעבור קופה. ואם נשתוק, המקרים האלו יקרו גם אחרי המעבר לקופה אחרת.

ירחמיאל שני

משתמש פעיל
לגבי מאוחדת והרופאים המטפלים בה
יש רופאים שנמצאים גם במאוחדת וגם בעוד מקומות , תבדקו לפני שאתם עוברים שלא תגלו את הרופאה הזו במקום אחר
תלונות לשירות לקוחות עוזרות מאד
קודם כל כי האחראית שם מבקשת הסברים ואז כל אחד יורד לחייו של הפקוד תחתיו, ובדר"כ הסליחה מגיעה מהר.
בנוסף, יש להם מדדים של מצוינות וכד' ומנהלת סניף שמקבלים עליה תלונות יורדת בדירוג וכו'
רק על תצפו שבגלל תלנה אחת יעיפו את כל הצוות מהאזור..
אבל "הנקמה" קיימת והיא מתוקה מדבש.

מאוחדת במודיעין עילית
יש מזכירות מצוינות , שכולם מהמגזר שלנו
גם האחיות שם מצוינות.
רוקחים ורוקחות מצוינים
רופאות ורופאים תלוי, והציבור יודע להצביע ברגליים ורואים מי עמוס ומי לא.
הבעיה יותר זה בזמינות תורים וכ'

בקבוק מים

משתמש פעיל
זה תלוי בסניפים
בתוך בית שמש עצמה יש סניפים שיש עם מי לדבר ויש סניפים שאין

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה