במסחר עצמאי זה יותר קלעניין נוסף שלא פורט, לקיחת הלוואה כנגד הקרן, שבקופ"ג הרבה יותר פשוט וזול ובמסחר עצמאי כמעט ולא שייך,
אני טועה?
אבל בברוקר זר (אינטראקטיב)
במסחר עצמאי זה יותר קלעניין נוסף שלא פורט, לקיחת הלוואה כנגד הקרן, שבקופ"ג הרבה יותר פשוט וזול ובמסחר עצמאי כמעט ולא שייך,
אני טועה?
בIBI תוכל לבקש רכישת ניי"ע בהו"ק.אז כל פעם
שאני מעביר כסף לקופה
אני צריך להיכנס לאתר ולקנות איתה אחרת לא עשיתי כלום
הבנתי נכון
כל עוד הוא צריך לרכוש יחידה שלמה וההפקדה שלו מדי חודש היא 400 ש"ח כפי שהוא רשם בראשית הפוסט אז זה קצת בעיה.בIBI תוכל לבקש רכישת ניי"ע בהו"ק.
??מה הסכום המינימלי להשקעה במסחר עצמאי?
יש רבנים שאוסריםעניין נוסף שלא פורט, לקיחת הלוואה כנגד הקרן, שבקופ"ג הרבה יותר פשוט וזול ובמסחר עצמאי כמעט ולא שייך,
אני טועה?
גם על זה יש הכשר או רק בגמל להשקעה?שאתה רוכש את קרן סל מחקה S&P500 של בלאקרוק
נמק ופרטיש רבנים שאוסרים
חלק מתירים את הקרן של בלאקרוק וחלק מעדיפים את אינבסקו מבחינת הכשרות למיטב ידיעתי.גם על זה יש הכשר או רק בגמל להשקעה?
אני מופתע ממך, אתה רק חודשיים בפרוג, ואתה כבר יודע היטב את הניואנסים.חלק מתירים את הקרן של בלאקרוק וחלק מעדיפים את אינבסקו מבחינת הכשרות למיטב ידיעתי.
אבל ודאי ש @ה. שלמה ו @השקעות R הון בקיאים יותר ממני בנושא הכשרויות וידעו לתת תשובה מלאה יותר.
וגם לפי בד"ץ.אינווסקו מותרים לפי תשואה כהלכה.
אאלט (חלק?) רבני תשואה כהלכה מתירים בלאקרוק בפרטי, לא כאישור רשמי.בלאקרוק, אפשריים רק לפי העדה"ח, אם כי הם לא נותנים לזה הכשר רישמי.
אינווסקו מותרים לפי תשואה כהלכה.
החלק המרכזי??(חלק?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: