בשרי מה מתאים להכין עם בשר "אסאדו ללא עצם עגל קפוא פרוס"?

ארישוק

משתמש מקצוען
ניסיתי בצ'ולנט ויצא יבש
אשמח מאד להכוונתכם מה מתאים להכין עם בשר זה ואיך?

תודה רבה!!!
 

אביגילולה

משתמש פעיל
אני מכינה אסאדו עם עצם בתנור עם תבלינים ומלא ירקות שורש 3-4 שעות על חום 160 מכוסה, יוצא מעדן
אני מכינה ברוסטר אם יש לך אז עדיף
 

רמיזא

משתמש מקצוען
ניסיתי בצ'ולנט ויצא יבש
אשמח מאד להכוונתכם מה מתאים להכין עם בשר זה ואיך?

תודה רבה!!!
זה הבשר מהכי מטעימים ומתאימים לצולנט, האם כל הצולנט היה יבש ?
מניסיון, ככל שהחתיכה יותר גדולה הוא פחות מתיבש, שזה אומר שלא לחתוך אותו לפני הבישול לפרוסות או חתיכות, רק להשאיר כמה שנותר שלם.
 

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
הבשר המתאים ביותר לצולנט.. אני משתמשת בו כל שבוע וזה מעדן רך ועסיסי,
מה שכן תסגרי אותו לפני הבישול ותדאגי כל הזמן שהבשר יהיה עמוק בתוך הצ'ולנט ולא יעמוד בסיר למעלה ויתייבש כל הלילה..
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אסאדו אמור להיות טוב בטשולנט אבל..
בשר זה לא מדע מדוייק
לפני שבועיים קניתי אסדו טרי אצל קצב מעולה
ובשבת הכל נשאר בצלחות, גם שלי..
היה מאוד יבש וסיבי
השבוע סיפרתי לקצב והוא לחש לי באוזן שאני לא היחיד שהתלוננתי השבוע..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה