באתר של ביטוח לאומי אפשר לבדוק באיזה חברה זה נמצא.איך אני יודעת מה קורה עם הילדים שלי? באיזה אתר בודקים זאת
המוסד לביטוח לאומי,מידע אישי על תכנית החיסכון של הילד/ה
b2b.btl.gov.il
באתר של ביטוח לאומי אפשר לבדוק באיזה חברה זה נמצא.איך אני יודעת מה קורה עם הילדים שלי? באיזה אתר בודקים זאת
זה נקרא וימשיך להיקרות "הלכה".משהו חדשני בגלאט הון, המסלול החדש שיפתח בחסכון לכל ילד בהראל
יהיה ללא צורך בהסתמכות על היתר עיסקה
[לענ"ד זה לא יוכל להיקרא s&p אלא מסלול בסיכון גבוה אבל זה כמעט אותו דבר]
אני ועוד אחרים שמקפידים ע"ז, מחכים למסלול דומה בפנסיה.
מתי זה אמור להשתנות ?
ואיך בדיוק זה יעבוד איפה הכסף מושקע ?
| 14:55 (לפני 8 שעות) | |||
תודה רבה רבה
גם להעביר חיסכון קיים או רק ילדים הבאים?
לטעמי הכל
@השקעות R הוןאני מתכנן להעביר את ילדי.
להראל או למיטב.
אין דרך להשקיע במדדאלה מה הכונה מסלול מחקה מדד. מה הכונה מלשון חיקוי? כאילו הוא לא הדבר בעמצו אלא חיקוי?
אין דרך להשקיע במדד
מדד הוא כלי שמודד תשואה של השקעות מסויימות ואי אפשר לרכוש אותו.
הדרך היחידה היא לחקות אותו
כלומר: להשיג תשואה דומה לזו של המדד
הדרך הפשוטה היא: לקנות את המניות שמרכיבות את המדד ואז להשיג את התשואה של המדד
ודרך נוספת לעשות זאת בצורה סינטטית
המדד מתעדכן בכל רגע נתון ע"י שקלול שווי המניות שהוא מודד.תודה אז לא הבנתי איך הוא יודע לחקות את המניה לדוגמא s&p 500 זה מדד של 500 חברות. שלכל חברה יש מניות שונות ועליות ומורדות. אני מבין כאילו שבסוף יום מסחר. אפשר למדוד את כל ה500 חברות והמדד אומר עלה ירד בכמה. אבל איך אפשר לחקות את זה בעצם זה בעיקוב של זמן מהמניה באמת? ואם לא אז החיקוי יודע מה הולך להיות?
@דף גמרא תודה. וסליחה אם אני לא ברור. אני שואלת שאלת תם אבל בסיסי להבנת הסוגיה....
יפה אז בעצם זה הפרש של שניה או של רגע מהחברה עמצה. ועכשיו לשאלה הגדולה אני מבין כשזה חברה אחת אני יכול לחקות אותה עולה המני אני קונה כמו העליה יורד כמו הירידה. או להיפך. אבל כשזה 500 חברות איך אתה יודע איזה חברה מתוך ה500 גרם לתזוזה במדד?המדד מתעדכן בכל רגע נתון ע"י שקלול שווי המניות שהוא מודד.
אם אני רוצה להשקיע באופן שהתשואה שלי תחקה את התשואה הנמדדת, אני קונה את החברות הכלולות במדד, וכך אני עוקב היטב אחרי המדד.
נראה שלא הובנתי.יפה אז בעצם זה הפרש של שניה או של רגע מהחברה עמצה. ועכשיו לשאלה הגדולה אני מבין כשזה חברה אחת אני יכול לחקות אותה עולה המני אני קונה כמו העליה יורד כמו הירידה. או להיפך. אבל כשזה 500 חברות איך אתה יודע איזה חברה מתוך ה500 גרם לתזוזה במדד?
שלחתי הודעה פרטית.@מקצועי בלבד את יכולה ליצור איתי קשר בפרטי?
אכןרוב החברות הלכה בעצם יהפכו למסלול עוקב מניות איזה בשורה טובה
תלוי למירוב החברות הלכה בעצם יהפכו למסלול עוקב מניות איזה בשורה טובה
אפשרי.לא בטוח שיכול להעביר לחברה אחרת... (מעל 21, ומצד שני מעדיף מעדיף סיכון בינוני)
השאלה אם דמי הניהול לא יעלואפשרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: