מאיפה את בארץ?ואיפה קונים כיפות יפות לילד?
יש נוהגים לעשות התספורת במירון ליד קבר הרשב"י
ויש כאלה שנוסעים לכותל...
כיפות אפשר לרכוש בחנויות של "הופמן" בבני-ברק בירושלים, מבחר ענק וכיפות יפהפיות...
מכניסים את הילד לחיידר כשהוא כבר מסופר?אף אחד כאן לא משלב את החלאקה עם הכנסה לחיידר למחרת? עיטוף בטלית, אותיות בדבש, ביצה וכל העסק? אצלנו זה בד"כ ההמשך של החלאקה.
לא כולם מכניסים לחיידר וגם לא כל מי שעושה משהו בחיידר עושה משהו רציני.אף אחד כאן לא משלב את החלאקה עם הכנסה לחיידר למחרת? עיטוף בטלית, אותיות בדבש, ביצה וכל העסק? אצלנו זה בד"כ ההמשך של החלאקה.
זה האלף בית...אף אחד כאן לא משלב את החלאקה עם הכנסה לחיידר למחרת? עיטוף בטלית, אותיות בדבש, ביצה וכל העסק? אצלנו זה בד"כ ההמשך של החלאקה.
בדיוק.גוזרים את השיער, ומשאירים פאות כהלכה, מניחים כיפה ומהדרין בציצית.
סה טו.
גם אני ככהאני לא משקיעה יותר מ20 שח לכיפה ותאמיני לי יש מהממות במחיר הזה.
מעדיפה לקנות הרבה מגוון מאשר כמה ביקר
זה מה שהיה בעבר. כיום לא מתקרבים לשמעון הצדיק.נראה לי שבירושלים הולכים לקבר שמעון הצדיק (אם לא נוסעים למירון).
ההכנסה לחיידר לא חייבת להיות כהמשך ל'חלאקה'. אפשר לעשות אותה, כמדומני, עד גיל 5. מה שחשוב בה, זה שהילד ישתף פעולה ויקרא את האותיות (כלומר, יחזור אחרי מי שמקריא).אף אחד כאן לא משלב את החלאקה עם הכנסה לחיידר למחרת? עיטוף בטלית, אותיות בדבש, ביצה וכל העסק? אצלנו זה בד"כ ההמשך של החלאקה.
מה כולל ההכנסה לחיידר?אף אחד כאן לא משלב את החלאקה עם הכנסה לחיידר למחרת? עיטוף בטלית, אותיות בדבש, ביצה וכל העסק? אצלנו זה בד"כ ההמשך של החלאקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: