מה יש על זה כל הזכויות שמורות ?????כל אחד יכול אבל לא לכל אחד יש את הזכות
מה יש על זה כל הזכויות שמורות ?????כל אחד יכול אבל לא לכל אחד יש את הזכות
סליחה, מאיפה הבאת את זה? כל אחד יכול! ולכל אחד יש זכות לדבר עם ה'!כל אחד יכול אבל לא לכל אחד יש את הזכות.
מתנצל על אי ההבנה שלך ואסביר כל אחד יכול - כפשוטו. אבל לא לכל אחד יש את הזכות - דהיינו שעדיין צריך לזה זכויות לדבר ישירות עם הקב"ה וזה לא כל כך פשוט כמו שנראה [שבא מישהו ואומר יאלל'ה בא נדבר עם ה'] צריך להיות במדריגה המספיקה בשביל לדבר אל הקב"ה כבן אל האב.סליחה, מאיפה הבאת את זה? כל אחד יכול! ולכל אחד יש זכות לדבר עם ה'!
ולענייננו:
מנסיון, אין כמו חיזוק באמונה וביטחון.
זו לא סתם קלישאה ומי שניסה ברגעי משבר יודע.
אפשר לקרוא חומר בנושא או לשמוע הרצאה או שיחה עם מישהו שישמע את הקושי והפחד ו'מבין' מהו ביטחון
אחרי זה מרגישים בידיים טובות של אבא כי אין עוד מלבדו
וזו כוונתי.אפשר לקרוא חומר בנושא או לשמוע הרצאה, או לדבר עם מישהו שישמע את הקושי והפחד ו'מבין' מהו ביטחון
ואחרי זה מרגישים בידיים טובות של אבא כי אין עוד מלבדו
בשורות טובות!
איפה זה כתוב?מתנצל על אי ההבנה שלך ואסביר כל אחד יכול - כפשוטו. אבל לא לכל אחד יש את הזכות - דהיינו שעדיין צריך לזה זכויות לדבר ישירות עם הקב"ה וזה לא כל כך פשוט כמו שנראה [שבא מישהו ואומר יאלל'ה בא נדבר עם ה'] צריך להיות במדריגה המספיקה בשביל לדבר אל הקב"ה כבן אל האב.
עיין\ני שוב בהודעה ותרווה\י נחת.איפה זה כתוב?
להבנתי, כל אחד יכול לדבר עם אבא במדרגה שבה נמצא כעת
כמובן שיש דרגות גם בדיבור עם ה'....
תלוי בסוג הבנ"א וסוג הלחץתצחקו אבל אותי מרגיע להתקלח... אני מתקלח זמן רב, לפעמים פעמיים, וזה עובד...
הזרם של המים, הסבון השמפו וכו' הופך אותי לבן אדם חדש!
יכול להיות. אני לא מבין בדיוק למה מים זורמים מביאים מחשבות והרבה, אבל שיהיה...תלוי בסוג הבנ"א וסוג הלחץ
בד"כ מים זורמים מביאים מחשבות והרבה...
ולפעמים מחפשים איך לברוח ממחשבות
בדיוק הפוךלהגיד לעצמי, זה לא מפחיד, מה פתאום, אני לא מפחדת, כשאני בעצם כן, זה לשקר את עצמי ולברוח מהרגש השלילי.
לא הבנתיצריך להיות במדריגה המספיקה בשביל לדבר אל הקב"ה כבן אל האב.
בדוק ומנוסה3. לדבר לה'. פשוט. כמו בת לאבא שלה.
הוא תמיד נמצא פה ומקשיב לכל מה שיש לי להגיד, אפילו אם זה מרגיש לי כמו שטויות...
לספר לו מה קשה לי, מה נראה לי כמו הר בלתי עביר, מה מפחיד אותי מאד...
אחרי שיחה כזאת אני כבר בטוחה חזק שהכל יסתדר על הצד הטוב ביות
מתנצל על אי ההבנה שלך ואסביר כל אחד יכול - כפשוטו. אבל לא לכל אחד יש את הזכות - דהיינו שעדיין צריך לזה זכויות לדבר ישירות עם הקב"ה וזה לא כל כך פשוט כמו שנראה [שבא מישהו ואומר יאלל'ה בא נדבר עם ה'] צריך להיות במדריגה המספיקה בשביל לדבר אל הקב"ה כבן אל האב.לא ה
לא הבנתי
צריך פרוטקציה בשביל לגשת אל ה'?
מה הקריטריונים?
וזו כוונתי.אפשר לקרוא חומר בנושא או לשמוע הרצאה, או לדבר עם מישהו שישמע את הקושי והפחד ו'מבין' מהו ביטחון
ואחרי זה מרגישים בידיים טובות של אבא כי אין עוד מלבדו
בשורות טובות!
לדבר עם ה'...
ולפעמים מה שהכי טוב
שיחה טובה לעומק הנפש עם חבר טוב,
יכולה לתת כח לשנתיים.
* ללכת לים בלילה סוער ולצרוח הכל החוצה... כשיש גשם אז בכלללל יש כזה רעש אימים שאי אפשר לשמוע אתכם
תכלס כל הדברים האלה די משתלבים2. לכתוב. הרבה פעמים עוזר מאד לקחת דף ועט ולשפוך לדף את כל מה שמלחיץ, מרגיז ומציק.
כי לפעמים אני רוצה לשתף מישהו בקושי מסוים ואין את מי או שאני לא יכולה.
ואחרי כזאת כתיבה אני מרגישה שהוצאתי את הלחץ החוצה...
3. לדבר לה'. פשוט. כמו בת לאבא שלה.
הוא תמיד נמצא פה ומקשיב לכל מה שיש לי להגיד, אפילו אם זה מרגיש לי כמו שטויות...
לספר לו מה קשה לי, מה נראה לי כמו הר בלתי עביר, מה מפחיד אותי מאד...
אחרי שיחה כזאת אני כבר בטוחה חזק שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר...
ואז מה אתה עושה?כמובן שיש מקרים שאין לי מה לעשות ואיך להילחם במציאות, ואני ממש לא יודע מה לעשות עם עצמי
כי לנגן או לשבת על דשא אני לא מסוגל.
לא צריך שום דברמתנצל על אי ההבנה שלך ואסביר כל אחד יכול - כפשוטו. אבל לא לכל אחד יש את הזכות - דהיינו שעדיין צריך לזה זכויות לדבר ישירות עם הקב"ה וזה לא כל כך פשוט כמו שנראה [שבא מישהו ואומר יאלל'ה בא נדבר עם ה'] צריך להיות במדריגה המספיקה בשביל לדבר אל הקב"ה כבן אל האב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: