אברך צעיר (?)
משתמש פעיל
'לא מעניין אותי הברית שלכם'אבל אנא לא זילות המושג "אנטישמיות"
'לא מעניין אותי הברית שלכם'אבל אנא לא זילות המושג "אנטישמיות"
מנסיון שלנו, פניה למשרד הבריאות הביאה את מנהלת הסניף (קופה אחרת) לכרוע ולהשתחוות לכל בקשה שלנו.שבועת הרופאים רק למחבלים!
סיפור מזעזע משבוע שעבר
שעתיים קודם הברית התינוק לא פותח עין ימין, כידוע כשיש דלקת עיניים אסור למול, המוהל טוען שרופאת ילדים ספציפית במאוחדת רובע ז אשדוד יכולה לבדוק את זה ואין צורך לפנות לרופא עיניים, יצוין שהבדיקה היא ע"י הסתכלות בעין ולא אורכת יותר מדקה, הרופאה לא הסכימה להכניס את היולדת (אחותי) עם התינוק בתחילה היא טענה שאין לה תורים ( ע"פ חוק יולדת כמדומני עד חודש פטורה מתור) אז מישהי שהמתינה בתור אמרה לרופאה שהיא מוותרת יש כאן שאלה האם עושים ברית או לא, אנשים מתחילים לצאת מהבתים כדי לנסוע לאשדוד ואם אין צריך לעדכן אותם, ואז הרופאה טענה שהיא לא פציינטית שלה, אחותי הסבירה לה שהיא גרה בבית שמש ונמצאת אצל אמא שלה כיולדת וכו' וכו' והתחילה לבכות הרופאה יצאה מהחדר באומרה לא מעניין אותי הברית שלכם ואני לא מוכנה לשמוע בכיות בחדר שלי, למקרה היו עדים רבים שהזדעזעו מאוד אך מנהלת הסניף לא נקפה אצבע למקרה המזעזע, אחראית קשרי לקוחות אמרה לאחותי שאין להם ברירה היא רופאה טובה ואין מה לעשות כי אז קופת חולים אחרת תיקח אותה, הם קיבלו עליה הרבה תלונות על יחס מזלזל וכו', מה אתם אומרים יש מה לעשות??? יש איך לעצור את הפשע הזה??
למי פונים?
אחותי עוד לא מתאוששת מהאירוע הטראומטי הזה, נציין שאחרי שעה וחצי של חיפושים לרופא אחר רופא ברובע ד קיבל אותה וב"ה לא הייתה דלקת כך שחצי שעה קודם הברית ידעו שיהיה ברית....
מכירה גם רופא כזה: "אה, זה תינוק אחרי ברית? אני לא בודק אותו." (באו לא בקשר לברית)עדיין קצת צורם "אנטישמית". זה זלזול בלקוחות הקופה זה יחס בלתי הולם , אבל אנא לא זילות המושג "אנטישמיות"
יוצאת ברית המועצות לשעברמכירה גם רופא כזה: "אה, זה תינוק אחרי ברית? אני לא בודק אותו." (באו לא בקשר לברית)
לא אתפלא אם הרופאה ההיא והרופא הזה הם מאותו מוצא.
מה פירוש למי פונים?ציין לי איפה ניסיתי לערב עסקנים, ככל הזכור לי פניתי לכלל המשתמשים בשאלה למי פונים, במקום להגיד למי לא לפנות תוכל להפנות אותי למי כן לפנות, האם בחשיבה הקפיטליסטית שלך מותר לי לפנות למשרד הבריאות? או להנהלת קופת חולים? האם לדעתך השאלה תמיד היא מי מרוצה ומי לא אין ערכים ומוסר? ואולי א"א לעבור קופת חולים כי תיק מורכב מטופל אצל רופא מסוים?
בול!!!!!!יוצאת ברית המועצות לשעבר
בבקשה לא להכלילאני גם השבוע נחשפתי לשירות הזועה של מאוחדת
מזכירות חרדיות אנטיפטיות שלא מענין אותן כלום!
שום רצון לעזור
דברי בורות, לא משנה שערבבת בין הערים אני מבי"ש והרופאה מאשדוד, שאלתי הייתה היאך להציל את הבאה בתור מהתנכלות כזו, אם לך זה פשוט שיפטרו אותה אחרי 5 שיעזבו, כנראה שאתה עורך תורני שקוע מאוד בספרים ולא מכיר את העולםמה פירוש למי פונים?
למה לפנות? כדי להציל את כלל המבוטחים מנזקיה של המרשעת? הרי אתם בכלל מאשדוד והיא מבית שמש, מה אכפת לכם מה שקורה בסניף הביתשמשי? או שאתם רוצים לנקום במרשעת?
אם לתושבי בית שמש היא מפריעה, שיעברו קופה, אה נכון, אם יש תיק מורכב וכו', שלא יעברו, מספיק 5 משפחות שעוברות ואומרות לטלפנית שמתקשרת אליהם לברר למה עוזבים, שהם עזבו בגלל המרשעת, כדי לגרום לפיטוריה.
פשוט שכךבבקשה לא להכליל
יש כאן בפרוג עשרות מזכירות חרדיות במאוחדת שעובדות כבר שים ע"ג שנים
ולא מתחפשות להתקדם ל " " ק-ר-י-י-ר-ה ... יותר מניבה ומרשימה - רק כי הן מרגישות שזה "המקום" שבו הן יכולות להשפיע ולעזור לאנשים בצמתים הכ"כ קשים ומתישים
ובאמת שאפו להן
אז כמובן שיש גם....
וזה בסדר להתפוצץ עליהן אך בבקשה "לא להכליל".
מעניין שלא הרגשתי את הרצון לעזורבבקשה לא להכליל
יש כאן בפרוג עשרות מזכירות חרדיות במאוחדת שעובדות כבר שים ע"ג שנים
ולא מתחפשות להתקדם ל " " ק-ר-י-י-ר-ה ... יותר מניבה ומרשימה - רק כי הן מרגישות שזה "המקום" שבו הן יכולות להשפיע ולעזור לאנשים בצמתים הכ"כ קשים ומתישים
ובאמת שאפו להן
אז כמובן שיש גם....
וזה בסדר להתפוצץ עליהן אך בבקשה "לא להכליל".
גם בעיר הזו יכול להיות וסביר שיש מזכירות/אנשי צוות איכותיות ומסורותמעניין שלא הרגשתי את הרצון לעזור
לא הכללתי אמרתי על עיר מסוימת
גם בעיר הזו יכול להיות וסביר שיש מזכירות/אנשי צוות איכותיות ומסורותמעניין שלא הרגשתי את הרצון לעזור
לא הכללתי אמרתי על עיר מסוימת
איך פונים אליהם?דרך אגב !
סיפור כזה לא מספיק פנייה ולא תלונה - זה מחייב זעזוע אמיתי לכל מי שהיה בסביבה
ולא התערב
בין אם זה
רופאות, מזכירות, אחיות וכו'
פשוט צריך לזעזע ת'מרפאה הזאת - שהסיפורים הנוראיים יוצאים "דווקא" מהסניף שלהם .
{הקופות ומשרד הבריאות נונים פעם בתקופה ציונים לפי סניפים ולכן זה בוער לכל עובדי הסניף}
לדעתי תפנו לשר הבריאות בוסו/יו"ר וועדת הבריאות ח"כ יוני משריקי
שניהם מש"ס ורוצים ונכונים לסייע לכל בעי'ה ופנייה קטנה וגדולה ככל שיהיו
מנסיון.
הרבה נחת
זה אותו משרד הבריאות שלא מאפשר כיום מעבר בין קופות בעקבות המלחמה.בשביל מקרים כאלו, המציאו במשרד הבריאות כבר לפני 20 שנה את חוק בריאות ממלכתי, וכל אזרח יכול לבחור איזה קופ"ח שמשרתת אותו כראוי.
זה לא אנטישמיות.'לא מעניין אותי הברית שלכם'
אני מוחה על ההכללה האנטישמיתאני גם השבוע נחשפתי לשירות הזועה של מאוחדת
מזכירות חרדיות אנטיפטיות שלא מענין אותן כלום!
שום רצון לעזור
אני לא מבינה למה אתם מחכים. תתכוננו ותעברו קופה ללאומית! הגיע הזמן שיבינו! אם נמשיך לשתוק ולהתעצבן לא נקבל כלום ולא נגיע לשומקוםזה תלוי בסניפים
בתוך בית שמש עצמה יש סניפים שיש עם מי לדבר ויש סניפים שאין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: