גג פעמיים בשבועבטח שלא.
תכפילי בכל הפעמים שהם מקבלים ותגלי שזה מזיק. מאוד.
ביום שלישי אם יש יומ-הולדת, ובערב שבת
לא מזיק!!!
גג פעמיים בשבועבטח שלא.
תכפילי בכל הפעמים שהם מקבלים ותגלי שזה מזיק. מאוד.
החוויה שלי מזה לא היתה כזו, שמחתי שקראו אבל היה יותר חיובי האפקט של החלוקה האישית לכל ילדה.אני גננת ואני רואה איך הילדה "זורחת" בכל פעם שאני מספרת את הספר שלה
אני קונה פרסים לכל הגן 5-6 פעמים בשנה, המקסימום שיצא לי זה 1 ש"ח ליחידהאיכשהו פרסים תמיד יוצאים לי יותר משקל ליחידה. אולי בגלל שיש מלאי מוגבל מוגבל של פרסים בפחות משקל, ויש גבול כמה פעמים אפשר להביא את אותו פרס בדיוק.
כל אחת רואה את הילד זורחת איפה שמתאים לה...אני גננת ואני רואה איך הילדה "זורחת" בכל פעם שאני מספרת את הספר שלה
את מוזמנת לגן שלי לפחות 70 ספרים על 12 ילדותכל אחת רואה את הילד זורחת איפה שמתאים לה...
אני רואה ילדה זורחת כשהיא מחלקת חטיף
"המשחקים של הגן" משמשים את הילדים שלנו, אז יש להורים אינטרס להעשיר את מגוון המשחקים.אמיתי?
אני צריכה לממן את המשחקים של הגן?
לחלק לכל ילד ממתק מחנך להעניק לאחרים הרבה יותר מאשר להביא לגן משחק בטח אם זה משחק משותף ששתיים שלוש ילדים קנו יחד."המשחקים של הגן" משמשים את הילדים שלנו, אז יש להורים אינטרס להעשיר את מגוון המשחקים.
בהרבה גנים חוגגים לשני ילדים יחד, ואז יכול לצאת משחק ב60-70 שח.
זה לא רק משחקי קופסה, יכול להיות צעצועים, כלי נגינה ועוד.
ובעיני יש ערך בלחנך ילד להעניק לאחרים ביום הולדתו, וקבלת ה'צומי' היא תוצאה, ולא מטרה בפני עצמה.
לא יודעת אם להביא מתנה לגן מחנך למשהו, אבל אני די בטוחה שלחלק ממתק או פרס בגן לא מחנך לשום נתינה. זה כבוד והתרגשות לילד, וזהו פחות או יותר.לחלק לכל ילד ממתק מחנך להעניק לאחרים הרבה יותר מאשר להביא לגן משחק בטח אם זה משחק משותף ששתיים שלוש ילדים קנו יחד.
לא יותר בריאבגזרת הממתקים: אפשר להחליף בחטיף/ מטבע שוקולד/ ופל מצופה- קצת יותר בריא.
אני בטוחה שזה כן מחנך לנתינה והענקה.לא יודעת אם להביא מתנה לגן מחנך למשהו, אבל אני די בטוחה שלחלק ממתק או פרס בגן לא מחנך לשום נתינה. זה כבוד והתרגשות לילד, וזהו פחות או יותר.
הוא אשר התכוונתי....לא יותר בריא
אבל אולי פחות מזיק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: