דרוש מידע מה עושים בחלאקה?

שלומי12

משתמש סופר מקצוען
מה כולל ההכנסה לחיידר?
בציבור הליטאי זה כולל א. תיאום עם הרב'ה מתי ההורים מגיעים עם הקטנצ'יק ב. שקית ממתקים לילדים ג. עוגת דבש עם כיתוב " ה' אלוקים נתן לי לשון לימודים וכו' את ההמשך תסתכלי בספר מסורת. לא כולם מביאים ביצה. ד. עוטפים את הילד עם טלית האב ביציאה מהבית. ה. הרב'ה מורח דבש על האותיות 'אמת'. ילדי הכיתה קצת מצחקקים, כל אחד שעובר לקבל מהינוקא את הפקאלע מברך אותו, ובזה תם הטקס..

נערך לאחרונה ב:

ברית

משתמש רשום
ההבאה לחיידר יש בזה עניין גדול כך שמומלץ להביא בלי קשר למגזר, מה גם שבד"כ הילד מאוד נהנה, ישנו גמ"ח עם סניפים רבים של ערכת חלאקה הכוללת הכל - ספר תפילות ליום החלאקה/ מרשמים/חותמת/סרגל/עיצוב לשקיות ממתקים וכו'

פרנקלצ

משתמש רשום
יש למשהי לשלוח לי לדוגמא מיתוג לפקעלך או לחילופין מדבקות לשקיות ...
תודה

וסרמן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בלת"ק
לגבי חליפה:
יש גמחי"ם לבעקיטשע'ס חמודים לחתני החלאק'ה.
זה מתאים יותר לילד חסידי מטבע הדברים

מרפא

משתמש רשום
ההבאה לחיידר יש בזה עניין גדול כך שמומלץ להביא בלי קשר למגזר, מה גם שבד"כ הילד מאוד נהנה, ישנו גמ"ח עם סניפים רבים של ערכת חלאקה הכוללת הכל - ספר תפילות ליום החלאקה/ מרשמים/חותמת/סרגל/עיצוב לשקיות ממתקים וכו'
מה יותר חשוב לעשות באותו יום שממלאים לילד 3 שנים?
הכנסה לחיידר ותספורת במירון ביום אחר
או הפוך תספורת במירון ביום האמתי והכנסה לחיידר ביום אחר?

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
עדיף ללכת לחיידר...

מתכנתת+

משתמש מקצוען
זה מה שמצחיק אותי, איך נהיה המצב הזה שכל פרט ופרט של פרט נהיה כבר דבר שלם עם כללים וכללי כללים
הוא לא שואל מה הכלל שהתקבל בחברה לעשות, אלא בגלל שהוא אוחז מהיום הזה שזה יום גדול ומשמעותי לילד, אז שואל מה יהיה יותר טוב ומועיל לעשות מבחינה רוחנית,
אם יש חשיבות לתספורת דווקא באותו יום, או יותר חשוב הענין של ההכנסה לחידר,
אם אתה נותן חשיבות מאוד גדולה לדבר מסוים (במקרה הזה יום החלאקה) אתה לא תרצה לפספס אותו ותברר הכי שרק תוכל איך הכי כדאי לנצל, ותתיעץ עם כמה שיותר.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אם אתם נוהגים את עניין החלקה אז יש עניין להכניס לחיידר ביום שבו הוא נהיה בן שלוש.
אם זה סתם כי 'כולם' עושים וסיבה טובה לחגיגה אז תלכו למירון ותעשו שם טקס א'-ב' כי יש עניין להתחיל את השננה השלישית עם לימוד א-ב

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
הוא לא שואל מה הכלל שהתקבל בחברה לעשות, אלא בגלל שהוא אוחז מהיום הזה שזה יום גדול ומשמעותי לילד, אז שואל מה יהיה יותר טוב ומועיל לעשות מבחינה רוחנית,
אם אתה נותן חשיבות מאוד גדולה לדבר מסוים (במקרה הזה יום החלאקה) אתה לא תרצה לפספס אותו ותברר הכי שרק תוכל איך הכי כדאי לנצל, ותתיעץ עם כמה שיותר.
בדיוק על זה אני מדבר, שנהיה עניין ועסק מהיום הזה.

מתכנתת+

משתמש מקצוען
יותר עדיף עסק מגיל שנה וסמאשקייק? לא הבנתי מה הבעיה
כל עוד זה עסק רוחני, תפילה במירון , פאות ציצית כיפה להתחיל ללמוד בחיידר מה יותר טוב מזה?
נכס לילד לכול החיים, רואה מה באמת חשוב להורים שלו וממה הם מתרגשים ועושים עסק

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
יותר עדיף עסק בגיל שנה וסמאשקייק? לא הבנתי מה הבעיה
כל עוד זה עסק רוחני, תפילה במירון , פאות ציצית כיפה להתחיל ללמוד בחיידר מה יותר טוב מזה?
לא אמרתי שיש בזה בעיה,
אמרתי שזה הזיה איך נהיה העניין מכל פרטי הדיוקים של הדבר הזה ועוד כמה מסוגו

מתכנתת+

משתמש מקצוען
לא אמרתי שיש בזה בעיה,
אמרתי שזה הזיה איך נהיה העניין מכל פרטי הדיוקים של הדבר הזה ועוד כמה מסוגו
בעיני יותר הזיה איך נהיה הענין הזה של יומולדת גיל שנה למשל עם כל הפרטי דיוקים, ועוד מלא ענינים אחרים מסוגו
כל אחד עושה ענין מדברים, טוב שמזה הם עושים
מלעשות ענין מדברים רוחניים יש רק רווח

לילה אחד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סתם לידע הכללי, זה לא נהיה סתם. יש מקורות לעסק שנהיה מהיום הזה ולקדושה שלו. זה שלא בכל קהילה שמים על זה דגש, לא אומר שזה חסר בסיס

מרפא

משתמש רשום
יותר עדיף עסק מגיל שנה וסמאשקייק? לא הבנתי מה הבעיה
בעיני יותר הזיה איך נהיה הענין הזה של יומולדת גיל שנה למשל עם כל הפרטי דיוקים, ועוד מלא ענינים אחרים מסוגו
סתם לידע הכללי, זה לא נהיה סתם. יש מקורות לעסק שנהיה מהיום הזה ולקדושה שלו. זה שלא בכל קהילה שמים על זה דגש, לא אומר שזה חסר בסיס
מזדהה עם כל מילה!!!

אם אתם נוהגים את עניין החלקה אז יש עניין להכניס לחיידר ביום שבו הוא נהיה בן שלוש.
כלומר העניין העיקרי שיש דווקא ביום שניהיה בן 3 זה להכניס לחיידר
ןלספר אפשר גם אח"כ?

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
אין לי בעיה עם עצם הדבר, הבעיה שלי היא מזה שעושים מזה "עניין" עם כללים והגדרות איך עושים את זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה